wave 723 telefonumu satıp 2. el nokia n97 almayı dusunuyorum yorumlarınız nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Wave 723 mü N97 mi

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

occili

Üye
    Konu Sahibi
wave 723 telefonumu satıp 2. el nokia n97 almayı dusunuyorum yorumlarınız nelerdir ?
Arkadaşlar malum wave 723 te uygulama oyun yok bada 1.1 işletim sistemi var.bada 1.2 gelir mi oda belli değil bir tane bile guzel uygulama yada oyun bulamadım.N97 ye gelirsek sürüsüne bereket oyunlar , uygulamalar (Nfs,asphalt,angry birds sims 3 en iyisi ben adresini vereyim Symbian S60v5 Oyunları :) ) şık klavye ve navigasyonu ücretsiz bir harika.

Ne dersiniz wave 723 ü satıp ustune 100 150 tl koyarak 2. el bi n97 alsam nasıl olur yada önerdiğiniz telefonlar var mı ?

--------------- Ekleme ---------------

hiç yorum yapan yok mu ?

huseyin_58

Üye
kardeş al supeer bi hacat ben kullanıyorum vede pişman degilim aksıne mutluyumm eskı telefonumm samsung i 900 omnia 16 gb lık tı oda superdı de bu da daha super yanı

silver021

silver021

Üye
N97 bastan beri sorunlu bi cep telefonuyla. bende ilk zamanlar onu almayi düsünüodum. beyaz rengi ve klavyesi beni cezbetmisti ama hepsiburadan ve ceptown gibi sitelerden n97 kullanicilarinin sikayetlerini dinleyince anladimki alan bin pişman. sen saniormusunki reset sorunu olmadan agiz tadiyla o cepte oyun oynanabilecegini. birde kizagin deforme olmasida ayri mesele zaten. ben sana burdan anlatamam n97 faciasini hepsiburadaya ve ceptowna mümkünse bir bak derim.

didyou

Üye
N97 eskidi artık değiştiriceksen daha yeni telefonlara bakmanı tavsiye ederim.Q klavyeli diğer telefonlara da bakabilirsin.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
sacmalama kardeşim

gencscity

Üye
wave 723 değilde wave s8500 yada s8530 alsan bin basar hepsine

illegend66

illegend66

Üye
n97 yerine c veya e serisi daha iyidir

occili

Üye
    Konu Sahibi
acaba c7 mi alsam dahami iyidir yada baska oneriler varmi 900 tlyi asmayacak ?

tunorno

tunorno

Üye
c7 gayet iyi bir telefon.wave 2 veya galaxy s2 düşünülebilir

huseyin_58

Üye
arkadaşlar yine de arkadas bılır sonucta tercıh onu benımm n97 sorunsuz super bı sekılde calısıyooo yok klavye sorunu yok kızak sorunuymus yok hata verıyomusss hıc de hata vermıyor gayet ıyı bır telefon hafızasıylada netten ıstedıgım seylerı ındırebılıyorum ha bır tek sorun cepten televızyon ızleyemıyorumm o var baskada yokk yanı bende bılıyorum ceptown sıtesınden ozellık karsılastırmasını sorunlara bakmayı ama telefonu kullanmasını bılmeyen bır cookk arkadaslarsda var yanı kımse kusura bakmasın kımılerı hava atmak ıcın alıyor kımılerı ısını gormek ıcınn alıyor sozumm meclısten dısarı yanı arkadaslar kımse alınmasın soyledıklerıme ama n97 ye de bu kadar yukllenılmez kı aklıma ne gelıyorsa yapabılıyorum . Ama yınede yenı cıkan telefonlar bencede daha da ıyı ozellıklere sahıptır ama hafıza kamere vb özellıklerıde sayalırsa ve daha kımsenın netten ındırıpte kullanamadıgı seylerıde sayarsak hıcte yabana atılacak telefonn degıll yanı

mehmetgökçe

Üye
kardesim samsung wave 723 cihazini satmak istersen alici olabilirim 05548822631 numaramdan ulasabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt