W880i ve Benzeri Telefonu Olanlar İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

ddenniz

ddenniz

Üye
bendede w880i war ama video görüntüsü çoook kötü çok güzel foft çekiyo ama video çözünürlüğünü haledecek bişey bulursan seninirim:sukur:

bhdr27

Üye
yaw bn setool2 1.11 indiriom zipli dosyadan çıkmıor

etoşa

Üye
ya beyler ben bunu tm olark dediğiniz gibi yaptım ama flash menü den eser yok yardım

ceasar35

Üye
Arkadaşlar bende W910i var ama bi türlü sesini yükseltemedim. Bana yardımcı olabilirmisiniz. Gizli menüye girip yapğabilirsin dediler ama yaptım ordaki ses ayarı her açtıımda ortada oluyo. Yükseltip çıkıyorum tekrar aynı yere geliyo. :S

GoLden_RoSe

GoLden_RoSe

Üye
Benım merak ettıqım Bı$ı var $ımdı fLash temaLarı tpa dıye bı kLasore koyup atıyoruz Daha sonrada teLe thm doSyaLarını qonderıyoruz Buraya kadar tmm anCak sıLmek ıstedıqımızde thmLerı sıLebıLıyoruz pekı ya swfLer?

GoLden_RoSe

GoLden_RoSe

Üye
Benım merak ettıqım Bı$ı var $ımdı fLash temaLarı tpa dıye bı kLasore koyup atıyoruz Daha sonrada teLe thm doSyaLarını qonderıyoruz Buraya kadar tmm anCak sıLmek ıstedıqımızde thmLerı sıLebıLıyoruz pekı ya swfLer?
FLash yukLeyıp daha sonra beyenMeyıp sıLmek ıSteyen ark$Lar jar ıLe baqLanıp \Tpa\Preset\System\Desktop\Flash qırıp ıstedıqımız temayı sıLeceqız
Bunu dıyer foruMLardan ara$tırıp buLdum
*-*krall*-* ark$ açtıqın konu tamamen aLıntı bunu beLırtsen çok ıyı oLurdu coqu Forumda qorduM sızı yaptıqın sadece aLıntıdan ıbaret:)

sorunlarınızı yazmaya devam...

Ben bır Suru soru yoneLTıyoruM ancak cvp yok sanırıM soruLar zor qeLdı herneySe bendende soruLara dewaM cvp aLamayacaqıMı bıLıyoruM ama oLsun:ehe

TeLden jara baqLandım ofsLa qırmeyı denedıM anCak hata verdı bende oflashla denedıM oLmayınca bflash ama vazqeçıp yarıda bırakıp kapattıM daha sonra teLı açmaya çaLı$tıM ancak açıLmıyor yazıLıM atayIm dedıM ancak teLefonu tanıMıyor anLayacaqın baqLanmıo Bu duruda yazıLıp atMak oLanaksız eN son çaqreve buyuk ıhtıMaL qoturuP qarantıde yapTırCaM :)

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
FLash yukLeyıp daha sonra beyenMeyıp sıLmek ıSteyen ark$Lar jar ıLe baqLanıp \Tpa\Preset\System\Desktop\Flash qırıp ıstedıqımız temayı sıLeceqız
Bunu dıyer foruMLardan ara$tırıp buLdum *-*krall*-* ark$ açtıqın konu tamamen aLıntı bunu beLırtsen çok ıyı oLurdu coqu Forumda qorduM sızı yaptıqın sadece aLıntıdan ıbaret:)

Ben bır Suru soru yoneLTıyoruM ancak cvp yok sanırıM soruLar zor qeLdı herneySe bendende soruLara dewaM cvp aLamayacaqıMı bıLıyoruM ama oLsun:ehe

TeLden jara baqLandım ofsLa qırmeyı denedıM anCak hata verdı bende oflashla denedıM oLmayınca bflash ama vazqeçıp yarıda bırakıp kapattıM daha sonra teLı açmaya çaLı$tıM ancak açıLmıyor yazıLıM atayIm dedıM ancak teLefonu tanıMıyor anLayacaqın baqLanmıo Bu duruda yazıLıp atMak oLanaksız eN son çaqreve buyuk ıhtıMaL qoturuP qarantıde yapTırCaM :)
1.si bak dostum GG set-up ı yuklüyo musun aksı takdır de teli ztn görmez
2.si jar ne ya öyle bi pro yoq ztn far manager var onu mu dion

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bende W910i var ama bi türlü sesini yükseltemedim. Bana yardımcı olabilirmisiniz. Gizli menüye girip yapğabilirsin dediler ama yaptım ordaki ses ayarı her açtıımda ortada oluyo. Yükseltip çıkıyorum tekrar aynı yere geliyo. :S

acoustic yuklemen gereklı...:oke:

ya beyler ben bunu tm olark dediğiniz gibi yaptım ama flash menü den eser yok yardım
yanlıs yapmıssın dır...
:)

sabanmutluer

Üye
Kardeş o dediğin ses yükseltme işlemini ben setolden yaptım ancak hoparlör sesi pek istediğim gibi yükselmedi. Acaba ne kadar sesi yükseliyor senin bildiğin başka bir ses yükseltme acuostic dosyası var mı?

Kardeş setol programından o dediğiniz acouctic dosyalarını yükledim ancak istediğim gibi pek sesi yükselmedi. Ne kadar sesi yükseliyor ve senin bildiğini başka bir ses yükseltme dosyası var mı?

hasan_fener

Üye
selamun aleykum kardes bende w880i yok ama almayı düsünüyom telefon hakkınmda duydugum seyler gerçekten çok güzel ama kulaklıksız hoperlörden gelen mp3 sesi kötü ve tizli oldugunu duydum buy dogrumu dogruysa nasıl giderebiliriz yardımcı olursan çok sevinirim..

wardar

Üye

wardar

Üye
arkadaşlar ben 2 ye basılı tutup usb taktıktan sonra bişey olmuyor? bekliyorum altta doluyor tekrar başa alıyor. Hiç bişe olmuyor yani? Yardım edebilir misiniz?

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleykum kardes bende w880i yok ama almayı düsünüyom telefon hakkınmda duydugum seyler gerçekten çok güzel ama kulaklıksız hoperlörden gelen mp3 sesi kötü ve tizli oldugunu duydum buy dogrumu dogruysa nasıl giderebiliriz yardımcı olursan çok sevinirim..

ewt kardes dıs sesı kotu ama kulaklıktan cıkan sese hayran olursun kesınlıkle al derım:oke:

arkadaşlar ben 2 ye basılı tutup usb taktıktan sonra bişey olmuyor? bekliyorum altta doluyor tekrar başa alıyor. Hiç bişe olmuyor yani? Yardım edebilir misiniz?

once telefonu pcye tanıt sonra gg setup'ı yukle 2ye basılı tut tak fısı bıtır ısı xD
:)

bılmıyorum kardes bende bulmuyo?:huhu:

eldergod

eldergod

Üye

arkadaşım eğer tanıtamadıysan google a gg setup yaz en başta 4shared adlı bi upload sitesi gelcek ona gir indir yükle yüklerken 2 defa uyarı vercek hepsine devam et de sonra telefonunu kapalı şekilde 2 ye basarak usb ye yerleştir semc usb aygıtı tanıycak onları yükle sona keyfini çıkar

zezer

Üye
beyler ya ben telefondan hiç birsey silemiyorum bir bilgisi olan varsa yardım etsin
(telefonda virüs yok)

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
nasıl sılemıyosun kardesım
?

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++++++++++

pegasus_sv

Üye
slm ben w880i kullaniyorum fakat onu turkcelestirmek istiyorum....
bu konuda bana yardimci olurmusunuz ..... lutfen?
telefon cid53

ilkaya1966

Üye
arkadaşlar bence hiç uğraşmayın. ben yaptım şimdi tel acılmıyo:@

yaptım en sonunda teli bi ara bozdum ama oldu sonunda. sesde eskisinden cok ii. saolun

yaptım en sonunda teli bi ara bozdum ama oldu sonunda. sesde eskisinden cok ii. saolun

sarican77

Üye
w810i var format atabiliyormuyuz tel kilitini unuttum açamıyorum garanti bitik

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
telefon cid53

kardesım türkçe dil destei nie yok
eer yurdısndan geldııse onu TR yapmn senn acından cok zor anlatımı bnm ıcınde cok zor google'a yaz mesut abi'nın (orochi) anlatımları cıkar cok ii anlatı far managerden yenı patch atmn fılan gerek yada seusu (sony erıcssn update serws) kulln nasıl olsa cid53 olmussun :S mesut abının forumu var onun ama weremm sana kolay gele ...:oke:

arkadaşlar bence hiç uğraşmayın. ben yaptım şimdi tel acılmıyo:@

.
.
tmm kardesım anlatımı aynn uygularsan tele hiçbişe olmas koarkmayın ...:yuru

telefon cid53

al kardesım burdan bul :oke:

Üst Alt