wechat symbian (messi oynadı reklamda )

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Bölüm 3 Çeviri devam önerileri bekliyorum burası şöyle olsa şurası yanlış olmuş gibi

Ekli dosyalar

pascha60

Üye
nokianın magazasına gir orda var

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
dil dosyası güzel ve inşaallah devamı gelirse çok daha güzel olacak

arslanla

arslanla

Üye
helal olsun levent abi ellerine sağlık deniyorum...

- - - Eklendi - - -

birkaç yerde bozukluk var mesela Salla bölümünde "geçmişi görüntüle" yazısı sığmamış "geçmişi görünt." şeklinde olabilir bir de sağ üst köşede group chat yazıyor orayı da "grup sohbeti" yaparsan bir eksik kalıyor o da "arkadaşlar ekle" yi "arkadaş ekle" yaparsan çevirmeye devam edebilirsin benim gördüğüm eksiklikler bunlar levent abi...

Anil-D

Anil-D

Üye
levent abi ne güzel

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sağ üst köşedeki group chat olan satırı bulamadım bir türkü dil dosyasında yok exelerde de yok ASCI kodlama da mı acaba yoksa es geçecem :)

arslanla

arslanla

Üye
sana güveniyoruz levent abi yaparsın...:)

arslanla

arslanla

Üye
abi belirttiğim hataları düzeltmişsin sağol ama group chat hala duruyor...

ewacash

Üye
karşıdakinde bu program olmadan konuşamyomyz ?

arslanla

arslanla

Üye
karşıdakinde de olması lazım...

eses2166

Üye
görünütüsü neden annayı andırıyor birde belleye biraz yavaş gibi klavyeside iyi değil whatsapp gibi kulanışlı değil

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet klavye t9 desteklemiyor yoksa güzel program beğendim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
wechat kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..ne zaman programı açıp mesaj yazmak istesem t9u yeniden ayarlamam gerekiyor..yani klavye sisteminde bir sorun var gibi..bir de uzun süre arka planda açık tutunca fmobi,tweetian gibi programlarda mesaj yazarken donup kapanma yapıyor..sorun telefonda mı wechatde mi? evols cfw kullanıyorum bu arada

Üst Alt