!!Vodafone'dan ŞOK Açıklama!!:Türkiye'den Çekilebiliriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!Vodafone'dan ŞOK Açıklama!!:Türkiye'den Çekilebiliriz
Vodafone Şok Etti:
Turkcell'i Geçmemiz İmkansız: 36 Milyon abonesi bulunan Turkcell'in Altyapısı Güzel Abone sayısını ve aboneyi elinde tutmayı başarıyor İtirafında bulunan Ceo Vitai Turkcell Geçilemez Açıklaması Yaptı

Vodafone: Avea'dan İyi Durumdayız Abone sayımız 16.5 Milyon Diyen Vitai Abone sayısı Ve Kapsama alanında Avea'dan İyi Durumdayız Dedi

Türkiye'den Çekilme İhtimali Masada:Turkcellle Mücadele Etmek Zor Pahalı Olmasına Rağmen Türkiye Turkcell Kullanıyor ve Ekledi Türkiye'nin TURKCELL'i Tercih Etmesi Şaşırtıcı Dedi
VERGİLER ADİL OLMALI, İNDİRİM BEKLİYORUZ
Vergilerin adil olması ve adil bir şekilde uygulanması gerektiğini vurgulayan Vitai, “Pazara girdiğimizde ilerleyen yıllarda vergilerin düşeceğine inanarak girmiştik. Hükümetin hala bu görüşte olduğuna inanıyorduk. 100 kontörü 16 YTL’ye satıyoruz. Bunun yarısı hükümete, yarısı da 100 kontöre gidiyor” dedi.

Hükümetin bütçesi elverdiğinde vergilerde indirim beklediklerini ifade eden Vitai, “Belki vergileri yeni abone alımından alınan vergiler şeklinde değil de, daha çok gelirden alınan vergiler şekline dönüştürebilirler. Bunun bütün operatörler için daha adil olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu
!!!Alıntıdır!!
26.Mart.2008

!!Aksi Halde Vodafone Türkiye Türkiye'den Ayrılabilir Diyerek Şok Etkisi Yarattı!!

canturgay

canturgay

Üye
yawww.. bırakın bu hikayeleriii...
turkcell. avea da aynı şartlar altında çalışıyorrr...

abuk gabuk kampanyalar yaparsan..
zamanında tutmuş kampanyaları bitirirsenn..
bırak turkcell i geçmeyi elindeki aboneyi kaptıracann..

Altun.

Altun.

Üye
ewet eski telsim ne güzeldi....

POWER

POWER

Üye
Bozdunuz Telsimi süper kampayaları vardi şimdi çekilceklermiş :box

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hemen Cekilmeyip Durdukları Hata?

Hellboy®

Hellboy®

Üye
gelene hay hay gıdene bay bay :pro:

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Telsim'i Geri iStiyorum Vodafone Çekil Yeter:D Soyma Türkiye'yi Artık

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
ben cep aile kullanıyorum 3 seneden beri degısen cok az sey war benım ıcın ha vodafone ha telsim ikiside aynı :oke: mesajlar tarıfe ıcı bedava konusmanın 5 dk 1 knt olsun avea ,turkcell'de gecerım yani

tugberk16

tugberk16

Üye
Vergilerin adil olması ve adil bir şekilde uygulanması gerektiğini vurgulayan Vitai, “Pazara girdiğimizde ilerleyen yıllarda vergilerin düşeceğine inanarak girmiştik. Hükümetin hala bu görüşte olduğuna inanıyorduk. 100 kontörü 16 YTL’ye satıyoruz. Bunun yarısı hükümete, yarısı da 100 kontöre gidiyor” dedi.

burasını çok doğru söylemiş..

arslansem

arslansem

Üye
Kim ne yapsın Turkceli be?:ehe
Yürü vodafone :ehe

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
yarısını hukumetmi alıyor

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
vodafone kendini aşmış yha

PAPADOC

PAPADOC

Üye
turkcelle rakip mi olabilirsin sen muhaahaha

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Telsim i geri istiyorum ben yhaa

alemburda

alemburda

Üye
Kim ne yapsın Turkceli be?:ehe
Yürü vodafone :ehe

bunu hangi mantıkla söylüyorsun :@ bilmiyorum ama ben gene de paramın bir türk operatöre gitmesinden yanayım.:oke: ÜSTELİK UMARIM VADOFONE TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİR VE TELSİM İN YAPISI TURKCELL ALT YAPISINA SATILIR . BÖYLECE YENİDEN TURKCELL E BAGLAN HAYATA DERİZ.

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
hangi mantıkla sölüyorum cep aran ücretsiz sms cep partner ücretsiz kntr transferi daha güzel ve geniş katılımlı kampanyalar şartsız şurtsuz indirimler bakınız avea çoşmuş durumda bu konuda okey mi alemburda arkadaşım

yasirarslan

yasirarslan

Üye
vodafone çok kötü yaaa

C01aY

C01aY

Üye
Bari çekilsede vodafone Turkcell kullansak

mservank

mservank

Üye
öğrenciler neredeyse vodafone kullanıyor
bend e kullanıyorum türkcell acayip pahalı ve bu şartlarda türkcell kullanmak mümkün değil
avea zaten ayrı kampanyalar genç işi değil bence yani en uygun vodafone gibi

candemir316

candemir316

Üye
Avea abi Tek geçerim;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...