Wave & Wave II ' nin hoparlör Sesi Nasıl Yükseltilir ? ( Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Wave & Wave II ' nin hoparlör Sesi Nasıl Yükseltilir ? ( Anlatım )
evet arkadaşlar öncelikle

*#197328640# tuşluyoruz ve sırasıyla
5
2
1
7 ' ye basıyoruz

hepsi 52db dir
onları 60 db yapın daha yukarı çıkmayın

Değiştirmek için 0 ı değiştireceksiniz 0 a basın sağ üstte READ yazısı WRITE olur

Altta giriş yapılacak yerde cursor yanıp söner sakın rakamlara basmayın o cursor un bulunduğu yere parmağınızı tutun ve hafif yukarı # e doğru parmağınızı kaldırmadan sürükleyin bir klavye açılır orada sayıya geçin ve 60 yazın 2 defa tamam a basın.

İyice anlamadan sakın rakam girişmeyin başka hiçbir yere ellemeyin tehlikeli bir yerdir hoparlör ahize patlatmak mümkündür herhangi bir hatada

emeğe saygı :oke:

kaptannova

Üye
eline sağlık. dediklerini yaptım. fakat fazla bir değişiklik olmadı sanki.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
farkı var lakin çok oynarsan patlar o yüzden

skyseap

Üye
fakat bu ayar ahizenin sesini arttırma ayarı dış hoparlör değil.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim 60'ı rahatlıkla geçebilirsin en üst limit 85 olarak düşünün o aralıklarda girin ben 85 db'de kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır hoparlör'de hiç birşekilde zorlama veya boğuk ses olayı yok...uygun bir rakam girin ve ona uygun ekolayzer ayarı yapın mükemmel artıkş olucaktır...

fullwar

fullwar

Üye
kardeşim 60'ı rahatlıkla geçebilirsin en üst limit 85 olarak düşünün o aralıklarda girin ben 85 db'de kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır hoparlör'de hiç birşekilde zorlama veya boğuk ses olayı yok...uygun bir rakam girin ve ona uygun ekolayzer ayarı yapın mükemmel artıkş olucaktır...

Bence çok zorlamayın. Hem Bada 2'de ses normalden fazla çıkıyor zaten.

gertanla

Üye
Arkadaşlar Samsung wave II kullanıyorum bu ayarlardan sesi yükseltmek istedim ama ses çok çok az çıkıyor çok uğraştım ama yine eski haline getiremedim sadece hoparlörden müzik açınca ses çok az çıkıyor diğer tüm durumlarda normal lütfen acil yardımlarınızı detaylı bir şekilde bekliyorum.....

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar Samsung wave II kullanıyorum bu ayarlardan sesi yükseltmek istedim ama ses çok çok az çıkıyor çok uğraştım ama yine eski haline getiremedim sadece hoparlörden müzik açınca ses çok az çıkıyor diğer tüm durumlarda normal lütfen acil yardımlarınızı detaylı bir şekilde bekliyorum.....

en kolayı fabrika ayarlarına dönmek o olmazsa soft format at
yanlız bütün herşeyin silinir önce yedekle sonra hafıza kartını çıkarıp at formatı

metin110

Üye
Wave 3 kullanan arkadaşlardan bu ses olayına bakan yada artırmayı deneyen oldumu..varsa birkaç sorum olacak..

Telefonum s8600 yüklü yazılım (bada 2.0S8600JVLD1)
[1] Debug screen
[2] Version Information
[3] RF Test
[4] Device
[5] Audio
[6] Video
[7] Connectivity
[8] Common
5 Audio girildikten sonra gelen menü
[1] YDA Volume
[2] YDA gain
[3] FM Radio
[4] Sound Booster
[5] Ear ADC Read
1 YDA volume girildikten sonra gelen menü
[1] EAR Config (Sanırım kulaklık için ses ayarı)
[2] SPK Config (speaker yani dış ses ayarı)
2 SPK Config girildikten sonra gelen menü
[1] MP volume
[2] Keytone volume
[3] Ringtone volume
[4] Rec volume
[5] FM Radio volume
[6] Camera volume
[7] Voice call volume
[8] VT call volume
[9] Voice memo volume
1 MP volume sanırım media player diye düşündüm ve ona girdiğimde çıkan menü
[SPK] [MP vol.], READ (başındaki rakamları tuşladığımda READ WRİTE oluyor)
1.[1] rx31dB
2. [2] rx31dB
3. [3] rx31dB
4. [4] rx31dB
5. [5] rx31dB
6. [6] rx31dB
7. [7] rx31dB
Input Ex: 123-> 123
şimdi sorunum şu tüm ses ayarlarım maksimum 31db ayarlanmış..hatta bazı menüler çok daha düşük..örnek navigasyonu bile son ses açsam zar zor duyabiliyorum..özellikle film izlerken yada müzik dinlerken ses çok düşük.Forumlardan bu ses ayarlarına nasıl girildiğini gördüm.Değiştirmek istediğimde 1 den 6 ya kadar olanı değiştirebiliyorum..ancak 7 yi seçtiğimde beni başka menüye yönlendiriyor..hepsini 51 veya 50 yapıyorum..7 . sıradaki hala 31 kalıyor.ve seste en küçük bir değişiklik olmuyor..örnek aşağıdaki gibi..
1.[1] rx51dB
2. [2] rx51dB
3. [3] rx51dB
4. [4] rx51dB
5. [5] rx51dB
6. [6] rx51dB
7. [7] rx31dB
Input Ex: 123-> 123
en son 7 yi tuşladığımda
[1] Bluetooth Test
[2] Dvbh Test mode
[3] Wi-Fi Test
[4] Wi-Fi PM & Roaming Test
menüsü geliyor..yani sonucu (7) menü 31dB olarak kalıyor..

gertanla

Üye
Sevgili arkdaşlar ben bada 2.0 geçtim ses yükseltemiyorum. Menüden geliyorum ayarlara ama değişmiyor.
Sanırım bada 2.0 farkılık olmuş bunu öğrenip benimle payaşırsanız sevirim :)

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Yukarıdaki yöntem gibi mi?

gertanla

Üye
Bada 1.2 deki gibi menü aynı herşey. Ama değerleri girdiğimiz boşluğa tıkladığımda klawye işlemiyor. Rakamlar girmiyor Ve değerleri değiştiremiyoruz

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Bada 1.2 deki gibi menü aynı herşey. Ama değerleri girdiğimiz boşluğa tıkladığımda klawye işlemiyor. Rakamlar girmiyor Ve değerleri değiştiremiyoruz

boşluga 2 - 3 defa bas rakamların değiştini göremessin ama değişir konularımda extreme ses diye bi konu var oraya bak

Üst Alt