Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Web TV Programı {Son Güncelleme 14:20, 05.06.2012}
3g açman gerekir öyle yazdığında. Ama Bazen oda yetmeyebiliyor
dr.truva
Üye
mükemmel inş geliştirmeler devam eder
akinorta
Üye
Konu Sahibi
umarım devam eder..
kaan_aykir
Üye
kardes önce böyle bi program paylaştığın için teşekkürler. Ben hacksiz anna n8 kullanıyorum. Programdaki hemen hemen her kanalda genel: sistem hatasi dedi açmadı. Bi a haber açtı ne hikmetse bi ilgilenirmisin ya?
akinorta
Üye
Konu Sahibi
anna da denendi çalışıyor
baris655
Üye
teşekkürler yeni sürüm görsel açıdan beni tatmin etti başarılar
peki bende ne yapmam gerekiyor açılması için? Dedigin gibi uygulama ayarları>videolar deyip oradan internet ayarlarımıda seçtim ama olmuyor. Anlayan biri yardımcı olabilirmi?
akinorta
Üye
Konu Sahibi
Ayar yapmak gerekli mi bilmiyorum, Hiç ayar yapmadım ben açıkçası. Normal WiFim ile internet bağlanıyorum. Program açılırken de zaten otomatik bağlanmak istiyor...
peki bende ne yapmam gerekiyor açılması için? Dedigin gibi uygulama ayarları>videolar deyip oradan internet ayarlarımıda seçtim ama olmuyor. Anlayan biri yardımcı olabilirmi?
Ayar yapmak gerekli mi bilmiyorum, Hiç ayar yapmadım ben açıkçası. Normal WiFim ile internet bağlanıyorum. Program açılırken de zaten otomatik bağlanmak istiyor...
Bende kanal listesi geliyor 78kanalda çıkıyor ama tikladigim zaman dedigim hata geliyor. ok Sagol yinede.
theseusx
Üye
Nokia E6 için ayarlanmış sürüm çıkmıştı fakat konu iptal olmuş neden acaba ?
akinorta
Üye
Konu Sahibi
E6 için çok kısa zamanda burada yerini alacak. Şuan güncelleme üzerinde çalışmaktayım.
Versiyon 1.4
İkon değişimi olabilir
Anında kanal arama özelliği
e6 desteği bu pakette yer alacak özellikler.
- - - Eklendi - - -
büyük ihtimalle yarın karşınızda
Metin MF
Üye
kardeş qt hatası veriyor bana qt yükleme linki verir mısın
akinorta
Üye
Konu Sahibi
telefon belle ise hata almaman gerekli...
Yine de hata alıyorsan mağazadan indirirsen gerekli tüm bileşenler otomatik olarak yanında gelir.
Metin MF
Üye
kardeş telefon belle değil her neyse link buldum qt 4.7.4 yüklüyorum açar mı
E6 için çok kısa zamanda burada yerini alacak. Şuan güncelleme üzerinde çalışmaktayım.
Versiyon 1.4
İkon değişimi olabilir
Anında kanal arama özelliği
e6 desteği bu pakette yer alacak özellikler.