Wento f003

Sponsorlu Bağlantılar

leo06.8

leo06.8

Üye
    Konu Sahibi
Wento f003
arkadaslar ben wento f003 telefonu almayı düşünüyorum
aramızda kullanan veya görmüş olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var

WENTTO F003 Wi-Fi ÇİFT SİMKART + TV ( 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )

Wİ-Fİ
3.2 MP KAMERA (ÇİFT KAMERA)
ÇİFT SİMKART
ANALOG TV
WEBCAM
3.0" QVGA EKRAN
MP3 / MP4 OYNATICI
FM RADYO
BLUETOOTH
STEREO HOPARLÖR
HAREKET SENSÖRÜ
JAVA
WİNDOWS LİVE MESSENGER
8 GB HAFIZA KARTI HEDİYELİ

Ürün Özellikleri :
Renk Siyah
Çift Hatlı ? Var ( Tek İşlemcili )
Genel Özellikleri
Boyutlar 110.5 x 60 x 10.3 mm
Ağırlık 120 gr
Şebeke 850/900/1800/1900
Ajanda ? Var
Alarm Var
Titreşim ? Var
Hesap Makinesi Var
Java Desteği Var
HandsFree (Eller Serbest) Var
Resimli Telefon Defteri ? Var
Ses Kayıt ? Var
Sesli Arama Yok
Ortam Sesleri Kayıt ? Var
Kronometre Var
Bas Konuş ? Yok
İşletim Sistemi Standart
Zil Tipi Polifonik , MP3
Telefon Tipi Bar Tipi
Güç Özellikleri
Bekleme Süresi ? Maks. 200 saat
Pil Türü Li-Ion
Pil Gücü 1000 mAh
Konuşma Süresi ? Maks. 6 saat
Bağlantı Özellikleri
Bluetooth ? Var
Wi-Fi. ? 802.11 b
Bağlantı Özellikleri
Dahili Modem Yok
GPRS ? Class 10
GPS ? Yok
Assisted GPS ? Yok
EDGE ? Yok
3G ? Yok
Bağlantı Özellikleri
Push E-mail Yok
E-mail Desteği Var
WAP ? Versiyon 2.0
Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
PC Senkronizasyonu ? Var
Kamera Özellikleri
Görüntülü Konuşma Yok
Entegre Kamera Var
Kamera Çözünürlüğü ? 3.15 Megapixel
Kamera Zoom 4x
Video Kayıt Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Entegre Flaş Var
Eğlence
MP3 Çalma Var
TV Özelliği ? Var ( Analog )
Radyo Var
MMS Var
Oyun var
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 1 GB
Telefon Rehberi Hafızası 500
Arttırılabilir Hafıza ? Var
Hafıza Kartı Tipi Micro SD
Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT
Dokunmatik Ekran Var
Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
Diğer

Paket İçeriği 2 Batarya ,Şarz Cihazı ,Kulaklık ,USB ,Kullanım Klavuzu,8GB Hafıza Kartı

Açıklama

Genel Özellikleri
SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri ? 0,180 W/kg
Bağlantı Hızı ? 32 - 48 kbps
Garanti Süresi (Ay) 24

yavuz taha

yavuz taha

Üye
bu cihaz hakkında bilgim yok ama wentto çok güzel telefonlar yapıyor.örneğin bende berry pıe var kamera 2 mp ama yok böyle bir çekim!!!fotoğrafı çekin 1024'le atın pc ekranına,sanki profesyonel slr fotoğraf makinesi ile çekilmiş gibi piksel dağılması asla yok.yani cam gibi,wentto hele birde 3.2 mp kamera koyduysa alınır...

leo06.8

leo06.8

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tesekkur ederım

D-WADE BURAK
Digiphone DG67 sence neden

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Güzele benziyor

muhabetullah

Üye
merhaba arkadasım bende aynı cihazdan var ve cihaz 10 numara bir telefon ben gayet memnunu diger telefonlar gibi degil tv tuneri gayet iyi wifi side cok iyi içine opera mini msn gibi ozelikler yuklenmiş hazır olarak geliyor cok iyi bir makine bence almanı tavsiye ederim 350 tl suan fiyatı

nignedam

Üye
bende yeni aldım mükemmel

leo06.8

leo06.8

Üye
    Konu Sahibi
evet alan kullanan arkadaslar kullandıkca ogrendıgınız farkılı yanları bızlerle paylasırsanız sevınırım

djmcozo

Üye
ben aldım kullanıyorum herkesede tavsiye ederim bu fiyata bu özellikler süper

gozelonaze

gozelonaze

Üye
wentto f001 wap ve mms ayarları lütfen

--------------- Ekleme ---------------

wentto f001 wap ve mms ayarları bir zahmet ilgilenirseniz sevinirim

levent414141

Üye
bende kullanıyorum çok memnunum ama oyun bulamıyorum yardım edermisiniz acaba

schwarzman

Üye
GPRS AYARLARI
MenüàHizmetleràVeri HesabıàGprsà1. Profil bilgileri aşağıdaki şekilde düzenlenecek;

