hasomoto
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaaa ilgisi yok, bilip bilmeden tatava yapmayın, adamlar wap25 .com sitesine giriyo , indirecekelri içeriğin altında kullanım metni yer alıyo ,işine gelmiyo ,okumuyo , en alttaki yukarıdaki kullanım şartlarını okudum onaylıyorum kutucuğunu işaretleyip,altta eşşek kadar yazan onaylıyorum butonuna basıyo, ondan sonra içeriği alıyo, hoşuna gitmiyo içerik vesselam, aban paramı geri yola.yok yaa. bide utanmadan beni abone yaparken sözlü onayımı aldınızmı ,imza attımmı bi yere diyo.iyi bari bide parmak bastırsalardı..cep telefonu kullanmayı bilmeyen almasın aga, eğitim şarttt....
yaaa ilgisi yok, bilip bilmeden tatava yapmayın, adamlar wap25 .com sitesine giriyo , indirecekelri içeriğin altında kullanım metni yer alıyo ,işine gelmiyo ,okumuyo , en alttaki yukarıdaki kullanım şartlarını okudum onaylıyorum kutucuğunu işaretleyip,altta eşşek kadar yazan onaylıyorum butonuna basıyo, ondan sonra içeriği alıyo, hoşuna gitmiyo içerik vesselam, aban paramı geri yola.yok yaa. bide utanmadan beni abone yaparken sözlü onayımı aldınızmı ,imza attımmı bi yere diyo.iyi bari bide parmak bastırsalardı..cep telefonu kullanmayı bilmeyen almasın aga, eğitim şarttt....
yaa bırakın yaa, cebinize sar ceyda kardeşler diye iki tipsizin videosu geliyo,hepiniz abanıyosunuz,ondan sonra param gitti.la bi düşünün cebinize sms geliyo,bi erotik tarzda video var, altta da internet linki.sen bu linke delikanlı gibi tiklıyosan ,delikanlı gibi olanlara katlanacan.yol 2012. adama bi bardak su vermiyolar.her şey parayla.kim senin cebine babasının hayrına artı onsekiz video yollar.mesaj sana kankan dan mı gelmiş.hayır.demekki dikkat edicen.videoyuda indirmek için internet linkine tıklarsan seni abone bile yapmasa o vide için ücretlendirir.neymiş arkadaş cebime gelen mesajı açmıcam mı.ulan sana mesjı açma diyen yokki.açtın artı onsekiz video var.link var ,birbirinden güzel erotik içerikleri ve bu içeriği indirmek için tıkla diyo.belli ki hayrına gelmedi o içerik.indirdimmi, senden 3-5 bi şey alacak.hangi özellik gsm şirketlerinde bedava.kontörün yokken de sana mesaj atıyolar yeterli bakiye olmadığı için abonelik çu anda başlatılamadı diye,bu ne demk olduğunda başlatılacak.sende iptal ettir.ettirmessen abonelik deaktif halde bekler,sonra aktif olur.neyse ya kime ne diyom, sanki adamları zorla cebinden internete bağlıyolar, kendi giriyo,10 kuruş ble gitse nasıl gider diye bağrıyo,tabi tabi, gürürsem söylerim,gsm firmaları bize çalışsın..neymiş ,her gelene tıklamıyacakmışsın,tıklarlarmış agaaa...
hadi cahil adama sözüm yok.tabi tongaya düşer.hoş mu hiç değil.başım sütüne.ama burada topiclerde teknoloji kurdu gibi ahkam kesip sonra kontörünü kaptıran adama acıyamıyorum kusura bakamayın.oda kendie üzülmesin eşşeklik ettik bi daha ders olsun demeli.burada böyle dolandırıcı vesselam hoş değil.cahillik kullanıcıda .hadi reklam sms i ile gelen mesaja bi nebze tokatlama diyebiliriz.o anda mesaj içeriğinde ücret yazmıyo,sonra ücret sms ile sana gönderiliyor.haftalık ücreti şu kadardır,iptal edilmezse alınır diye.tamam başta yazabilirlerdi eyvallah.ama kendi siteye giripte okadar yazıyının altındaki onayı veren adam hiç konuşmasın.giden parada ondan az bile gitmiş.iki katı gitsin.okuma yama bilmiyosan kullanma telefon adamlar her şeyi yazmış.girin bakın.ki reklam sms inden sonrada ücreti göndermeli gene adam akıllı firma olduğunu az çok gösteriyor.tokatçılarda ne içerik geliyo ne fiyat.ay sonu faturada anca rastlıyorsun.yani lütfen burada para kaptıranlar bi aynaya baksın.bi desinler NEDEN! karalamaya sonra geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?