FLash yukLeyıp daha sonra beyenMeyıp sıLmek ıSteyen ark$Lar jar ıLe baqLanıp \Tpa\Preset\System\Desktop\Flash qırıp ıstedıqımız temayı sıLeceqızBenım merak ettıqım Bı$ı var $ımdı fLash temaLarı tpa dıye bı kLasore koyup atıyoruz Daha sonrada teLe thm doSyaLarını qonderıyoruz Buraya kadar tmm anCak sıLmek ıstedıqımızde thmLerı sıLebıLıyoruz pekı ya swfLer?

sorunlarınızı yazmaya devam...

1.si bak dostum GG set-up ı yuklüyo musun aksı takdır de teli ztn görmezFLash yukLeyıp daha sonra beyenMeyıp sıLmek ıSteyen ark$Lar jar ıLe baqLanıp \Tpa\Preset\System\Desktop\Flash qırıp ıstedıqımız temayı sıLeceqız
Bunu dıyer foruMLardan ara$tırıp buLdum *-*krall*-* ark$ açtıqın konu tamamen aLıntı bunu beLırtsen çok ıyı oLurdu coqu Forumda qorduM sızı yaptıqın sadece aLıntıdan ıbaret
Ben bır Suru soru yoneLTıyoruM ancak cvp yok sanırıM soruLar zor qeLdı herneySe bendende soruLara dewaM cvp aLamayacaqıMı bıLıyoruM ama oLsun
TeLden jara baqLandım ofsLa qırmeyı denedıM anCak hata verdı bende oflashla denedıM oLmayınca bflash ama vazqeçıp yarıda bırakıp kapattıM daha sonra teLı açmaya çaLı$tıM ancak açıLmıyor yazıLıM atayIm dedıM ancak teLefonu tanıMıyor anLayacaqın baqLanmıo Bu duruda yazıLıp atMak oLanaksız eN son çaqreve buyuk ıhtıMaL qoturuP qarantıde yapTırCaM![]()
Arkadaşlar bende W910i var ama bi türlü sesini yükseltemedim. Bana yardımcı olabilirmisiniz. Gizli menüye girip yapğabilirsin dediler ama yaptım ordaki ses ayarı her açtıımda ortada oluyo. Yükseltip çıkıyorum tekrar aynı yere geliyo. :S

yanlıs yapmıssın dır...ya beyler ben bunu tm olark dediğiniz gibi yaptım ama flash menü den eser yok yardım

selamun aleykum kardes bende w880i yok ama almayı düsünüyom telefon hakkınmda duydugum seyler gerçekten çok güzel ama kulaklıksız hoperlörden gelen mp3 sesi kötü ve tizli oldugunu duydum buy dogrumu dogruysa nasıl giderebiliriz yardımcı olursan çok sevinirim..

arkadaşlar ben 2 ye basılı tutup usb taktıktan sonra bişey olmuyor? bekliyorum altta doluyor tekrar başa alıyor. Hiç bişe olmuyor yani? Yardım edebilir misiniz?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

arkadaşlar ben 2 ye basılı tutup usb taktıktan sonra bişey olmuyor? bekliyorum altta doluyor tekrar başa alıyor. Hiç bişe olmuyor yani? Yardım edebilir misiniz?

slm ben w880i kullaniyorum fakat onu turkcelestirmek istiyorum....
bu konuda bana yardimci olurmusunuz ..... lutfen?
telefon cid53

.arkadaşlar bence hiç uğraşmayın. ben yaptım şimdi tel acılmıyo
--------------- Ekleme ---------------
yaptım en sonunda teli bi ara bozdum ama oldu sonunda. sesde eskisinden cok ii. saolun
--------------- Ekleme ---------------
yaptım en sonunda teli bi ara bozdum ama oldu sonunda. sesde eskisinden cok ii. saolun

slm ben w880i kullaniyorum fakat onu turkcelestirmek istiyorum....
bu konuda bana yardimci olurmusunuz ..... lutfen?
telefon cid53