Hesap Adı : VODAFONE GPRS
Apn : wap
Kullanıcı Adı : gprs
Şifre : gprs

WAP AYARLARI
Menüàİnternet HizmetleriàAyarlaràYeni Ekle içeriği aşağıdaki şekilde düzenlenecek;

Profil Adı : VODAFONE WAP
Ana Sayfa :
Veri Hesabı : GPRSàVODAFONE GPRS
Bağlantı Tipi : Wapà212.065.136.226
*Profil düzenledikten sonra etkin konuma getirilmelidir.

MMS AYARLARI
MenüàHizmetleràVeri HesabıàGPRSà2. Profil bilgileri aşağıda şekilde düzenlenicek;

Hesap Adı : VODAFONE MMS
Apn : mms
Kullanıcı Adı : mms
Şifre : mms

MenüàMesajlaràMMSàMMS AyarlarıàProfilleràYeni Ekle içeriği aşağıdaki şekilde düzenlenecek;

Profil Adı : VODAFONE MMS
MMSC adresi :
Veri Hesabı : GPRSàVODAFONE MMS
Bağlantı Tipi : Wapà217.031.233.018
Parola : mms
*Profil düzenlendikten sonra etkin konuma getirilmelidir.

Notlar : Yukarıdaki işlemlerde boşluk bırakılmamasına özen gösterilecek,Hat mutlaka Sim 1’de takılı olmalıdır.
Bağlantıyı kontrol etmek için Menüàİnternet HizmetleriàYer İmlerià1. Yahoo seçilebilir.
GPRS ayarları bölümündeki Kullanıcı Adı ve Şifre kullanıcı isteğine bağlı olarak değiştirilebilir.

speedtime07

Üye
selamlar kardeşim ben kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim gercekten güzel bir cihaz ben bu kadar güzel olacagını tahmin etmemiştim ancak hem 2 yıl filka güvencesi var ayrıca diger dandikler gibi dokumatigi insanı zorlamıyor ve istedigim tüm programları yüklüyorum internette okuyorum yok oyun yükleyemiyorum yok bilmem ne diyee bence insanların beceriksizliginden kaynaklanıyor bu telefonu kardeşim almış bende orjinal apple 16 gb var ancak gercekten hakkını vermek lazım güzel yapmışlar wifi olayına gelince hiçbir sorun yaşamadım daha şarj süresi 2 gün çok rahat gidiyor kamerası çok iyi deil bunu belirteyim 1280*768 çekim yapıyor bilgisayara attıgında resimler güzel görünüyor ancak telefonda hoş deil resimler tek eksigi bence bu çift hattın ikiside aktif ve telefonu ters cevirdiginde arama sesi kısma ses degiştirme ses efekti ekleme kara liste gibi bi çok özelligi mevcut birde garantili oldugu için yanii digerleri gibi kutusuz faturasız deil mms ayarları falanda gayet güzel bi şekilde yapılıyor çalışıyor 3g yok zaten hiçbir çin telefonunda yok var diyen yalan söyler arka kapagını kapladık biz manyak güzel oldu :D:D wentto yazasını falan siyah parlak folyo yaptık süper oldu cihaz ayrıca orj ile aynı boyutlarda menüsü 6 sayfa artırılabilir menü netice itibarı ile ben çin cihazlarına güvenmeyen bi insan olarak gercekten hoşuma gitti telefon kullanıyorum hiçbir sorun yok ekran dokumatıgı orj aynı tekrar bunu söylemek isterim mesaj yazarken falan hiçbir sorun yok karar senin

BARIS_DE

Üye
elıne salıkta bıturlu mms gonderemıyorum .%99 yazı yor basarısız dıyor ,BOSLUK BIRAKILMASIN DERKENİ.ornegın...vodafonemms__vodafone mms _mı olarak yazılmalı tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

GPRS AYARLARI
MenüàHizmetleràVeri HesabıàGprsà1. Profil bilgileri aşağıdaki şekilde düzenlenecek;

Hesap Adı : VODAFONE GPRS
Apn : wap

WAP AYARLARI
Menüàİnternet HizmetleriàAyarlaràYeni Ekle içeriği aşağıdaki şekilde düzenlenecek;

Profil Adı : VODAFONE WAP
Ana Sayfa :
Veri Hesabı : GPRSàVODAFONE GPRS
Bağlantı Tipi : Wapà212.065.136.226
*Profil düzenledikten sonra etkin konuma getirilmelidir.

