Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone yeni kampanya!!
Sponsorlu Bağlantılar
kaba.sakaL
Üye
Konu Sahibi
Vodafone yeni kampanya!!
Vodafone ' dan HEDİYE! 2 SUBAT ' a kadar bir seferde yapacağınız ilk 10 TL veya üzeri yüklemenizde 15 GÜN GEÇERLİ HERYÖNE 50 DAKIKA, 50 SMS, 50 MMS, 50 MB INTERNET kazanın!
Buhara15
Üye
teşekkürler.. kayıt olmaya gerek var mı peki
kaba.sakaL
Üye
Konu Sahibi
BiLdiğim kadarıyLa 10 TL YükLeyince qeLiyor kayıt oLmaya qerek yok
antalyayavu
Üye
peki kalan hediyeleri nasıl öğreniyoruz ?
pamukk
Üye
bugun 20 tl yukledım gelmedı ,msj gelmedı
ilo53
Üye
arkadaslar bu kısıye ozel kampanya olması lazım boyle bır kampanya olsa zaten vodafonenın sıtesınde olur.istersenız m.hizmetlerını arayın sorun.
Evet bu kampanya kişiye özel. Size şayet Vodafone'dan SizeOzel şeklinde bu mesaj gelmemişse istediğiniz akdar yükleyin bu hediyeler hattınıza yüklenmez!..
tHe'nD
Üye
ARKADAŞLAR AYNEN *123#13# TL Yİ GÖSTERİYOR AMA MMS SMS VE NET 'İN NE KADAR KALDINI NASIL ÖĞRENCEZ :S:S
-ORKA-
Üye
ben yüklediğimde drek gelmişti kayıt istemedi
hallederiz20
Üye
banada bugün şu şekilde mesaj geldi: vodafonedan hediye 200 dakika 1 marta kadar 1 seferde yapacağınız 10 tl ve üzeri yüklemenizde geçerli yurtiçi her yöne 200 dakika kazanın..bende 10 tl yükledim ve hediyemin hattına yüklendiğine dair mesaj geldi fakat sorgulama yaparken *123#13# ve *123#8# ve 123#17# bunları denedim ama bonus hesabınız bulunamadı yazıyor acaba başka nasıl sorgulayabilirim