denizce61
Üye
-
Konu Sahibi
-
yeni üye oldum kardes.. pc yuklendı fakat kurarken hata verdi kapatıldı yani set up dosyasında hata var sanırımkardeşim ay sonra bakıp inadına konuyu mu upluyorsun
--------------- Ekleme ---------------
hem tam olarak ne hatası verdi anlat çözüm bulalım
--------------- Ekleme ---------------
meda go nun hataları sitesinde kesinlikle vardır oraya da bak
telde en iyi kalitede film izlemek için için Sony nin Media Go sunu kullan gerçkten çok iyidir ayrıca W995 ile bilgileri aşağıdaki sayfadanarkadaşlar w995'de en iyi convert için kesinlikle sony ericsson'un kendi üretimi olan media go programını kullanmanızı tavsiye ederim. tam telefona uygun çözünülürlükte ve minimum kayıpla videolarınızı telefonunuzdan da izleyebiliyorsunuz..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen bende format factory deki seylerı uyguladım ama video acılmıyor uyarısı var media go da bi tane film cevirdim gerçekten cok güzl oluyor amaBende de aynı problem mevcut.yaptığım işlemleri belirteyim.Telefonun içindeki demo videosunu bilgisayara indirdim.videonun içeriğini(video boyutu,akış hızı,dosya formatı vb. tüm özelliklerini) bir yere yazdım.Sonra format factoryde aynı özellikleri belirten ayarlamayı yaptım ve herhangi bir tane video çevirdim.Çevirdiğim video demo video ile aynı özelliklere sahip olmasına rağmen telefona attığımda video izlenemiyor şeklinde hata aldım.Aynı program üzerinde hazır video formatları mevcut.yine o dosyayı tüm sony ericsson video formatları ile tek tek çevirdim.Çevirdiğim hiç bir videoyu telefonda oynatamadım.Baktım bu iş böyle olmayacak media go isimli programı bilgisayara kurdum.Diğer forumlardan okuduğum kadarıyla media go klasörüne kopyaladığımız videoyu programın içindeki library klasöründen görebilmekteymişiz ve o programla telefona atmak istediğimiz videonun üzerini sağ ile tıklayıp aktar seçeneği ile telefona kopyalabilirmişiz .video telefona yüklenirken programda otomatik olarak videoyu çevirmekteymiş.Bana mantıksız gelse de aynı şeyi uyguladım ama olumlu bir sonuç alamadım.Varsa bunun başka bir çaresi belirtirseniz çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?