W810i Kamerada Eskisi Gibi Mercek Sesi Yok Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babamuso

Üye
    Konu Sahibi
W810i Kamerada Eskisi Gibi Mercek Sesi Yok Yardım
arkadaşlar benim w810i telim var ilk aldıgımda resim çekerken kamera netleşirken mercekten ses geliyordu ama şimdi öle bir ses yok acaba dedim ilk başlardamı öle bir ses geliyo fakat telefonum makro çekimde yapmıyor noormal çekimmiş gibi çıkarıyor acaba sizin telinizde varmı böle bi problem ögrenebilirmiyim...

islam61

Üye
fotoraf cekmesi için illa ses gelmesimi gerekiyor

babamuso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım birde makro çekmiyor zaten acaba bi sorun mu var diye dedim bir arkadaşımdada w810i var onda ses mercek sesğ geliyor ondan sordum

xDEADx

Üye
Telefon sessizde falan olmasın :S

babamuso

Üye
    Konu Sahibi
ya anlayan kimse yokmu

chrisanthem

Üye
kardeş ses gelmesi gerekiyor,belki sessiz modda çekerken gelmemiştir ne dersin?

babamuso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siz anlamadınızmı yoksa ben sizimi anlamadım telefon sesiz durumda iken mercek sesiyle ne ilgisi var normal çekme sesi demiyorum sizlere mercek sesi diyorum offff off

mehteran042

Üye
Küçük bir şekilde tık diye ses geliyor biliyorum anladım seni dostum fakat o konuda hiç bir bilgim yok

emremafya

emremafya

Üye
evet

tufantepe

Üye
Arkadaşım o fotoğrafı netleştirirken gelen sestir. İçinde minicik bir mercek var ve ileri geri gelerek netlik sağlıyor. Fotografın çektiğin zaman bulanıklık varmı? Garantisi varsa bence servise göster.

ihsan_ihsan

Üye
onu sadece servs yapablr otofokus'u boulmuş senin telin. darbe almış galiba. neyse kolay gelsin

nightdragon35

nightdragon35

Üye
bendede var bu telden ama böle bi problem yok.servise götür söyle bence onlar anlar seni:oke:

emremafya

emremafya

Üye
Teşekürler

mcan12

mcan12

Üye
kardeş telin sesi kapalıyken o ses çıkmaz

aziz89

Üye
Makro modu kapalıysa çok az ses gelir kulağına dayayıpta dinle bi :)
Bide makroyu açıpta dinle tıkır tıkır ses gelmiyorsa SERVİSE yolla Fokus mekanizması bozulmuştur telin ....

nightrage

Üye
La Aga Ya Sessizdedir Yada Ayarlardan Yapacan (kamera)

vayvay21

vayvay21

Üye
anladığım bişey var oda hiç kimseyi anlamadığım

ribby

ribby

Üye
makro aç bide resim boyutunu büyüt benim arkadasta ya denk geldi öle oldu yada öle yaptık düzeldi

eldergod

eldergod

Üye
bence camdriver yükle mercek sesi deilde makronu iyileştirebilir

cefcef61

Üye
yok valla kardeş bendede var o telefondan öle bi sorunla karşılaşmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt