W880i ve Benzeri Telefonu Olanlar İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

lllxgurkanxlll

lllxgurkanxlll

Üye
Benim şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinitim...

Sony Ericsson'un kendi sitesindeki güncelleme programını bilgisayara kurdum telefonu ne zaman bağlasam yazılım güncellemesi diye bir soru geliyordu en son güncelle dedim telefonu güncelledi ancak telefon artık Türk hatları kabul etmiyor ekranda insert correct sim yazıyor..(telefon T-Mobile Berlinden gelme bir telefondur Türkiye kaydı yapılmıştır.)

dalton1772

Üye
ben türkçe yapmak istiyorun??

musces

Üye
kardes msn bırturlu yukleyemedım msn var dıolar ama programını bı bulamadım nası cozucez

eberkol

Üye
Ya beyler tr den w880i almış arkadaşlara bir ricam olacak bende almanyadan gelme O2 markasının w880i si var firmware de normal olarak O2 nin setools dan bir arkadaş bana gdfs yedeğini verebilir mi acaba sistemi türkçe olarak yüklemek istiyorum ama hiçbir yerde gdfs türkçe yedeği yok.

mg455

Üye
bende de var w880 i bende çektiğim resimler gözükmüyor yardım ederseniz sevnrim

bar1s05

Üye
ben bi türlü flaş temayı yapamadım...

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
anlatımınız çok detaylı ve anlaşılır. Söylediğiniz işlemleri harfiyen uyguladım. Son olarak telefonun 2 tuşuna basılı olarak usb yi şarj soketine taktım aynı anda setool un sol ekranında bu azılar çıktı. Yani dosyaları göndermedi. Bakın lütfen bi fikriniz var mı acaba? Teşekkürler!

setool da çıkan yazılar aynen burda olduğu gibidir:

Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.10
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors

if you like LITE edition - please visit and buy .

ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35159602508089 CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED
Can't build loaders chain ;(
Elapsed:36 secs.
cid53 teLLeri setool görmez jd flasher kullanman gerekli

ginzapc

Üye
bende bu telefondan var kartımı takıp çalıştırıyorum açılınca hemen şebeke servisine başvurun yazısı çıkıyor hiç bir mudahale olmuyor neden acaba bilen var mı?

mantasdeath

Üye
paylaşım için tşkler telefona tekrar ısındım işe yarıyor tavsiye ederim :D

*Oguzhan*

Üye
bende bu telefondan var kartımı takıp çalıştırıyorum açılınca hemen şebeke servisine başvurun yazısı çıkıyor hiç bir mudahale olmuyor neden acaba bilen var mı?

Telefonun kayıtlı olmayabilir.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
Benim şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinitim...

Sony Ericsson'un kendi sitesindeki güncelleme programını bilgisayara kurdum telefonu ne zaman bağlasam yazılım güncellemesi diye bir soru geliyordu en son güncelle dedim telefonu güncelledi ancak telefon artık Türk hatları kabul etmiyor ekranda insert correct sim yazıyor..(telefon T-Mobile Berlinden gelme bir telefondur Türkiye kaydı yapılmıştır.)

keşke güncellemeyi kullanmatıp settol kullansadın, neyse omnius ile yapabilirsin yada settol ile FS ve main at :oke:

rocco_06855

rocco_06855

Üye
ya beyler w880i var bende hafıza kartm yok ama 1 tane de olsa oyun atmak ıstıorum atamadım bı turlu yardım edersenız bana sewınırm

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler w880i var bende hafıza kartm yok ama 1 tane de olsa oyun atmak ıstıorum atamadım bı turlu yardım edersenız bana sewınırm

kardeş nasıl oyun atamadın ya ? 240*320 java oyunları at tele direkt açılır zaten :oke:

tufan_kou

Üye
hocam bende de bu telefondan var ama telefon sürekli kapanıyo. neden acaba?
bi de bu telefonlara format nasıl atılıyor. acilllllll

--------------- Ekleme ---------------

hocam ben sony ericsson w880i kullanıyorum telefon sürekli kapanıyor.neden olabilir.bir de bu telefona format nasıl atabilirim

hocam bende sony ericsson w880i var.telefon sürekli kapanıyor neden acaba.birde telefona nasıl format atabilirim. aciillllll

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende de bu telefondan var ama telefon sürekli kapanıyo. neden acaba?
bi de bu telefonlara format nasıl atılıyor. acilllllll

hocam ben sony ericsson w880i kullanıyorum telefon sürekli kapanıyor.neden olabilir.bir de bu telefona format nasıl atabilirim

hocam bende sony ericsson w880i var.telefon sürekli kapanıyor neden acaba.birde telefona nasıl format atabilirim. aciillllll

mesela telefonu cebine koydun , çıkardın bi baktın kapanmış dimi ? aynısı bnde de oluyodu ama sonra kendilinden düzelmişti :ehe format atılma die bişey yok yazılım güncelleme yapmalısın :oke:

egmao

Üye
w880i ye skype yüklenirmi nasıl bi yardımcı olurmusun

egmao

Üye
Bilgisayardaki skype ile netten bedava görüntülü konuşma yapıyoruz ondan bahsediyorum ve java derken neyi kasdediyorsun açarmısın

serenkaya

serenkaya

Üye
arkadaşlar benim sorunum şu . telefondan ses qelmiyor. konuşabiliyorum ses qayet net , kulaklıktada müzik dinleyebliorum ama yalnız dışarı ses çıkmyo..s napmam qerek . ltfen cwp yazın..

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim sorunum şu . telefondan ses qelmiyor. konuşabiliyorum ses qayet net , kulaklıktada müzik dinleyebliorum ama yalnız dışarı ses çıkmyo..s napmam qerek . ltfen cwp yazın..

hoparlörün patlamış :oke:

Üst Alt