we chat görüntülü konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
noss arkadaşım af buyur fakat bu 3 yerede baktım resource apps bulamadım nerde bu dosya bulsam ren dosyasını içine atıcam acemiyim bu işlerde yardım edermisin

arslanla

arslanla

Üye
kardeş telini hackle uğraşma böyle şeylerle...

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hackleyemedim olmadı yoksa çok istiyodum hacklenmesini yapamadım

xqz5

Üye
Yardım edecek yok mu bana? Wechati kurdum turkce dıl paketni indrdm zip olarak xplorer i actm zipten .ren uzantili dosyayı e deki istenilen yere atmayi beceremedm. Xplorerde copy paste nasil yapiliyr. Bi trlu kopyalayamadm dosyayi oraya.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
uygulmayaı nereye kurdun c mi e mi f mi c telefon hafızası e depolama f hafıza kartı eski tellerde e hafıza kartıdır onuda geçtim resimdeki 3 bölüme de bak resource apps içinde MicroMessenger.ren hangisinde ise oraya salla ama sen sanırım telelfonun ayarlarından usb seçeneğini hala nokia suite tutuyorsun çünkü depolama olarka bağlasan telefon hafızası görünmez hatan orda ayarlardan usn seçeneğini depolama yap sonra usb ile bağla görürsün resource apps klasörünü nokia suite göstermz yoksa

Ekli dosyalar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
gittikçe gelişiyor :tsk:

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler noss arkadaşım sonunda yaptım bundan böyle depolamada kalsın

- - - Eklendi - - -

ellerine sağlık gelişiyo iyice tebrikler :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ellerine sağlık kardeş yükledim devamı gelcekmi

ewacash

Üye
bi kız arkadaşımda C6-01 var görüntülü konuşma var bende diyo, benim nokia N8 normal olarak bendede olması lazım, ama yok bi göremedik kızı ya :D :D

arslanla

arslanla

Üye
görüntülü konuşma var derken telin özelliğinden bahsediyordur programda öyle bir özellik yok çünkü...:):)

ewacash

Üye
o anlamadı beni o zaman görüntülü konuşma Yok ddim var bende ddi .d

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
3G den konuşun işte :)

arslanla

arslanla

Üye
görüntülü konuşma gelirse whatsapp kullanmıcam zaten arkadaşların çoğu wechat e geçti yakın zamanda herkes geçer whatsapp a ceza olsun kaç aydır onlarca kez güncellendi ama arka plan resim yapma özelliği gelmedi ve arayüz olarak da çok ilkel kalıyor wechat in yanında bence sizler de hafiften wechat e geçin whatsapp a ceza olsun symbiancıların sesini duyuralım...:)

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum symbiandaki güncelleme yükselirse görüntülü konuşma gelir çoğu kişi tahminimce wechata geçiyor ve geçmeye devam etçekler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende hala wechat kullanan 3 kişi var =)

arslanla

arslanla

Üye
bende 9 kişi var daha da çoğalacak eminim...

Üst Alt