Web TV Programı {Son Güncelleme 14:20, 05.06.2012}

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
kanalları silme ve ekleme ve url değiştirme imkanı koyarsan iyi olur. o zaman satın alırım. emeğine sağlık. baktım güzel bişeye benziyor.

kanal ekleme çıkarma ileride koyabileceğim bir özellik şuan kategorileme ve çoklu alternatif üzerinde çalışıyorum

rkap

rkap

Üye
teşekkürler eline sağlık güzel paylaşım olmus

jatvalca

jatvalca

Üye
çok iyi ve güzel bir pro teşekkürler

akifd

akifd

Üye
teşekkür arkadaşım güzel çalışma olmuş (bende trt kanalları açılmıyor ) sonraki verizonu alsak çalışırmı

muzombo

Üye
saol trt ler yok avrupa maçları hep kaçtı

carizma.632

Üye
öncelikle teşekkür ederim çok güzel program ama dün yüklediğimde çalışıyordu şuan çalışmıyor güncelleme mevcut diyor (türkçe ve ingilizce şekilde) ama güncelleme olmuyor nedense? ayrıca mağazan satın alanlar çok garip kimisi yazıl oldu paraya çalışmıyor diyor kimisi mükemmel cihazlardan mı kaynaklı sorun?

arslanla

arslanla

Üye
Program sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Tamamen kişilerin telefonlarındaki sorunla alakalı...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
evet olacak 1 hafta rotar var ama şuan :(

- - - Eklendi - - -

Söz verilmiş de tutulmamış mı Ücretsiz sürüm bulunmamakta mı yoksa? Linkleri mi kaldırmışım ?
Bu mesajınla da karakterime hakaret edemezsin. Programı yazarken MaxiCep'ten bir Allah'ın kulu yoktu yanımda sen dahil.
Çok kolay ya zaten dur hemen bir OS yazayım...

arkadaşim önce bir söz verdin maxicep üyeleri için ücretsiz diye sonra 1.3 sürümü ücretli yapacağını duyurdun ve sonra konu kapatılınca konuyu tekrar düzenledin ve ücretli duyurunu kaldırmışsin yani kıvıran sensin, ben Verdiğin sözü tutmadığın taktirde karakterin ile ilgili yorum yaptım sözünü tuttuğun sürece üstüne alınacak birşey yok niye takildin anlamadım yazdığım mesaji bir daha okursan zaten anlarsın o mesaji niye yazdığımı
hayırlı işler

• Beğen
Tepkiler: quandi

carizma.632

Üye
1.3 sürümünü çalıştırabilen kullanan var mı halen ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz sürüm de kanalların sayısında kısıtlanmaya gidildi.
ücretsiz sürüm ile yurt dışı versiyonunun kanal listesi aynı idi. Dolayısıyla türkiye den güncellemeye tıklayanlar hata ile karşılaşacaklar. Türkiye den girenler mağazadan Türkiye Televizyonunu kullanabilirler.

Buhara15

Üye
teşekkürler...

gsTEKASKIMgs

Üye
akın bey bi guzellik yapsanda ucretsız yapsan bu mubarek gunde hepimizin duasını alsan,kiminın parası kimininde duası:)

gsTEKASKIMgs

Üye
akın bey buyuksuk allah razı olsun bildgn tum duaları senin için okudum tşkrlr sagol:)

helppo

helppo

Üye
teşekkürler en iyi uygulama
:oke:
AKIN KARDEŞ
:alkis

fatihadak06

Üye
Teşekürler

Üst Alt