Püf Noktası Whatsapp Web Nasıl Kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp Web Nasıl Kullanılır?
Artık günlük yaşantımızın vazgeçilmezi haline gelen Whatsapp geçtiğimiz yıllarda Whatsapp Web adında yeni bir hizmetini duyurmuştu. Bu duyurulan yeni Whatsapp Web servisi sayesinde artık telefonunuza bağlı kalmadan bilgisayar ortamından Whatsapp uygulamasını basit bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Bu yazımızda bilmeyen kullanıcılar için Whatsapp Web nasıl kullanılır ? Sorunun cevabını vermeye çalışacağım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle Whatsapp Web hizmetinin tamamen ücretsiz olduğunu ve kullanırken herhangi bir ücret vermenize gerek olmadığını belirtmek istiyorum. Kullanabilmeniz için sadece Whatsapp destekleyen ve içerisinde Whatsapp yüklü bir telefona ihtiyacınız var. Ayrıca internet bağlantısına ve herhangi bir tarayıcı uygulamasına sahip bir bilgisayar kullanıyor olmanız gerekiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer gerekli olan şartları sağlıyorsanız bilgisayarınız üzerinden tıklayarak Whatsapp Web internet sitesine girin. Ardından telefonunuzda Whatsapp uygulamasını çalıştırın. Ana menü ekranında yer alan sağ üstteki üç nokta ( açılır menü ) tuşuna bir kere basın ve karşınıza gelen Whatsapp Web butonuna basın. Daha sonrasında cihazınızın kamerası açılacaktır. Bilgisayarda daha önce açmış olduğunu Whatsapp Web sayfasında yer alan kare kodu telefonunuza okutun. Bu sayede bütün Whatsapp yazışmalarınızın bilgisayarda açıldığını göreceksiniz.

Bu servisi kullanmaya başladıktan sonra telefonunuzdan tekrar Whatsapp Web ayarlarına girebilir ve kaç bilgisayar üzerinde Whatsapp hesabınızın açık olduğunu görebilir ve dilerseniz tek bir tuşla bütün bağlı olan bilgisayarlardan çıkış yapabilirsiniz. Siz çıkış yapmadığınız sürece Whatsapp hem telefonunuzda hemde bilgisayarınızda çalışmaya devam edecektir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt