wechat symbian (messi oynadı reklamda )

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
android olanda var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben sadece mesaj yazmayı buldum..sesli görüşme yok sanırım..hep de symbian'ın özellikleri kırpılır zaten..

Anil-D

Anil-D

Üye
symbian yetim

arslanla

arslanla

Üye
arkadaşlar programı denedim arayüz whatsapp tan güzel ses kaydedip gönderiyor reklamdaki gibi:) Yazma olayı ilkel olmuş biraz yazacağın zaman siyah bi ekran çıkıyor onun üzerine yazıyosun o kötü olmuş bi de türkçe dil yok ama sevdim bunu viber a bin basar viber için sesli görüşme beklemeyin bunu kullanın whatsapp alternatifi olarak...

ID68

Üye
arkadaşlar ben şu QR kodunu bi yapamadım. Giriyorum üstten Web cnat ten yeni bir QR kodu oluşturmaya ordan resmi seçiyorum daha sonra QQ id belirliyorum şifre belirliyorum sonra güvenlik sorgusu geliyor onu yazıyorum ama server busy.try again geilyor tekrar deniyorum yine aynı. neden oluyor bu biln var mı?

arslanla

arslanla

Üye
server busy sorunu programdan kaynaklanıyor mağazadaki yorumlarda gördüm birçok kişi şikayetçi...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar programı denedim arayüz whatsapp tan güzel ses kaydedip gönderiyor reklamdaki gibi:) Yazma olayı ilkel olmuş biraz yazacağın zaman siyah bi ekran çıkıyor onun üzerine yazıyosun o kötü olmuş bi de türkçe dil yok ama sevdim bunu viber a bin basar viber için sesli görüşme beklemeyin bunu kullanın whatsapp alternatifi olarak...

kullanan olsa bizde mesaj yollayacağız ama yok :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
konuyu ben açtm ama gecen yukledm varmş belle için magazada :)pro çok guzel sesli mesaj ozelliği falan.symbian ustalarımz turkçe yapsa pro tadından yenmez:)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Birisi paylaşsa denerim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Tam olmasa da idarelik türkçe dil dosyası çalışmalar devam ediyor 2800 satır kolay bitmiyor her gece 500 çeviriyorum 1 haftaya biter inşallah

Dikkat: İlk önce uygulamayı tamamen kapatmalısınız.

yüklediğiniz hafızasının (c e f) resource apps içine atın değiştirilsin mi evet deyin

Ekli dosyalar

arslanla

arslanla

Üye
bekliyoruz levent abi...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Türkçe çeviri devam 2. bölüm

Ekli dosyalar

arslanla

arslanla

Üye
tam hali ne zamana biter abi?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sürer bir hafta önce çevireyim sonra toparlayım en son kontrol falan ancak işte

messevim

messevim

Üye
reklam yok mu ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yok olsa da hallederiz :-)

arslanla

arslanla

Üye
levent abi foursquare de el atar mısın hazır bunla uğraşırken?

Üst Alt