w910i KULLANANLAR BAKAR MISINIZ? Bİ KAÇ SORUM VAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akyuzcagatay

Üye
    Konu Sahibi
w910i KULLANANLAR BAKAR MISINIZ? Bİ KAÇ SORUM VAR
W910İ Almayı düşünyrum aklıma takılanlar var sölerseniz iyi olur.
1- w 910i nin fiyatına en yakın olan farklı telefonlarla kıyaslandığında buna üstün gelen olabilirmi?
2- telefonun kamerası aynı olsa bile (öeneğin n81 2mp w910i 2mp )bunlar arasında çok fark var mıdır?
3-ışık değişikliklerine göre fotoğraf ve video çekimleri nasıl?(özellikle 6.soruda yazdığım modellere oranla?)
4-walkman telefonu tamam ama ben yinede sorayım en önemlisi hoparlör sesi yüksek ve kaliteli mi?(özellikle 6.soruda yazdığım modellere oranla?)
5-menülerde gezinti,pil ömrü,tasarım vs ve her şey açısından 400 tl lik bütçe için alınabilcek en iyi tel. bu mudur?
6-öncelikle pil ömrü daha sonra diğer bütün özellikler bakımından şu telefonlarala:sony w890i,w880,w760,w580,samsung f300,m3200,j800,l811 ve xpress music 5610 ve 5320 hariç diğer xm modelleriyle kıyaslandığında hangisi üstün çıkar.

maki20

maki20

Üye
bikere n81 8gb ile w910 kıyaslayamassın n81 ses kalitesinde w910i yi 2 ye katlar ayrıca n81 de wireless ve gps var bide pahalı zaten n81 oyun ve müzik telefonu olarak çıktı piyasaya ben kendim kullanıyorum n81 8gb

sonyericsson alacaksan w910 iyi telefon ses kalitesi ve kamerası çok iyi kamera 3.2 mpx auto focuslu

senin kafan çok karışmış sakin biyerde iyice düşün öyle karar ver

akyuzcagatay

Üye
    Konu Sahibi
bikere n81 8gb ile w910 kıyaslayamassın n81 ses kalitesinde w910i yi 2 ye katlar ayrıca n81 de wireless ve gps var bide pahalı zaten n81 oyun ve müzik telefonu olarak çıktı piyasaya ben kendim kullanıyorum n81 8gb

sonyericsson alacaksan w910 iyi telefon ses kalitesi ve kamerası çok iyi kamera 3.2 mpx auto focuslu

senin kafan çok karışmış sakin biyerde iyice düşün öyle karar ver

w910i nin kamerası 3.2 değil 2mp yanlış bilgi vermeyelim

birkan11

birkan11

Üye
w910i kullanımı atılımı süper nokıalarda geçiş hep sorunludur şarj da dda aynı sorun vardır...
w910i çekim ve kullanımda daha iyidir... gb bakmadan al bence 8 gb ne koyacaksın onu da düşün pc ye 1 tb taksan ne olur takmasan ne olur mantıklı hareket et... 8 gb 5 bin parça alsa ne yazar ...sen ne dinleyeceksin ona bak
1 ve 2 gb herşeye muktedir

emre03ü

Üye
nokiadan şaşma sen kardeş bende w910i va kapanıp açılıp duruyor çok sorunları oluyor mp3te takılıyor falan hiç ugraşma bence nokia al

0335ahmet

Üye
ya tarz olarak güzel ele yakışır özellikleride fena değil kamerası gayet hoş ben w910i kullanıyorum 5310 expres music de kullandım eger özellige bakıyosan sony ericsson u al fakat şıklıkta önemli dersen sana 5310 u tavsiye ederim aralarında fazla bi fark yok :D

alimesut21

alimesut21

Üye
bendeki tel w910i sesi süper özellikle kapsül kulaklık dehşet kaliteli sonuçta sony farkı bu nokiaya benzemez.2 mp kamerası war ama 2 mp olduğuna bakma birçok 3.2mp lerden iyi foto çekiyor. üstelik shake it özellğiyle birçok oyun ve müzikte awantaj ve karizma kazandırıyo. şahsen w910i yi öneririm kolay kolay sonyden şaşma.....:oke:

SON_FIRTINA

Üye
Dostum 2003 te sonyericsson t68i almıştım hala sapasağlam(başkasına sinirlenip 70 defa duvara çarpmama rağmen) Pilini hiç değiştirmedim hala ilk günki gibi bir hafta gidiyor şarzı. Geçen senede bir tane w910i aldım gerçekten çok hoş telefon. Ancak w910i de şöyle bir sorun var kendi kendine kapanıp açılıyor. Bunun sebebide hattın gitmesi. Hat tamamıyla gittiğinde kendini resetliyor telefon. Aslında güzel bir özellik ama ben sinir oldum. Çünkü benim bulunduğum yerde hatlar iyi çekmiyor evin içinde özellikle hat gidiyor sürekli bu yüzden telefonun kendini resetlemesi sık sık tekrarlanıyor bende gıcık oluyorum. Müzik dinlerken pat kapanıyor :)

resimde benim emektarla w910i yi görüyorsunuz. :)) Buarada telefona otomatik müzik öaldıran bir program biliyormusunuz. Alarm kısa çalıyor uyanamıyorum. alarm yerine listedeki şarkıları çalsa diyorum. Vaarmı öyle bildiğiniz bir program.

tuşbaşehri

Üye
w910i al derim

Ælbert

Ælbert

Üye
nokia kadar dandik bi telefon varmı SONY ERİCSSON her bakımdan iyidir hoca benim t650i vardı 17 merdivenden yuvarlandı kapandı tekrar açtım taş gibi sorun çıkarmıyorum nokia nankör abi bu türk milleti 500 lira n73 vericegne 100 lira daha fazla ver sony ericsson al ben hazel kullanıcısym her bakımdan yalan nokia flan samsung muş nokia mış fos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...