Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

ymh22

Üye
Arkadaşlar Vodafone'u mail yağmuruna tutalımda aylık sınırsız internet paketi de çıkartsın. Bence süper olur.

--------------- Ekleme ---------------

Verdikleri vodemin modeli ne?

harock

harock

Üye
Zaten sınırsız arkadaşım sadece hız düşük kaldı ki onu yükseltmezler ttnet dava acar :D

djt4n3r

tesekkurler bilgi icin
arkadaslar dikkat
gunlukte sinir 5mb
Aylık Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB� tır.

bu durmda avea aylik 100mb 8tl daha iyi

ama sadece internet hızı dusuyor

Yardım edecek olan war sa benım internet gıremyıorum vodafonelive sitesinden harıc 05545173749 arayın ben sızı ararım...

sarıoklar

Üye
sınırsız interneti 1 aydır kullanıyoruz çatır çatır hala 100mb sınır var diyorlar siz öyle zannedin biz sınırsız olarak
kullanmaya devam edelim.vodafone kendi sitesinde sınırsız diyor,reklamlarda sınırsız diyor bazıları da 100mb sınır var diyor neresinden uyduruyorlarsa

cskn53

cskn53

Üye
Evet, orca browser operadan çok daha hızlı. tek sorun download managerlerini kullanamıyorsun üstünde. benim indirme yöneticisi: "internet download manager" ayarlardan opera mini için de açtım desteği ama olmadı. sadece internet explorer (i.e) da çalışıyor. i.e hakikaten çok zorluyor neti. ama orca, görülebilir bir hızda sayfaları açıyor. ayrıca şunu belirteyim download hızının farklı olması internetin hızından kaynaklanmıyor. eğer rapid ten vs upload programlarından yapıyorsanız downloadı hız düşüktür. 8-10 veya maximum 19 kb civarındadır. şayet direk download yaparsanız hız 30 kb nin üstüne de çıkar. googlevideo dan video indirdiğimde hız 30 kb geçiyor.
Not: görev çubuğunun üstünde en sağda simge durumundaki bağlantı yöneticisinde hız şuan: 460.8 Kbps
iki gün önce 9.2 Kbps idi. Fakat hızda herhangi bir değişiklik yok...

orca browserın indirme yöneticiside firefoxtan hızlı onu denedin mi hiç..
ayrıca download eklentisi de var fakat flashget ile uyumlu.. eklentilerden FlashGot yazıp bu eklentiyi kurabilirsin... dene farkı göreceksinn...:oke:

kpln04

kpln04

Üye
orcanın mı flashgot eklentisi var?
orcanın firefoxa göre hızı nasıl?
şebeke meşgul hataları bu ara sıklaştı uzun süreli down yapamaz hale geldim
6300 ile 25-30 kb ile download yapıyorum ev bir baz istasyonuna yakın bu arada

Lacrymosa

Üye
Arkadaşlar Vodafone'u mail yağmuruna tutalımda aylık sınırsız internet paketi de çıkartsın. Bence süper olur.

Verdikleri vodemin modeli ne?

Kardeşim o paketlerden gerçekten almayı mı düşünüyorsun? Sayfanın başını dikkatli oku? Günlük 5MB'dan sonra hız 96 Kbps'a düşüyor. Küfür etmen gereken yerde yeni kampanya istiyorsun.

cskn53

cskn53

Üye
orcanın mı flashgot eklentisi var?
orcanın firefoxa göre hızı nasıl?
şebeke meşgul hataları bu ara sıklaştı uzun süreli down yapamaz hale geldim
6300 ile 25-30 kb ile download yapıyorum ev bir baz istasyonuna yakın bu arada

orcanın flashgot eklentisi var (flashGet indirme yöneticiniz ise tabi)
orca firefoxa göre daha hızlı olduğu tarafımca tespit edilmiştirr... deneyinn farkı göreceksinizz

atek59

Üye
arkadaş internet hız düzenleyici program buldum ve kullanıyorum şuan bence sitelerde gezmek fark etti program alman yapımı ve türkçe isteyen denesi. download ta okadar fark yok ama sitelerde gezmede bende fark etti
Link:

harock

harock

Üye
Eline sağlık deneyelim ;) Sonucu yazarım:D

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaş internet hız düzenleyici program buldum ve kullanıyorum şuan bence sitelerde gezmek fark etti program alman yapımı ve türkçe isteyen denesi. download ta okadar fark yok ama sitelerde gezmede bende fark etti
Link:
Ciddi bir değişme olmuyor.

