Web TV Programı {Son Güncelleme 14:20, 05.06.2012}

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Web TV Programı {Son Güncelleme 14:20, 05.06.2012}
Siz istediniz biz yaptık. 60+ kanal içeren eşi benzeri bulunmayan Web TV uygulaması. Ücretsiz olarak sunuyorum. Lütfen satın alarak desteğinizi belirtin. Uygulama sürekli olarak güncellenecek, sorun yaşamanız halinde sınırsız destek alacaksınız.

***--------GÜNCELLEME TABLOSU----------------***

v1.2.1
* Çalışmayan veya bozuk kanallar otomatik olarak güncellenecektir.
* Yeni kanallar otomatik eklenecektir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

v1.3
* Yeni uygulama ikonumuz artık var
* Kanal logoları eklendi.
* Hatalı kanallar kaldırıldı.
* Yeni kanallar yine otomatik olarak eklenecek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
FİNAL VERSİYON ----------> Sadece Mağazada yer alacak...

v1.4.8
* Uygulama ikonu yeniden değiştirildi. İkon artık Belle stilli.
* Anında kanal arama özelliği de bu sürümde mevcut.
* Kanalların otomatik eklenmesi halen devam ediyor.
* Sorun yaşamanız halinde sorularınızı mağaza sayfasında yer alan
yayıncı web sayfası üzerindeki form aracılığı ile gönderebilir ve yardım alabilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI : Yeni sürümü yüklemeden önce eskisini kaldırın, sonra telefonu kapatıp açın.
Bu işlem uygulamanın kararlılğı ve yeni simgenin görünmesi için gereklidir.
Satın almak isteyenler için Mağaza Linki: (satın alarak bana destek olmuş olur ve daha fazla programın çıkması için bir kaynak oluşturursunuz...)

Son Sürümden Ekran Görüntüleri ve Video

ve video...

<span style="font-family: century gothic">[video=youtube;PTWu2m9an1w]http://www.youtube.com/watch?v=PTWu2m9an1w[/video]

Download: (Güncellendi - v1.3)----+----(Ücretsiz sürüm)

Güncellemelere tam gaz devam edilecektir...
Lütfen Emeğe Saygı

• Beğen
Tepkiler: xersanx, maliaslan, seyfo84 ve 40 diğerleri

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
eline sağlık kardeş ama qfs.mobiyede upload edebilirmisin mobilden indirilmiyo mediafiredan

vobay

vobay

Üye
eline sağlık arkadaşım. yeni bir başlangıç için sade ve hoş bir program olmuş. bir tavsiyem var sadece malum tv kanalları linkleri sürekli değişiyor bu sebeple program içinden direk güncelleme seçeneği sunarsan ilerleyen geliştirmeler de çok daha verimli , hoş ve yaygın bir uygulama olur. n8 de denenmiştir... kolay gelsin...

ve belkide tv izlenirken diğer kanallara ileri geri seçeneği yapılabiliyorsa çok daha hoş olabilir...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık arkadaşım. yeni bir başlangıç için sade ve hoş bir program olmuş. bir tavsiyem var sadece malum tv kanalları linkleri sürekli değişiyor bu sebeple program içinden direk güncelleme seçeneği sunarsan ilerleyen geliştirmeler de çok daha verimli , hoş ve yaygın bir uygulama olur. n8 de denenmiştir... kolay gelsin...

yakında yapacağım yeni güncelleme ile böyle bir şeye gerek kalmayacak. Programın sunucusunu kendi siteme yükleyip kanalların adresine buradan ulaşacaksınız.

---------- Eklendi @ 15:27:07 ---------- Yazıldı @ 15:26:50 ----------

eline sağlık kardeş ama qfs.mobiyede upload edebilirmisin mobilden indirilmiyo mediafiredan
likn eklendi :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
E7 de denendi çalışıyor. teşekkürler

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Fp1 de deniyorum.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
sonucu bekliyorum..

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
tekrardan teşekkürler usta başlangıç için süper olmuş c6-01 belle de denendi başarılarının devamını dilerim :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim ilginize

ozcangoral

Üye
dostum 701 telimde (Belle FP1) denedim hiç bir sıkıntı yok.emeğine sağlık. kütür kütür çalışıyor.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
çalışmasına sevindim.

ozcangoral

Üye
dostum simge olarak dilersen bir tane yolluyorum

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
teşekkürler bir kaç kanal hariç hepsi çalışıyor bide kral tv yi ekleyebilrmiyz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
700 FP1'de test ettim gayet başarılı ama uygulamada gezinirken ve izleyip çıktıktan sonra yatay ekran sorunu var. Başarılarının devamını dilerim.

Birkaç ekran görüntüsü:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

haggar73

haggar73

Üye
kardeşim eline emeğine sağlık harika olmuş.

larten123

larten123

Üye
:tşk: şimdi c6-01'de deneyeceğim

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler c7 de sorunsuz çalıştı...

ysnkzn

Üye
Emeğine sağlık, çok teşekkürler.

Polymath

Polymath

Üye
Telefonum 603 fp1 sorunsuz çalıştı. Öncelikle bir kaç gün önce senden bunu istemiştim bazı arkadaşlarda istemişti ve bunu yapacağını söylemiştin.Sözünde durduğun için ayrıca Teşekkür ederim. Çalışmalarının ve Başarılarının Devamını Dilerim. Merak ettiğim Hacksiz telefonlarda çalışıyor mu ?

Üst Alt