Arkadaşlar genel sistem hatasi dün bende bazı kanallarda oldu, fakat bir süre geçince bu sorun düzeliyor. Ama başka zaman yine olabilir. Sorun programda değil linklerden kaynaklanıyor. Benim merak ettiğim bu programı cok insan kullandıkça kanallarda aşırı yüklenmeden dolayi donmalar olabilir mi?=D
Nokia 603'de denedim uygulama sorunsuz bir şekilde çalıştı. Uygulamayı incelerken fark ettiğim olumsuzlukları söylemek gerekirse; kanal sayısı şu anlık az ve umarım en kısa zamanda bir güncelleme ile o sayıyı fazlasıyla arttırsın. Diğeri ise Cartoon TV ve Eurosport(EN) kanalları açılmıyor. Bunların dışında gözüme çarpan herhangi bir olumsuzluk yok. Uygulama çok hoşuma gitti, emeğine sağlık.
herkesin bu güncel versiyonu kullanmasını istiyorum. Kaç kişinin kullandığı ile ilgili bir istatistik toplamak için. Bunu kanallardan resmi izin alırken kullanmak istiyorum.
güncelleme için çok teşekkürler... ilk açılışta kanal listesini güncelliyor. denediğim kanallarda sorunsuz açtı. program için bu simge güzel olur. dene istersen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde şu yatay ekran sorununa çözüm bulabilirsen çok güzel olur.ayrıca birde kanalları oynatırken ekranı büyütme - sığdırma gibi seçenek eklenemez mi ?
paylaşım için teşekkürler akşam yüklemiştim bazı kanallar ara sıra hata veriyordu fakat ikinci kez açtığımda çalışıyordu. şimdi güncel olanı da yükledim sorunsuz çalışıyor. uzun zamandır arıyordum böyle bir programı