W810i Hafıza Kartı Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
    Konu Sahibi
W810i Hafıza Kartı Fiyatları
w810i Hafıza kartı alıcam bilgisi olan 512mb,1gb,2gb,4gb mümkünse fiyatları versin şimdiden teşekkürler

by_hate

Üye
aga 10 liradır 15 liradır ahım şahım bişey deil

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Evet Kardeş Çok Fazla Değildir.

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
    Konu Sahibi
ya 2gb 59 dediler teknosada

juba_24

Üye
neyi çok değil nokia 15 20 milyon sony 50 60 milyon fark a bak

ruğu

Üye
arkadaşlar 2 gb hafıza kartı 90tl yetkilibayiden sordum--------ankarada olanlar için adres::beştepede mertler sokağına girince biraz ilerde solda asya elektronik sokağın girişinde (şaker abinin yeri) var

mrtzn

mrtzn

Üye
ben 45-49 a aldım 2 gb bu S.E nin hafıza kartı çok pahalı :S

juba_24

Üye
ama araştırırsanız 1 gb 12
2 gb 17 lira

diesel182

diesel182

Üye
arkadaslar ne satıyolar :d onlar yada nerde satıyolar o oncedendı 2-3 sne once artık ucuzladı nokıa kadar ucuz olmasa bıle cuzi bi fiyatları var gecen ay sormustum gayet normald;nokıadan fazla olmasının sebebi kartın kalitesidir aratırabılırsınız!!

xtreme25

Üye
pro duo mu? ben istanbuldan 4gb aldım 25 kağıt

PaPiKo

Üye
walla ben 2gb sony orjinal aldım 25 tl ye taksimden

meganertx

Üye
arkadaşlar ben 4gb lık kartı g.gidiyordan kargo dahil 30 liraya aldım hemde sıfır paketini ben açtım gayet güzel kusursuz kullanıyorum

emin_aydan

Üye
slm arkadaslar bende h.kartını yeni aldım w810i kullanıcısıyım bu arada teknosada 4gb 99 tl sony markah şimdi dikkat carfurda 49tl bune biçim iştirya aynı kart ikiside sony bune biçim bir rant tır arada 50 liravarya sakın teknosadan alıpta kazıklanmayı uyrıyım saygılar..............

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Arkadaşlar Hafıza Kartı Alırken Ekonomik ve Kaliteli Olanları Nasıl Seçecez Diye Düşünmek Yetmez..Araştıracaksınız Sony Hafıza Kartları Geçen Yıl 2gb 70-100 Arasıyken.Bu Sene Aynı Kart Araştırdığınızda Göreceksiniz 20-60 Arası Bir Fiyattadır.Teknosadan yada Yetkili Bayilerden Hafıza Kartı Falan Almak İsterseniz Zaten Yüksek Fiyatlarla Karşılaşırsınız Bunun Nedeni Zaten O Tip Yerlerde Fiyat Aralığı Çok Olur Düşünün Ben 3600s'ı 340 Tl'ye Almıştım Sıfır.Teknosa'da Aynı Ürün 400 Tl'ydi Aradaki Fark 60 Tl.Yani Uçurum Var En İyisi Araştırarak Almak :oke:

helton

Üye
arkadaşlar sony erecson w810i fiyatını bilen varmı kulanan varsa bilgi istiyorum

--------------- Ekleme ---------------

:bann::megafon::yuru:vur:sukur:

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
    Konu Sahibi
memory stick duo şuanda tam fiyat belli olarak biien yazsın ona göre alıyım

BeTeR_BoCeK

Üye
Dün akşam 2 gb lık aldım. Teknosada 49 carrefour da 39 tl. aklınızda bulunsun teknosa pahalı. yada internetteki alışveriş sitelerinde 29'a da gördüm ama 5 tl civarı kargo ödersiniz.

ronaldinho 1

Üye
512 15 tl

firari651993

Üye
arkadaşlar nt mağazalarından bugün 2gblık hafıza kartını 20tl ye aldım 2 yıl garantili

Üst Alt