w800i ve n 90 video karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wapcimor

Üye
Originally posted by serdaronlinenet@Sep 17 2005, 11:33 PM
n90 nın video su için yada kamerası için vereceğim parayla sony handycam alırım zuhahaha.Ayrıyetten k750i cebimde durur
[post=168709]Quoted post[/post]​
bende dvd hany cam alırım.cebimde de 6600 durur. :artı:

katibim

katibim

Üye
sırf video için telefon alınmaz önemli olan multimedia buda w800i ve k750i'de var ;;)

[SHARK]

Üye
bak yaa biriside halen ericson dio :nono: :lol2:

polat_alemdar

Üye
bence de nokia dan şaşmamak lazım
sx1 kullanıyorum ama gözüm n90 da ve nokia da

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nokiadan şaşmamak lazım benim eski düşüncem.. ;)

taz_crash

taz_crash

Üye
tamam n90 daha kaliteli video cekebilir ama foto w800i takmış.ben SX1 kullanıyım ama gozum nokıa da deil cunku nokıa gitikce sacmalamaya baslaıdı dusunsenize N90 NI bii symbian yoook TİTREŞİM yooooook ne yapcam bole teli walla sx1 cekimi bana yetio artoyo bile nokıa neymiş... :nono: :nono: :nono: :nono:

taz_crash

taz_crash

Üye
sahsen ben n90 hiç begenmedim tamam videosu cook iii olabilir ama videodan daha onemli seylerde var mesala titresim symbian v.s bunun gibi ben sx1 kullanıyım ve cok memnunum bozuluna kdarda kullanacam bundan sonra alıcam tel de CX75 veya w800i dir nokıa neymiş herifler iiice sacmaladı bence nokıa artık eskisi gibi gozde deil ;;) ;;) :vur: :huhu: :haha: :angry: :artı: :P :( :D :) :ah:

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Evet w800i ile N90 ı video açısından karşılaştırırsanız N90 daha iyi. Ancak N90 videoda çok çok iyi değil sadece bir telefon için çok iyi video çekiyor.

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Heralde öle olucak nede olsa bir telefon.yani

f205

f205

Üye
buna bir tek cevabım var;

N90 gibi foto çekeceğine
W800i gibi video çeksin!

üstelik bunu eski sağlam bir nokia sever olarak söylüyorum...

ayrıca pardon ama w800i'nin dosyası nasıl avi ve neden divx ? biri bunu da izah eder mi?

buyrun size videoların orjinal halleri;

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Originally posted by dimitradon@Sep 27 2005, 08:45 PM
Heralde öle olucak nede olsa bir telefon.yani
[post=179111]Quoted post[/post]​

Ee bende bir telefon için iyi dedim zaten . Abartmış bazıları çok çok iyi çekiyor gibi söylemişler onlara lafım.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yüksek çözünürlük ve mpeg olarak çekmesi bencec büyük bir artı bir telefon için ama mpeg uzantısı için o video kalitesi de düşük.

Ama telefon olduğunu unutmamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt