W880i ve Benzeri Telefonu Olanlar İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

ddenniz

ddenniz

Üye
bende de bu elfonun gümüs kaplamlı olanı war cok güzel foto cekiyo ama cokda kotu video cekiyo bunu düzelticek bi program varmı yoksa da söyliyebilirmisin

w910i

Üye
Merhaba benim w910i var bunada uyumlumu anlattıkların

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Saol.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba benim w910i var bunada uyumlumu anlattıkların

ewet kardeşim bütün ekran çözünürlüğü 240*320 olan tellerde geçerlidir.w910 da oledir:)
yalnız cid'ine dikkat etmen gerek sanırsam w910'lar cid 53 o yuzden patch ve elf atamassın sadece JD FLASHERdan acoustic vs atabilirsin kolay gelsin GOOGLE'a OROCHİ yaz bulursun ...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bende de bu elfonun gümüs kaplamlı olanı war cok güzel foto cekiyo ama cokda kotu video cekiyo bunu düzelticek bi program varmı yoksa da söyliyebilirmisin

maalesef ona bi çözüm bende bulamadım 35 fps çekim yapan bi cam driver lazım ama bizim tellere göre bulamıom bütün rus sitelerine baktım :(
ama hemo's v3.0'ı yükle çok net görüntü çekiyo ayca orjınal driverda olduu gibi 800-900 kb'lık değil 400-650 kb arası çekim yapıo herkese tavsiye ederim:ehe

tmm bişe değil de sen işini hallettin mi o önemli olan tr'ye cevırebıldın mı ?:oke:

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
Teşşkürler

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
kardeş w910i ye uyarmı bunlar olurmu biraz yardım edseniz

n1hattr

Üye
buyrun akustik deposu görün=)

neseli_genc

Üye
beyler bu telefonun kapaklari sokuluyormu benim tel caminda biraz toz olustuda :D

XeviouS66

Üye
w910i icin de ayni sey gecerli mi acba?

zzzmedmexzzz

zzzmedmexzzz

Üye
teli bağladım gdfsleri kaydetmek için elapsed yazısının üstünde

Can't build loaders chain ;(
Elapsed:14 secs.

böyle yazıodu ne yazı tipi nede gdfs kopyası oluşturmadı böyle yazdı yardım edermisiniz

bide bu soruna yardım edermisiniz:

setool 1.11 indirdim ve rardan çıkardığım setool2lite.exe'yi çalıştırdım ama
windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permission to access the item.
şeklinde bir hatayla karşılaştım

program açılmadı ne yapabilirim

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
abiler benmde w880de garip bi sorun var
teli pcye bağlıyorum belleği 2gb olan tel pcde 130gb gösterio içinde tel açıkken göremedim ama pcye bağlandığında gördüğüm abuk subuk 3-4 gb şeyler görüyom vede her türlü silme şeklini dendim cleaner fx tutun talcid e kadar.. denedm bunu nasıl çözeriz bana yardım edin o geldğnden beri yavaş geçiş sunuyor.

yaww dışarıya çok tizli ses veriyor bunu nasıl halledeblrz bu gerekli

ali3344

Üye
linkler çalışmıyo :S

dusvesembol

dusvesembol

Üye
anlatımınız çok detaylı ve anlaşılır. Söylediğiniz işlemleri harfiyen uyguladım. Son olarak telefonun 2 tuşuna basılı olarak usb yi şarj soketine taktım aynı anda setool un sol ekranında bu azılar çıktı. Yani dosyaları göndermedi. Bakın lütfen bi fikriniz var mı acaba? Teşekkürler!

setool da çıkan yazılar aynen burda olduğu gibidir:

Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.10
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors

if you like LITE edition - please visit and buy .

ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35159602508089 CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED
Can't build loaders chain ;(
Elapsed:36 secs.

crazyduck15

Üye
bnm telin walkmani dısarıya ses wermiyo w880i :S

ya bndede w880i war ama video kamerasını begenmedim foto cekerken cok güzel ama video kamerası bozuk gösteriyo normalde bu böylemi yoksa bnmkindemi sorun war yardımnızı bekliyorm tesekkürler

crazyduck15

Üye
ya bnm silme tusuna ardarda 2 kere basınca walkman acılıyo nasl iptal ederim

nirvana07

nirvana07

Üye
Hmmm tşkler

crazyduck15

Üye
arkadalsar tel garantiye gitmisti geldiinde c silme tusuna ardarda 2 kere basnca walkman acılıyo bunun nasl iptal edebilirm yardımlarınızı bekliyorm

ozgurm94

ozgurm94

Üye
bendede var ama ekranı bozuldu bi açılıyo bi yarısı karıncalı yarısı normal gösteriyo neden olabilir. galba temassızlıkvar kablolarda.

aytac5234

Üye
Selamu aleykum .
Arkadaşlar akustik yükledim telefonuma fakat beğenmedim.Eski haline nasıl döndürebilirim.Eski orjinal sesini istiyorum.

Üst Alt