Wave fiyatına android işletim sistemli telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Wave fiyatına android işletim sistemli telefon
Selam dostlar..
Ben wave alıcaktım fiyatı fazlaydı ipd tuch alıcaktım meğer oda telefon değilmiş ben öle sanıyordum android uygulamaları daha geniş daha güzeller
Wave 1 milyar :S
Bana da android işletim sistemli telefon öneririmisiniz ama burdaki oyunları hiç donmadan oynayıp durmak isdiyorum bana önerceğiniz telefonların öne çıkan özelliklerindne bahsedermisiniz :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Çok şey istiyorsun be kardeşim..

1000 lirayı gözden çıkar..

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Çok şey istiyorsun be kardeşim..

1000 lirayı gözden çıkar..

Çok pahalı yaw :( Turkcelin o telefonunda android işleytim sistemi varmıs ama bilmem neyini kırmıslar bişe yüklenemeiyormuymus neymiş.

hsahin4

hsahin4

Üye
Çok pahalı yaw :( Turkcelin o telefonunda android işleytim sistemi varmıs ama bilmem neyini kırmıslar bişe yüklenemeiyormuymus neymiş.

Valla eğer katakulli yapamam diyosan Android'e pek bulaşma derim. Linux bilgiside gerekebiliyor.
Türkiye'de AndroidMarket kullanılmıyor.(Elbetteki biz giriyoruz ama takla atarak) Root yetkileri olmadan hafıza kartına yazılım kurulmuyor. (Root olmak demek garanti kapsamından çıkmak anlamına geliyor, gerçi artık unroot var:ehe)
Veyahut orjinal romları beğenmezsen (kuvvetle muhtemel beğenmeyeceksin) yabancı sitelerdeki üstadların hazırladığı çok sağlam, hızlı ve stabil rom'ları kullanmak isteyeceksin. Vs vs merakın yoksa hiç bulaşma. Ama dersenki uğraşmayı, modifiye etmeyi severim, garanti umrunda değil, hemen Android sistemli cihaz al derim. Değilse yanına bile yaklaşma.

Samsung S8530 Wave2 çıktı. Teknosa'da 900 TL. Samsung Apps'ta kısıtlıda olsa güzel programlar ve oyunlar var. Desteği günden güne artıyor. İyi bir seçim olacaktır.

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
saol bilgi icin dostum..:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt