SonyXperia
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sistem resmen yaşayan organizma gibi
bence mutlaka almalısın menü geçişlerindeki hızı diğer
ya ben ne kadar önersemde benim çok kafam karışıyor hani ilerde acaba oyunlarda kasar mı 1 yıl sonra 1.30 yıl sonra ondan korkuyorum kasarsa ne anlamı kaldıki ve ya ne kadar kaliteli oyunlar gelicek gameloftdan ses var mı bunları bir halletsem artık alıcamda
neden şuan kalkıp iosla kıyaslıyorsunki?? ios kaç yıllık sistem WP8 daha yeni bir sistem.. evet daha önce WP8 kullanman imkansız zatenSelamlar W8 phone çıkış yakalamasını beklerken biraz geriden geldği aşikar.. Nasipse yakın zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum.. Daha hiç w8 kullanmadım özellikle tablet ve telefonda çok iyi bir gelişme yok gibi..Özellikle ios la kıyasla çok da ios önünde gibi durmuyor. geleceği ne olabilir w8 phone almakta şüpeliyim kullanıcıları + ve - yönlerini paylaşırsa çok sevinirim saygılar...
ben telefonlari bildim bileli oyle hiz gormedim
bak kardeşim ne kadar kurcalayıp acabaları kafana takıp beklersen.. teknolojiyi kullanmadan daha kaçırırsın.. acaba bu , acaba şu.. uzayıp gider.. sen en isi git one x al.. ben senin yorumlarını orda okuyunca bunu almaya karar vermiş sandım..ya ben ne kadar önersemde benim çok kafam karışıyor hani ilerde acaba oyunlarda kasar mı 1 yıl sonra 1.30 yıl sonra ondan korkuyorum kasarsa ne anlamı kaldıki ve ya ne kadar kaliteli oyunlar gelicek gameloftdan ses var mı bunları bir halletsem artık alıcamda
bak kardeşim ne kadar kurcalayıp acabaları kafana takıp beklersen.. teknolojiyi kullanmadan daha kaçırırsın.. acaba bu , acaba şu.. uzayıp gider.. sen en isi git one x al.. ben senin yorumlarını orda okuyunca bunu almaya karar vermiş sandım..
sakına haaabi sen beni çözemezsin çunku dediğin gibi teknoloji kafa karıştıran birşey günümüzde l920 alıcam buyuk ihtimal ancak son değerlendirmeleride yapmak lazım diye düşündüm , şimdi böyle küsmeye değer mi be sırf senle aram iyi olsun diye alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?