MMS AYARLARI
MenüàHizmetleràVeri HesabıàGPRSà2. Profil bilgileri aşağıda şekilde düzenlenicek;

Hesap Adı : VODAFONE MMS
Apn : mms
Şifre : mms

MenüàMesajlaràMMSàMMS AyarlarıàProfilleràYeni Ekle içeriği aşağıdaki şekilde düzenlenecek;

Profil Adı : VODAFONE MMS
MMSC adresi :
Veri Hesabı : GPRSàVODAFONE MMS
Bağlantı Tipi : Wapà217.031.233.018
Parola : mms
*Profil düzenlendikten sonra etkin konuma getirilmelidir.

Notlar : Yukarıdaki işlemlerde boşluk bırakılmamasına özen gösterilecek,Hat mutlaka Sim 1’de takılı olmalıdır.
Bağlantıyı kontrol etmek için Menüàİnternet HizmetleriàYer İmlerià1. Yahoo seçilebilir.
GPRS ayarları bölümündeki Kullanıcı Adı ve Şifre kullanıcı isteğine bağlı olarak değiştirilebilir.
arkadasım sagol da calışmıyor ne yapmalıyım :bilmem:. tesekkurler

coreomer

Üye
ben wentto f 003 model cihazını kullanıyorum 1 hafta oldu ürünü alalı.fakat şimdiye kadar wifi kullanarak nete girebiliyorum ama şimdi giremiyorum bilinmeyen ana sistem hatasıyla karşılasıyorum.herşey normal görünüyor ama nete giremiyorum kablosuz agları görebiliyorum baglanıyorum ama nete giremiyorum msn açılmıyor.telefonu fabrika ayaralrına döndürmeye çalıştım ama şifre istedi şifreyide bilmiyorum kullanım klavuzundada yazmıyor yada yazıyor ama ing. bilmedigim için okuyamadıgım.bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.

alfamurat

Üye
Tek kelimeyle bu cihaz türkiyeye gelen tüm çinli telefonların kralı desek yeridir,yalnız keşke şöylede olsaydı buda olsaydı denebiliyor bence tek kusur gelen çağrıyı aynı orjinalindeki gibi olsaydı.(orjinali bildiğiniz ) modelle aynı olsaydı :d.... Saygılarımla çok memnunum wentto f003 10 numara...

msarisen

msarisen

Üye
wifi, gprs, bluetooth gibi kilit özellikleri sorunsuz çalışıyor. ekran dokunmatiği hassas (tabi iphone gibi olmasını bekleme). lcd parlaklığı ve netliği muhteşem. kasa iphone ile birebir (çok şık bir telefon). java2 desteği sayesinde telefonun çalıştıramadığı java programı yok gibi ama ekran boyutlarına uygun ve tuşları olmadığı için dokunmatik özellikli programlar bulmalısın (bu da biraz araştırmacı ruh gerektiriyor :) işlemcisi çok hızlı, herşey dokunduğun anda oluyor, basayım da bekleyeyim ki açsın YOK!

lakin birkaç olumsuz yanı var:
1. telefon ahizesinin sesi yetersiz. gürültülü ortamlarda sıkıntı yaratıyor. sessiz yerde bile ancak duyuluyor karşıdakinin sesi. gerçi gizli ayar menülerinde bununla ilgili bir bölüm var ama değiştirmeyi beceremedim. var bir terslik.
2. menülerdeki ikonların yerleri değiştirilebiliyor fakat silmek veya yeni yüklediğin programın ikonunu eklemek mümkün değil.
3. ses, görüntü ve video oynatıcı programları çok basit yapılmış. görüntü olarak güzeller ama işlevsellik yok. "ah şu özellik te olsaydı" cümlesini çok kurdurtuyor adama.

ama tabi atalarımız ne demişler: ne kadar ekmek, o kadar köfte. bu fiyata bundan iyisi can sağlığı :) yine de parası olan iphone alsın diyorum...

BARIS_DE

Üye
ıkonun yerlerını benbıturlu degıştıremedım nasıloluyor bızlerıde asydınlatırmısın ve yukledıklerımız ekrana gelmıyor yardım cı olursannız sevınırım

f_menguc

Üye
Merhaba,
Wentto F003 sahibi arkadaşlar,
Imei sorgulaması yaptığınızda marka ve model olarak ne gözüküyor?

lehat

Üye
arkadaşlar selam..allah nasib eTTi aldım...Tek kelime ile harika...insanların ilgisinden cebimden çıkarmaya uTanıyorum:)....herşeyi çok güzel....almak isTeyenlere Tavsiye ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt