Yazımı değiştiriyon. Bari cümle anlamlı olsun yahu :D Tamam bidakine öyle yaparım :)
ismail010 Üye symbian.forever' Alıntı: Yazımı değiştiriyon. Bari cümle anlamlı olsun yahu Genişletmek için tıkla ... Tamam bidakine öyle yaparım
symbian.forever' Alıntı: Yazımı değiştiriyon. Bari cümle anlamlı olsun yahu Genişletmek için tıkla ... Tamam bidakine öyle yaparım
symbian.forever Üye Konu Sahibi ismail010' Alıntı: Tamam bidakine öyle yaparım Genişletmek için tıkla ... Tamam.
ismail010 Üye symbian.forever' Alıntı: Tamam abicim benim seni kırmak veya üzmek istemedim aslen ben yalvarırım alınma hem senden başka benimle kim 24 saat online olcak Genişletmek için tıkla ... Tamam uğur kardeşim yalvarmana gerek yok
symbian.forever' Alıntı: Tamam abicim benim seni kırmak veya üzmek istemedim aslen ben yalvarırım alınma hem senden başka benimle kim 24 saat online olcak Genişletmek için tıkla ... Tamam uğur kardeşim yalvarmana gerek yok
symbian.forever Üye Konu Sahibi ismail010' Alıntı: olsun olcak o kadar Genişletmek için tıkla ... Senimi kırıcam. Olsun dediysen olur
ismail010' Alıntı: olsun olcak o kadar Genişletmek için tıkla ... Senimi kırıcam. Olsun dediysen olur
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap symbian.forever' Alıntı: Senimi kırıcam. Olsun dediysen olur Genişletmek için tıkla ...