Ayrıca; size tavsiyem ağ bağlantılarından yeni modem kurun, pc suite bağlı kalmayın. çünkü pc suit ile bazen bağlantı kesiliyor ve bağlanmak için teli veya pc yi resetliyoruz. yeni bir bağlantı oluşturarak, pc suit olmadan da telefonunuzu modem olarak pc ye bağlayabilirsiniz. şahsen ben kullanıyorum. bağlantı koptuğunda otomatik olarak kendisi bağlanıyor ve download yarıda kalmıyor. :oke:

cskn53

cskn53

Üye
Ciddi bir değişme olmuyor.

Ayrıca; size tavsiyem ağ bağlantılarından yeni modem kurun, pc suite bağlı kalmayın. çünkü pc suit ile bazen bağlantı kesiliyor ve bağlanmak için teli veya pc yi resetliyoruz. yeni bir bağlantı oluşturarak, pc suit olmadan da telefonunuzu modem olarak pc ye bağlayabilirsiniz. şahsen ben kullanıyorum. bağlantı koptuğunda otomatik olarak kendisi bağlanıyor ve download yarıda kalmıyor. :oke:

bendede kopuyo bağlantı.. :vur yeni bi bağlantı diyosun nasıl yapacaz bi anlatırsan sevinirm..:allalla:
teşekkürler...

lgkg300

lgkg300

Üye
Şu şekilde yeni bir bağlantı kurun:

Ağ bağlantıları> sağ tıkla> özelikler> yeni bağlantı oluştur> bağlantı sihirbazı açılacak > ileri > ordan 4. seçeneği (gelişmiş bir bağlantı kur) >gelen bağlantıları kabul et > ileri> bilgisayar otomatik olarak telefonunuzu modem olarak görecektir. >sanal özel bağlantılarına izin verme> bütün adımlara ileri diyorsunuz.
böylece modeminiz kuruldu.

Önemli Not: Modem kurma işlemi bittikten sonra tekrar ağ bağlantılarını açın ve kurduğunuz modemi sağ tıklayıp genel sekmedeki telefon num. yazan yere *99# yazın bitti.
:oke:

Kolay gelsin...

harock

harock

Üye
Ağ bağlantıları> sağ tıkla> özelikler> yeni bağlantı oluştur> bağlantı sihirbazı açılacak > ileri > ordan 4. seçeneği (gelişmiş bir bağlantı kur) >gelen bağlantıları kabul et > ileri> bilgisayar otomatik olarak telefonunuzu modem olarak görecektir. >sanal özel bağlantılarına izin verme> bütün adımlara ileri diyorsunuz.
Önemli Not: Modem kurma işlemi bittikten sonra tekrar ağ bağlantılarını açın ve kurduğunuz modemi sağ tıklayıp genel sekmedeki telefon num. yazan yere *99# yazın bitti.
Kolay gelsin...
eline sağlık ;)

1tebessum

1tebessum

Üye
benim 1 hafta oldu hâla giden cep liralarımı iade etmediler bide en kısa zamanda iade etçez diyolar 1 hafta oldu ve hâla gelmedi bumu en kısa zaman!

kpln04

kpln04

Üye

Kolay gelsin...

teşekkürler...

m2sah

m2sah

Üye

Kolay gelsin...
Arkadaşım teşekkür ederim güzel paylaşmışsın da benim işletim sistemei vista. Vista da senin gidiş yolundan farklı. Örneğin gelişmiş bir bağlantı kur seçeneği bulunmuyor. Ben bir zamanlar Avea ile bağlanmıştım internete de girdim ama vodafone da bir türlü giremiyorum. telefon ile giriyorum ancak bilgisayara bağlandığımda internete bağlanmışım gibi görünüyor ama internet yok. :allalla:

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşım teşekkür ederim güzel paylaşmışsın da benim işletim sistemei vista. Vista da senin gidiş yolundan farklı. Örneğin gelişmiş bir bağlantı kur seçeneği bulunmuyor. Ben bir zamanlar Avea ile bağlanmıştım internete de girdim ama vodafone da bir türlü giremiyorum. telefon ile giriyorum ancak bilgisayara bağlandığımda internete bağlanmışım gibi görünüyor ama internet yok. :allalla:
O zaman şöyle yap; Denetim masasında "telefon ve modem seçenekleri" diye bir seçenek olması lazım, ordan ekle diyorsun ve telefonunu modem olarak ekliyorsun. bu şekilde olması lazım çünkü başka şekilde modem ekleme yolları yok, olmadıysa, nokia pc suit ile yola devam et. :bye2:

ishak18

ishak18

Üye
sırf bu paket için turkcelli bırakıyorum :bye2: vodafone geçiyorum:sarıl:

Üst Alt