Vodafone'a Geçmek İsteyenler DİKKAT!

Sponsorlu Bağlantılar

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'a Geçmek İsteyenler DİKKAT!
Herkes gibi bende bir kampanyasını beğendim ve Turkcell'den Vodafone'a geçmeye karar verdim.

Hattım açıldığında kullanmak istediğim tarifeyi "Esnek S" olarak belirledik. (Her Yöne 750DK + 5000SMS + 2GB = 22TL) bu tarifenin yanında geceleri (00:00 - 06:00) geçerli 2GB internet hediye edileceği bilgisi yer alıyordu internet sitesinde. Hattım açıldı gerekli yüklemeyi yaptım ve tarifemi kullanmaya başladım. Bir süre sonra Geceleri geçerli hediye 2GB paketimi almak için başvurduğumda " Değerli Abonemiz Hatalı Bir Mesaj Gönderdiniz." hatasını aldım. Bunun üzerine Müşteri Hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. "Bu Kampanyamız Sona Erdi." Kampanya bitiyor ve benim haberim yok :) hattımı taşıdığım Yetkili Nokta'da bana bu konu hakkında bilgi vermedi. Aradan bir kaç gün geçti benim almak istediğim geceleri geçerli 2GB güncellenmiş ve "Facebook, Twitter, YouTube, İzlesene'de Geçerli 2GB" olmuş ben kullanmak için başvuru yaptım bana yine "Hatalı Mesaj Gönderdiniz." hatasını verdi. Müşteri hizmetlerini aradığımda "Kampanyadan Faydalanabilmeniz İçin Vodafone'da 30. Gününüzü Doldurmamış Olmanız Gerekiyor" Benim bildiğim hat taşıma tarihinden itibaren 90 gün boyunca yeni abone sayılırsınız. Vodafone'da bu süre 30 gün. Benim hattım ile Annemin hattını da taşımıştık Vodafone'a (Her Yöne 750DK + 1000SMS + 1GB = 17TL) İlk ay sorunsuz kullandığımız paket için sonraki ay "SuperNet'e Devam Paketiniz 5TL Karşılığında Yenilenmiş ve Hattınıza 250MB Yüklenmiştir." bu şekildebir mesaj aldık. Bu hatta kullandığımız tarifenin içerisinde ilk ay ücretsiz sonraki aylar 5TL olarak yenilenecekmiş bu paket. İptal ettik ancak 5TL gitti. (Bu arada ilk ay ücretsiz 250MB falan gelmedi!)


BUNLAR YETERLİ DEĞİL Mİ? VODAFONE KULLANMAMAK İÇİN DAHA FAZLA NEDEN?

Müşteri Hizmetleri çok kötü kimin ne dediği belli değil. Sürekli yanlış bilgi verip duruyorlar üstelik çok kabalar "Yeter Kapat Artık Şu Telefonu Seninle Uğraşamam" der gibi konuşuyorlar. Annemin hattına şu şekilde bir mesaj geldi "Her Yöne 500DK + 1000SMS + 3GB Sadece 25TL" Müşteri hizmetlerini aradım bu kampanyayı ben farklı bir hattımda kullanabilir miyim? "Hayır, Kampanyayı Sadece Mesaj Gelen Hatta Kullanabilirsiniz." Mesajda "Size Özel" bir teklif bilgisi yok falan dedim ama dinlemedi yav :) bende kampanyayı kendi hattım üzerinde satın almaya çalıştım "Tarife Değişikliğiniz Başarıyla Tamamlanmıştır, .... Tarihi İtibari İle Yeni Fırsat 3GB Tarifesi Üzerinden Ücretlendirileceksiniz." Şu Anda bu kampanyayı kendi hattım üzerinde kullanıyorum.


Eğer Vodafone'a falan geçecekseniz dikkatli olun benim başıma gelenler ortada :)
 
  • Beğen
Tepkiler: ali.44 ve oguzalp44


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben İstemeyerek Vodafone Sıfır Hat ALdım 2.Hat Olarak Kullanıyorum Ama Memnunum :D Habire MEsaj Geliyor Şunu Yükle Bal Vericez Şunu Yükle 1 2 GB İnternet Vericem Yani Hatti Alalı 2 Ay dan Fazla Oldu 5 6 GB Net Kullandım :D Diğer Konuşma Filan Ayrı Parayla Paket Bile Yapmadım :D
 
turancen

turancen

Üye
3-4 yıldır vodafone kullanıyorum, faturada benim istemediğim dışında hiçbir ekstra para gelmedi, hat üzerine lg g3 telefon aldım ve şimdi onu ödüyorum, 3 tane vodafone hat var ve hepsi benim üzerime, kampanya bitimine 1 ay kala beni arıyorlar şöyle kampanya var geçmek istermisiniz diye bende direk geçiyorum, yıldır kesintisiz 3 hattımıda arıyorlar ve hiç çift fatura gelmedi, tabi bundan sonra olmayacak diye bişey yok, 4g telefon kullanıyorum hattımda 3gb net var ve internet 4g ile çabucak bitecek gibi duruyor, şöyle arayıp 4g için interneti arttırdık demediler maalesef. Keşke 3gb net paketini 5 yada 6 yapsalar tadından yenmezdi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan
ali.44

ali.44

Üye
Bende avea musteri hizmetlerini hic beyenmedim kabalar dogruya dogru turkcelinkiler cok kibar
 
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bende ilk yeni hat aldığım gün adam sim kart üzerindeki kodun sok rakamını yanlış girdiği için oruç oruç Okmeydanı Bağcılar arasında gidip gelmiştim hiç unutmuyorum da şu anda sorun yok gibi ama 4G çekmiyor pek Vodafone bu işi yapamadı bence.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Wandeta

Wandeta

Üye
Benimde yaşadıgım birkaç olay vardı genelde daha rahat oluyor diye gece ararım turkcell ve türktelekomu arka planda (dinletilen deyil) müzik çalar,bana laf yetiştirirken 3.4 arkadaşıyla sohbet eder vede yemek yerler bunlara denk geldim.
 
blastx

blastx

Üye
Mh olarak bakarsak kesinlikle Turkcell MH dışında pttcell kullanıyorum faturalı 6 GB 3Dk 300 SMS 18 TL gayet güzel hiç sorun yasamadim şimdiye dek ayrıca sınırsız net paketi de var 10 TL 1gb +128kb sınırsız tüm paketler i bi arada alırsanız 28 TL ye 7 GB+sınırsız 300 Dk 300 sms güzel paket :)
 
  • Beğen
Tepkiler: oguzalp44
oguzalp44

oguzalp44

Üye
Evet katılıyorum süper netedevam ın yüzünden 15 liram boşa gitti yarın turkcell geçiyorum çoğu yerde çekmiyor
500 dakika 1000 sms 2 gb internet 22 tl 3 ay internet ikiye katlıyor veya 750 dakika 1000 sms 4 gb internet 32 tl
 
  • Beğen
Tepkiler: ali.44


Üst Alt