Weebly ile Ücretsiz ve Kolay web sitesi // RESİMLİ ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
Weebly ile Ücretsiz ve Kolay web sitesi // RESİMLİ ANLATIM
Hızlı ve kolay yoldan bir web sitesi sahibi olmanızı sağlayan Weebly sayesinde hiç para harcamadan kendi sitenize sahip olabilirsiniz.
ADIMLAR

1. Weebly.com adresine adım attığınızda- sayfanın sol tarafında yeni bir hesap açmaya yarayan bölümü göreceksiniz.Buraya tercih ettiğiniz kullanıcı adını, parolayı ve e-posta adresinizi girdikten sonra Sign Up düğmesine tıklayın.

2.Kayıt işleminin hemen ardından karşınıza çıkan diyalog kutusunda web sitenizin ismini belirtmeniz isteniyor.Bu adımda yazacağınız ismi daha sonra istediğiniz zaman değiştirme şansına sahip olacaksınız.

3.Üçüncü adımda alan adı ayalamanızı yapıyorsunuz.Weebly.com altında ücretsiz olarak bir alan adı oluşturabileceğiniz gibi, yeni bir alan adı kaydettirebilir ya da daha önceden sahip olduğunuz bir alan adını da kullanabilirsiniz.

4.Temel ayarlamaları yaptıktan sonra web sitenizi düzenledğiniz panele yönlendiriliyorsunuz.Panel tasarımı gayet güzel ve kullanmasıda o derece zevkli.Weebly, bu panelde neler yapabileceğinizi anlamanız için birkaç ipucu gösteriyor.Elements bölümündeki araçları, sayfanızda nereye eklemek isterseniz oraya sürükleyip bırakabilirsiniz.

5.Designs bölümünde web siteniz için bir tema seçiyorsunuz.Weebly, çok sayıda profesyonel görünümlü tema sunuyor.İlerleyen zamanlarda web sitenize yeni bir görünüm kazandırmak için tekrar bu bölüme gelip temanızı değiştirebilirsiniz.İsterseniz kendi css-html kodlarınızla temanızı düzenleyebilirsiniz.

6.Web sitenize bir miktar içerik ekledikten kaydetmek için paneldeki sağ üstte bulunan "Publish" butonuna tıklamanız yeterli.

==>ARKADAŞLAR SİZLERE AZDA OLSA TANITMAYA ÇALIŞTIM.EĞER İŞİNİZE YARADIYSA EMEĞE SAYGI OLARAK TEŞEKKÜR BUTONUNA TIKLARSANIZ SEVİNİRİM.
==>AYRICA SORULARINIZ OLURSA SORABİLİRSİNİZ.BENDE BİLDİĞİM KADARIYLA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIRIM

• Beğen
Tepkiler: seqqiLe Peach, Necmati, jeki01 ve 1 kişi daha

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler güzel anlatım olmuş :oke:

biradem

biradem

Üye
emeğine sağlık.

Necmati

Necmati

Üye
eline sağlık :D

jeki01

jeki01

Üye
emegine saglik.
denicem bir.

chukuk

Üye
iyi güzel kaydolduk yazdık çizdik bişeler
googlea kayıtda yapmaya uğraşırken robots txt sorunu çıktı ortaya bi türlü atlatamadık
yardım edebilirmisin?

irfandeveci

irfandeveci

Üye
dostum :D seo kurman lazm adsen alman lazm :D backlink falan kolaymı gooleye page rank yapman 2 günde

Üst Alt