Web TV Programı {Son Güncelleme 14:20, 05.06.2012}

Sponsorlu Bağlantılar

song_79

Üye
tek kelime ile mükemmel olmuş akın kardeş tşkler hemen satın aldım herkez satın alıp sana destek olur inş sonuçda bir paket sigara parası bile değil:)

man20

man20

Üye
eline koluna, sabrına, emeğine sağlık canım :)

• Beğen
Tepkiler: akinorta

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
beğenmenize sevindim. Hepiniz istersiniz kategorilensin diye. Bu da güncellemenin habercisi olsun. Sonraki versiyonda e6 ve kategorileme sözüm olsun :)

Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
bu konuyu ne kadar geç görmüşüm.eline sağlık :oke:

Metin MF

Metin MF

Üye
kardeş s60v5 için kesin bir tarih verebilir misin

arslanla

arslanla

Üye
mobil ödemeli sürüm ne zaman çıkacak???

helppo

helppo

Üye
:alkis:oke::tşk:

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
nokia ile aramda bir sorun olduğundan satın alan arkadaşlar güncellemeyi henüz yükleyemedi.

vuslat2005

Üye
ÇOk uzun süredir bekledigimiz bir uygulama emegine sağlıık böyle uygulama olsun da verdigin paraya degsin helal olsun.. Teşekkürler

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Mobil ödeme sistemini kendi siteme entegre etmiş bulunmaktayım.
İlk mesajda güncellendi.

Mobil ödeme işlemi ile son sürüm olan v1.4.8'i indirebileceksiniz.

Nokia henüz Türkiye'de operatörden ödemeli işlemleri kabul etmediği için bunu mecburen kendi web sitem olan akinorta.com üzerinden gerçekleştiriyorum.

Yapmanız gereken akinorta.com/tr/app/turkiye-televizyonu adresine girip
üye olmak (üyeliği koymak istemiyordum ancak eklentinin çalışması için bu gerekli imiş. :( )

Üye olduğunuz zaman mobil ödeme linki açılacak ve işleminizi gerçekleştirebileceksiniz.

İşleminiz tamamlandığında otomatik indirme başlayacak ve son sürüme sahip olacaksınız.

Mobil ödeme tutarı 5 TL (Türkiye için daha düşük seçilemiyor maalesef 5 ve 10 vardı. Ben de 5 TL'yi seçtim.)

Önemli notlar: ödemeyi yaptıktan sonra cebinize gelen onay kodunu kesinlikle silmeyin. Yoksa güncelleme alamazsınız. Üyelik adresleriniz aktif email adresleri olsun. Bilgi ve güncellemeler buradan gönderilecek.

Herkese iyi seyirler...

arslanla

arslanla

Üye
Mobil ödeme sistemini kendi siteme entegre etmiş bulunmaktayım.
İlk mesajda güncellendi.

Mobil ödeme işlemi ile son sürüm olan v1.4.8'i indirebileceksiniz.

Nokia henüz Türkiye'de operatörden ödemeli işlemleri kabul etmediği için bunu mecburen kendi web sitem olan akinorta.com üzerinden gerçekleştiriyorum.

Yapmanız gereken akinorta.com/tr/app/turkiye-televizyonu adresine girip
üye olmak (üyeliği koymak istemiyordum ancak eklentinin çalışması için bu gerekli imiş. :( )

Üye olduğunuz zaman mobil ödeme linki açılacak ve işleminizi gerçekleştirebileceksiniz.

İşleminiz tamamlandığında otomatik indirme başlayacak ve son sürüme sahip olacaksınız.

Mobil ödeme tutarı 5 TL (Türkiye için daha düşük seçilemiyor maalesef 5 ve 10 vardı. Ben de 5 TL'yi seçtim.)

Herkese iyi seyirler....
teşekkürler. Bunu satın alırsak sonraki güncellemeleri oviden mi yapıcaz??

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
hayır ikisi farklı sistem olduğu için güncellemeleri bizzat yollayacağım üyelik email adreslerine. Yalnız ödeme yaptıktan sonra cebinize gelen onay kodunu silmeyin yeter. Sorucam size güncellemeyi yollarken.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
hayır ikisi farklı sistem olduğu için güncellemeleri bizzat yollayacağım üyelik email adreslerine. Yalnız ödeme yaptıktan sonra cebinize gelen onay kodunu silmeyin yeter. Sorucam size güncellemeyi yollarken.

Ben Mağaza'dan satın almıştım bir daha mı alacağım senin sitenden

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Ben Mağaza'dan satın almıştım bir daha mı alacağım senin sitenden

hayır hayır kesinlikle. Mağazadan alamam kredi kartım yok diyenler için yaptım bunu :)
Mağazadan alanların güncellemesi gelecek.

Yani mağazadan satın alanlar bir daha almasınlar.

arslanla

arslanla

Üye
tmm hemen alıyorum o zaman... Satın aldım ama indirme butonu gelmedi. Paygol diye birşey geldi. Username password falan girdim olmadı. Nasıl olcak??

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
O gizli buton üye olunca gözüküyor sadece. Üye olmak onu gösterir. Üye olduktan sonra butona tıklayıp paygol sistemini açarsınız. Size bir mesaj metni gösterir. Şunu yaz 6662 yolla diye. Yollayınca işlem onaylanır otomatik indirme başlar.
Ödeme yapıp da indirmesini alamayanlara yardımcı olurum. Çünkü satın alanların numaraları otomatik olarak listeleniyor. Oradan belirler size dosyayı ulaştırırım.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
hayır hayır kesinlikle. Mağazadan alamam kredi kartım yok diyenler için yaptım bunu :)
Mağazadan alanların güncellemesi gelecek.

Yani mağazadan satın alanlar bir daha almasınlar.

Teşekkürler.:)

Üst Alt