w715 Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlayda23

Üye
    Konu Sahibi
w715 Yardım Lütfen
arkadaşlar w715 aldım ama oyun-program-tema falan nasıl atılır bilmiyorum:ağlarım: ayrıca wifi falan nasıl kullanılır,internet ayarlarını nasıl yapmam gerek lütfn yardımcı olun?:ağlarım:

umutberkay

Üye
Merhaba ilayda ilk önce telefonu tanı derim sana. Kullanma klavu en iyi yardımci olacaktır kafana takılanları yaz sana yardım ci oluruz

İlayda23

Üye
    Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler umut :) diğerlerini kurcalayarak hallettimde internete nasıl giricem bilmiyorum :) vodafonedan internet paketi almammı gerek?

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
hayır paket almana gerek yok wifi zaten kablosuz internet olan yerlerden bağlabiliryorsun.

umutberkay

Üye
merhaba bu telefonların bir özellliğide wi-fi açıkken herhangi bir aga bağlıysa otomatik olarak şebeke internetini iptal edip wifi den bağlanıyor. bu durum aksi olursaki internet ayarlarını varsayılan yapman lazım. kendimden örnek verecek olursam vodafone internet paketi aldım aylık özgürce geziniyorum. msn, facebook,youtube vs. wifi olan noktalarda bağlıysam zaten telefon vodafone internetini iptal ediyor ve wifiden bağlanıyor. yardımcı olabildiysem ne mutlu... sormak istediğn varsa sorabilirsin... iyi günler..

İlayda23

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar soru olunca tekrar yazarım :D

umutberkay

Üye
rica ederim ne demek..

selek95

Üye
flaşlı tema nereden bulunabilir arkadaşlar bilen paylaşssın lütfen...

umutberkay

Üye
flaşlı tema derken....

a01a01

Üye
yön bulucu(way finder) programını ilk hafta kullandım.gayet güzel çalışıyordu.ama geçenlerde birdaha açtım programın içine dahi girmiyor.yardımcı olabilirmisiniz...

blosting

Üye
merhaba ben opera mını den giriyorum . üniversite kantininden giriyorum herhangı bır sorunla karşılaşmıyorum. ama evde girince girmiyor. opera mini de yükleniyor diyor. sayfayı açmıyor. wifi bağlantısında sorun yok bağlandı dıyor. yapmam gereken ayarlar nelerdir. diğer vodafoe live den girince iletişim hatası veriyor. ilginize teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt