MaximRom
Üye
-
Konu Sahibi
-
selam arkadaslar.. bir kac aydır wave1 kullanıyorum ve derdim çok büyük. daha önce hiç görmediğim duymadım bilmediğim bir sorun. sorunum şu. lanet telefon da müzik dinlerken telefonun ekrani kararır kararmaz kendi kendine kapaniyor ve açılmıyor. açmak için bataryayi çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. sizce sorun nedir lütfen biri yardım etsin yoksa balyozla telefona dalacamşimdiden teşekkürler..
eskiden bada1 i kullanıyordum sonradan bazı arızalar olunca serviste 1.2yi attım eski arızalar düzeldi ama şimdi de bu sorun çıktı
LISS8500JVKC1 sürümü var telefon da. hafıza kartı kullanmıyorum müziği kendi hafızasından dinliyorum. ya sadece müzikte değil radyo dinlerken de aynı problem oluyor ne yapacağımı şaşırdım iyicesymbiandan kurtuldum diye sevindim ama bada da hüsrana ugradim iyi mi
ben üzerine ekleyelip Galaxy II alıcam dostum sanada tavsiye ederimPeki bu telefona balyoz mu kullanayım yoksa asfalt delme makinası mıbaşka kurtuluşum yom gibime geliyor
Virüs falan değil bundan eminim.. Kusura bakma ama onlarca telefon kullandım telefon canavarı diyebilirim kendime ama hayatım da ilk defa böyle birşşey görüyorum yani arada olmuyor öle şeylerBu telefondan dayımda var galiba o mu bilmiyorum onun menü tuşu oldugu yerde krom bir çizgi vardı boydan boya o çizgiden yapıyodun aramaları açma menüye dönüş falan.O da wave galiba ama hangi modeli bilmiyorum onda da oluyo böyle şeyler hafıza kartından değil onunki orjinal.Belki senin telefona virüs falan girmiştir oluyor bazem böyle şeyler.
arkadaslar bende wawe 2 var bada 2.0 yuklu ılk onceleri yoktu ama simdi yeni basladi indirdigim temalari telefonda secince telefon reset atiyor.neyaptiysam olmadi.ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkur.
selam arkadaslar.. bir kac aydır wave1 kullanıyorum ve derdim çok büyük. daha önce hiç görmediğim duymadım bilmediğim bir sorun. sorunum şu. lanet telefon da müzik dinlerken telefonun ekrani kararır kararmaz kendi kendine kapaniyor ve açılmıyor. açmak için bataryayi çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. sizce sorun nedir lütfen biri yardım etsin yoksa balyozla telefona dalacamşimdiden teşekkürler..
skaptan yeniden cfw atmak istiyorum ama atamıyorum. serrial port open error! diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?