Web Tarayıcısın da Online Facebook Oyunlarını Oynamak

Sponsorlu Bağlantılar

faruktml

faruktml

Üye
    Konu Sahibi
Web Tarayıcısın da Online Facebook Oyunlarını Oynamak
Arkadaşlar Flash 10.1 mevcut Tweak Olan Videolarda Sorun Yok Ama Facebook tan Farmville yi açamıyorum Açılmaya çalışıyor ama Ortada Donup Kalıyor bunun bi çözümü varmıdır..

heralde flash üstüne flash açmaktan kaynaklanıyor bildiğim kadarı ile ama aramızda farmville zynga poker gibi oyunları açabilen varsa bizimlede paylaşabilirmi ?

denizci535

denizci535

Üye
ben oynuyorum facebook tan... bir sorun yok okey olsun vs bir sorunla karsilasmadim...

--------------- Ekleme ---------------

ilginc bende de framville dondu kaldi... digerlerini aciyor ama bunu acmiyor...

denizci535

denizci535

Üye
ben komsu ciftlik oynuyorum...

NR6630

NR6630

Üye
okkeyi sorunsuz oynuyordum

kaan dean

kaan dean

Üye
holdem poker oynayabilen varmi...?

fondip003

Üye
perfect pokerin mobil olanı varmı telefon 5800

----------Eklendi @ 20:22:56 ---------- Yazıldı @ 20:21:35 ----------

yada gambio poker zynga artık cıvıttı çip çalıp duruyolar

soner5741g

Üye
hocam allah aşkına bana da anlatırmısınız bnde n958gb var olurmu ??

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
tweak flasher linux desktup 45 li olan onu secin butun videolarida izlersiniz

tayfuncuk78

Üye
bende c6-01 var nasıl oynuyorsunuz program mı var söyleyin

denizci535

denizci535

Üye
kardes bu telefon n900 oyle c06 c07 vs ol!az n900 alacaksin... oyle oynarsin n900 ile yazilanlari oku...

mavi_krimzi

Üye
telfondan facebook üzerinden komşu çiftlik oynuyorsun öylemi?
telefon ney?
samsung wave 2 ilede oynanırmı?
kardeş wave 2 değil samsung wave 10 da çıkarsa oynamayaz onlar n900 yanında fısssss sadece :)

denizci535

denizci535

Üye
sakami bu ne wavesi n900 bolumundesin kardes bunu n900 yapar...

serserim1905

serserim1905

Üye
bu ne la millet hortlak görmüş gibi yok n95 de nasıl oynarım yok wave mi telin yok c6 millet burası maemo bölümü ve maemonun en güçlü temsilcisi n900 elimizdeki telefon pardon telefon demişim mobil pc :D faceden sohbette ederiz okeyde oynuyoruz msn den görüntülüde konuşuyoruz biz n900 lüyüz çünkü :D

mavi_krimzi

Üye
bu ne la millet hortlak görmüş gibi yok n95 de nasıl oynarım yok wave mi telin yok c6 millet burası maemo bölümü ve maemonun en güçlü temsilcisi n900 elimizdeki telefon pardon telefon demişim mobil pc :D faceden sohbette ederiz okeyde oynuyoruz msn den görüntülüde konuşuyoruz biz n900 lüyüz çünkü :D

o kadar :)))

togimer

Üye
Arkadaşlar ben vidoları açıyorum, denizci535 arkadaşımızın verdiği yöntem ile sağ olsun.
Fakat people roulette açmaya çalıştım olmadı diğerlerini denemedim. yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca diğer arkadaşlar hangi bölümde olduklarını bilmiyorlar galiba ! ! !
N900 mobil pc + telefon ise diğerleri ne?

denizci535

denizci535

Üye
kardes overlock u 1150 mhz yap... acilmasi gerek...

_ardaa

_ardaa

Üye
Konu ile ilgisi yok ama conversation nokia'da bir konu gördüm ilgimi çekti belki bilmeyenler vardır.

serserim1905

serserim1905

Üye
Konu ile ilgisi yok ama conversation nokia'da bir konu gördüm ilgimi çekti belki bilmeyenler vardır.

n900 ün bi beyin okumadıgı kalmıştı :D bu ne ya hergün beni kendine yeniden aşık ediyo n900 üm

Üst Alt