w810i için messenger tavsiyesi

-xxx-

Üye
Hocam wap.ceptemsn.com adresinden direk telefona indirsem kaç kontör gidiyor .... (indirmek için kontör gidiyor mu?)

ewt kontör gidiyor ben öle yaptım sanırım tam haırlamıyorum ama 6-10 arası bişii gidiyor bence pcden at...
ayrıca ben indirdim ve şuanda kullanıyorum simdiye kadar 1 saat girmedim ama yarım satte 1 kontör yiyiyor bence çok heseplı

hllyvz

Üye
arkadaşlar mig 33 ü kullanamıyorum w810 cok önemli biri yazabilirmi nasıl kullanabilirim

cerkess

Üye
arklar ben ceptemsn.com a giriyorum modelın uyumlu olmadgını sölüyor yardımcı oöurmusunuz mig33 cok fasla kontor yiyiyor

mobilmsn 7 saatte 2 kontor paso yazıs ben kullanıyorumsuper

Ya arkadaşlar bende cepte msn var 5 dk da 2 kontür yiyor nası oluyo bu?n:

--------------- Ekleme ---------------

ceptemsn.com dan indirebilirsin güzel bir msn programı saati 1 kötür falan yani çok fazla para harcamıyor
Kardeş sölermisin nası oluyo bu saati 1 köntür gidiyo bendede aynı program var 5 dk da 3 kntür yiyo?

Arkadaşım sana tavsiyem mig33 ben kullanıyorum gayet ii bi msn programı aveada 60 kb 1 knt gidio telsimde 100 kb 1 knt gidio ama turkceli hiç denemedim.

mig33 kullanıyorum tel : w810i isteyen olrsa pm atsın yardımcı olurum hem program hemde ayarlar konusunda

safakk

Üye
Ya arkadaşlar bende cepte msn var 5 dk da 2 kontür yiyor nası oluyo bu?n:

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş sölermisin nası oluyo bu saati 1 köntür gidiyo bendede aynı program var 5 dk da 3 kntür yiyo?
valla benim arkadaş kullanıyordu onda 1 saat girdik 1 kontür gitti ancak bağlantı ayarlarını gprs wap olarak seçmelisiniz ancak o şekilde olur yani avea da interneti seçtiğinizde edge devreye girdiğinden daha pahalı bir fiyatla karşılaşırsınız

ceptemsn saati 1 kontür peki mig33 ün gideri ne kadar

emo67

Üye
herkese çok tskrçok faydalı oldu

merhaba ya benim internetim sınırlı işyerinden bağlanıyorum.
mig33 ü rica etsem a_durmaz@windoslive.com adresine maille atabilirmisin.
şimdiden teşekkürler.

tezer

Üye
mig33 u bulamıyrm:S telefonum k750i yardmcı olrmusnz?

bende vadofone hat var daha girmeden 10 kontur yedi ben korktum acaba girerse kaç tane yert die sakın girmeyin