VW Golf Kas Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keano

Üye
Originally posted by RockFord Fosgate@Sep 11 2005, 01:22 PM
megane rs derım susarım 225 hp +chıp yap sadece 250 yı cok rahat gecer standart 0-100 de 6.5 cıplı 6.2c ok rahat hatta 5 lı sanıyelere bıle ındırırsın basıt modıfıkasyonlarla o yuzden golf otursun oturdugu yerde!!!!
[post=162706]Quoted post[/post]​
oo rockford donmusun tatilden, oh bea. bizde diyoz modumuz nereye kacti.

simdi sey r32 ve megane rs olayina.

golf 4 ceker ve 250 beygir. unutmaki araba ne kadar guclu olursa olsu o gucu yola iletmezsen hicbi anlama gelmez, o yuzden 4x4 herzaman babadir. Megane chipli olsun 250 beygir ama onden cekerli. on tekerlere sen 250 beygir vercen, tekerler hem arabayi surcek hem yonu degistircek yani guc kaybin olcak biraz ve yol tutu$un nanay. ikisini koy piste golf fark atar. ondan dolayidirki asiri gucle yuklenmis onden cekmeli arabalar iy diil (tabi verseler bitane hayir demem :D ) ayrica magane'da torque steer mevcut, yani direksiyonu tutmuyoken gaza basinca torque ile araba saga yada sola cekiyo. ondan dolayidirki golf yine baba. amin.
ayrica megane rs $138,000 yani golften daha pahali. cepte kalan parayla golfu modifiye et olsun canavar :D hatta etmesende canavar
 


RockFord Fosgate

Üye
sagol keano da megane 65 mılyar ya naptın ayrıca tan tersı golf r32 100 mılyar cıvarı olacsak soylemedı deme ayrıca haklısın ama turbo arabalardan hoslanıyom (cuf cuf blow off)sesi:))))hayatta almam golf +renault cuyum ben:))))))))
 

keano

Üye
hehehehhe allah cezani... cuf cuf blow sesi....geberdim len gulmekten...senide gulduren bol olsun...cuf cuf hehehhehe :D :D
 

RockFord Fosgate

Üye
cıuf cıuf deyılım:)))))))))))))))))))))))))))))azuhahahahaha
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt