Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
harock

harock

Üye
Katiliyorum al bi 3100 şarjda takılı olsun oldu sana modem + 8tl ye internet :D daha ne olsun :)

ilo53

ilo53

Üye
50 70 verene kadar 59 ver daha ıyı bence kampanyanın surekli olcanı bılsem alırım bır tane sarj problemıyle ugrascama

pampilo

Üye
süper avantajlı bence. hızınız düşse bile ayda 7.99 a sınırsız internet.

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
Vodemler biraz pahalı sanki aylık 8 Tl karşısında :ehe o kadar paraya kıyamam, ikinci el bir telefon alırım ve modem olarak kullanırım. 6600 lar şun 50-70 tl civarında daha ucuz. sanırım 3100 larda oluyor eski modeller
6600 da edge yok arkadaşım çok yavaş kalmasın :)

harock

harock

Üye
6600 da edge yok arkadaşım çok yavaş kalmasın :)
arkadaşım bende 6670 kullanıyorum ondada edge yok ama telde hız süper 8kb ile max indirme yapabiliyorsn + pc de örneğin facebook 5sn de açılıyor bende :D indirme pc dede aynı 8kb/sn ama edge li bi telefon olsa bu hız 25kb/sn ye kadar çıkabilir:D

mesut öncel

mesut öncel

Üye
bence süper bır kampanya ben telımı pcye bagladım 100 mb deil 4 gb dıda gecmısımdır hızıda super bence :islik

kpln04

kpln04

Üye
ya ara sıra bağlantı kopuyor neden oluyor bu özellikle pc indirme için bıraktığımda gidiyorum geliyorum bakıyorum bağlantı yok tekrardan bağlan diyorum

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
Bende 3g bağlantı ile en fazla 15kb indirme oluyo edge ile dahada yavaş 8kb oluyo bu bahsedilen 25 - 30kb görenler hangi şebeke ile nasıl yapıyorlar bi anlatan olursa iyi olur 100mb limit dolduktan sonraki hızdan bahsediyoruz tabi

sarıoklar

Üye
100mb'den sonra 3g ile 15-20kb ile edge ile 25-30kb arası hızlarda indirme yapılabiliyor.

ilo53

ilo53

Üye
ya ara sıra bağlantı kopuyor neden oluyor bu özellikle pc indirme için bıraktığımda gidiyorum geliyorum bakıyorum bağlantı yok tekrardan bağlan diyorum

banada oluyo baglantı gıdıyor bılgısayarı yenıden baslatıyorum duzelıyo bırde sebeke mesgul gıbı hata verınce yıne yapıyorum duzelıyor. usb fılan cıkarmadan yapıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

bende 3g ıle 10 25 arası oluyor n70 ten gırıyorum

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
100mb'den sonra 3g ile 15-20kb ile edge ile 25-30kb arası hızlarda indirme yapılabiliyor.
100mb tan sonra edge ile bağlandığını görüyorum hemde çekiyor şebekeden ama genede 8kbsn yi geçmiyor 25-30kb yi görenler nasıl görüyor onu çözemedim bi türlü bendeki telefon N78 yani bir fark olmaması lazım bluetooth ile bağlanıyorum ondan diyecem ama onunda bant genişliği 921kb saniye ile bağlandınız şeklinde saatin yanında bir bildirimle bağlanıyor zaten 100mb dolmadan önce gayet seri bir şekilde bağlantı sağlıyorum bt ile ilgili bir sorun değil yani usb ile pc suitten denedim o dahada yavaş 420kb mıydı neydi indirmeside çok yavaş bt ye göre
toparlayacak olursak 25-30kb edge indirme yapanlar telefonda ya da pc de ne gibi farklı bir ayar yapıyorlar şebekenin vericisi eve çok mu yakın nedir?

harock

harock

Üye
Arkadaşım hızı 921kb usb de de yapabiliyorsn ağ bağlantılarmi aç modeme tıkla ayarlar de oradan en alltaki hız i yani 921kb/sn yi seç tamamdiR ben 6670 2g ile 8kb/sn indirebiliyorm pc ve cepte hız aynı değişmiyoR

cskn53

cskn53

Üye
banada oluyo baglantı gıdıyor bılgısayarı yenıden baslatıyorum duzelıyo bırde sebeke mesgul gıbı hata verınce yıne yapıyorum duzelıyor. usb fılan cıkarmadan yapıyorum.

bende 3g ıle 10 25 arası oluyor n70 ten gırıyorum

bağlantı gittiğinde sadece telefonu kapatıp açman yetiyo hemşerim...pc yi bekleyene kadar

100mb tan sonra edge ile bağlandığını görüyorum hemde çekiyor şebekeden ama genede 8kbsn yi geçmiyor 25-30kb yi görenler nasıl görüyor onu çözemedim bi türlü bendeki telefon N78 yani bir fark olmaması lazım bluetooth ile bağlanıyorum ondan diyecem ama onunda bant genişliği 921kb saniye ile bağlandınız şeklinde saatin yanında bir bildirimle bağlanıyor zaten 100mb dolmadan önce gayet seri bir şekilde bağlantı sağlıyorum bt ile ilgili bir sorun değil yani usb ile pc suitten denedim o dahada yavaş 420kb mıydı neydi indirmeside çok yavaş bt ye göre
toparlayacak olursak 25-30kb edge indirme yapanlar telefonda ya da pc de ne gibi farklı bir ayar yapıyorlar şebekenin vericisi eve çok mu yakın nedir?

Sana bi kaç tane ayar öneriim;
1)Windows XP professional %80 internet hısını kullanmanısa isin veriyor geri kalan internet hısınısın %20 sini kullanmak için;
Başlat>çalıştır>gpedit.msc>bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam -dır işte bu kadar.
(önceki bant genişliği=20)

2)Windows XP, ağ aktarım hızının standart olarak yüzde onunu özel işlemler için reserve eder.Söz konusu sınırlandırmayı kaldırmak için Başlat>Çalıştır 'a gpedit.msc yazın.Karşınıza gelen ekranda Bilgisayar Yapılandırması altında bulunan Yönetim Şablonları > Ağ > QoS Paket Zamanlayıcı dizinini etkinleştirin. Buradaki Ayrılabilir bant genişliğini sınırla kaydına çift tıklayın ve ayarını Devre Dışı olarak değiştirin.

3)Ağ bağlantılarım sağ tık>özellikler>hangi bağlantıyı kullanıyosan sağ tık>açılan yerde gelişmiş>Güvenlik duvarı>kapalı yap ve davam ett . Böylece güvenlik duvarını kaldırmış oluyoruz

ve en önemli önerimm
Browser = Orca browser
İndirme = FlashGet

Sen bluetooth la bağlanıyorumm diyosun Bluetoothun kaliteli bi bluetooth olması bunu etkiler sonuçta 5 milyona da var 50 milyona da bu yüzde USB kablo bağlantısı kullan (DKU-2 )

Tabi baz istasyonuna yakınlık veya yoğunluk da önemlidir öğlen saatlerinde ulaştığın hızla gece 12 den sonraki hızının arasında eminim ki fark olacaktır... hadi kolay gelsin:oke:

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
harock sende 8kbsn ile indiriyorum demişsin yani sende 25-30kbsn yi göremediğin için aynı durumdayız o tamam
cskn53 senin dediğin ayarların 3. sıradaki hariç hepsini yaptım zaten 3.sünüde akşam evde yapıcam bu arada firefox kullanıyorum bence en hızlısı ama dediğin browseride deneyelim bakalım, kullandığım bluetooth kaliteli çünkü 100mb limit dolmadan önce hızlı bi şekilde dwnld edebiliyorum

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşım hızı 921kb usb de de yapabiliyorsn ağ bağlantılarmi aç modeme tıkla ayarlar de oradan en alltaki hız i yani 921kb/sn yi seç tamamdiR ben 6670 2g ile 8kb/sn indirebiliyorm pc ve cepte hız aynı değişmiyoR

nerden degıstırcez soyler mısın ??

lgkg300

lgkg300

Üye
Evet, orca browser operadan çok daha hızlı. tek sorun download managerlerini kullanamıyorsun üstünde. benim indirme yöneticisi: "internet download manager" ayarlardan opera mini için de açtım desteği ama olmadı. sadece internet explorer (i.e) da çalışıyor. i.e hakikaten çok zorluyor neti. ama orca, görülebilir bir hızda sayfaları açıyor. ayrıca şunu belirteyim download hızının farklı olması internetin hızından kaynaklanmıyor. eğer rapid ten vs upload programlarından yapıyorsanız downloadı hız düşüktür. 8-10 veya maximum 19 kb civarındadır. şayet direk download yaparsanız hız 30 kb nin üstüne de çıkar. googlevideo dan video indirdiğimde hız 30 kb geçiyor.
Not: görev çubuğunun üstünde en sağda simge durumundaki bağlantı yöneticisinde hız şuan: 460.8 Kbps
iki gün önce 9.2 Kbps idi. Fakat hızda herhangi bir değişiklik yok...

harock

harock

Üye
Evet lgkg300 sen bana söylemiştin onu değiş diye gerçekten bi fark olmadı :D orca browser dediğin eskiden avanti ti adı opera nin turbo özelliği var mesela ama resimler güzel görünmüyor ben firefox kullanıyorm en iyisi o bence ;)

lgkg300

lgkg300

Üye
Sanırım ağ bağlantılardan hız ayarlarının limitini yükseltmek hızı değiştirmiyor galiba, yanılıyor muyum?

aryscat

aryscat

Üye
günlük kullanırken kontur sıfırlanıp internetim kesiliyordu. Bugün aylık aldım. Bakalım ne olacak :)

Üst Alt