aldemirfatih
Üye
usta bu foto ezan uygulamasından bi görüntü...widget olarak fotoda ki sarı kısım yani saati-ezan saatini ve ilave olarak ezana kaç dakika kaldığını görebilirsek süper mi süper olur..ilave ayarları yani programın içeriğini programı inceleyerek zenginleştirebilirsin..sen bu işin üstüne bi düşbu televizyon uygulamasının ilk aşamasıydı. Ve çıktığı ilk sürümeen bu yana kayda değer değişiklikler oldu eğer takip ettiysen. Tasarım için benim de istediğim bazı tasarımlar var elbette ben profesyonel yazılımcı değilim. Yazılım şirketine sahip değilim. O beyaz uzun liste deiğin şey symbian qt components in bir parçası. Eğer grafikersen tasarımcı isen gel kazandığımın yarısı senin olsunşaka şaka....
- - - Eklendi - - -
bende isterim üst konu olmasını. Bölüm farketmez isterse çöp kutusunda olsun üst bölümde olsun yeter benim için. Herkes görsün faydalansın...
Bi de şu ezan widgeti dediğiniz uygulama nasıl olacak onu da biraz çizim yaparak ve fonksiyonlarını anlatarak belirtirseniz belki birşeyler çıkarabilirim bu da ill widget uygulamam olur...
..zor mu yapılır kolay mıdır bi fikrim yok ama büyük hizmet etmiş olursun vallahi..ben kesin alırım zaten..tv programını kullanmamama rağmen(yanlış anlaşılmasın;program kötü diye değil cep ten tv-video seyretmeyi sevmiyorum
) aldım bunu hiç kaçırmam..

donmuyor diğerleri wirelessten girsem bile donardı hep helal sana