arkadaşlar bu cepnete internetten radyo dinlemek de dahil mi
Kardeşler kusura bakmayın kaçırmış olabilirim ama kısa ve net bir sorum olacak..
Aylık CEPNET kullanan biriyim ve 100 Mb.'lik dilim benim Nokia N900'e ancak 2 gün dayanıyor.. Acaba 100 Mb. üstü veri alış-verişlerinde TL. kaybı yaşarmıyım.. Bunu müşteri hizmetlerini arayarak sordum ancak bir kere daha buradan cevabı almak istedim.. Sadece bağlantı hızı düşüyormuş ancak herhangi bir TL. kaybımız olmuyormuş..
Bu doğrumudur..?
Doğru ise hakikaten çok hoş bir durum..

bu nasıl bişiydir anlamadımm ...
yok kardeş olmuyo aylık 8 tl ye sınırsııızz
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar elimde 6630 var..telefonda 2g/edge ve 3g var ... 3G bulunduğum bölgede çekmesine rağmen indirme hızım edge den daha yavaşş...bu nasıl bişiydir anlamadımm ...
![]()
. Tavsiye ediyoruz.arkadaşım vodafone 3g de 100 mb aştımı hız kotası uyguluyor ve hızn yavaş oluyor ama aynı vodafone EDGE yavaş olduğu için GRRS/EDGE bağlantılarında hız kotası uygulamıyor.
... saol dostum
ilk paketm bitti ama bi türlü cep özgüre gecemedim gittimyvodafone şifremi unuttum
kontorde yok mesaj gitmio
müşteri hizmetlerinden bi cevap gelmedi
![]()
merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sorucam
forumda nasıl yeni konu açabilirim? mesaj gönderiyorum tamam ama konu açamıyorum ayrıntılı olarak yazarsanız sevinirim![]()
5 gündür aylık cepneti kullanıyorum. bugün cep özgüre geçtim şimdi sonraki ay ücretsiz mi olacak? yoksa cepnet aboneliğim başlamadan evvel mi cep özgüre katılmalıyımdım. kullanan ve bilgisi olan var mı?
biri açıklarsa çok memnun kalıcazz...
nedir bu cep özgür davasıbiri açıklarsa çok memnun kalıcazz...
![]()
olmuyor arkadaşımSIFRE yaz 7048e gönder yeni şifre gönderirler kontöre gerek yok

Bu arada web tarayıcıları test etmeyi sürdürüyorum.Safari yeni versiyonuyla baya hızlanmış.Bildiğiniz gibi safari orca'dan daha çok kullanılıyor.Denemenizde yarar var.Orcada olmayan bazı şeyler bunda var.Windows için olan son versiyonun linkini vericem.Katılımsız kurulumdur.Sizi zahmete sokmaz, gerekli bazı ayarlar hazırdır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız