6600 da edge yok arkadaşım çok yavaş kalmasınVodemler biraz pahalı sanki aylık 8 Tl karşısındao kadar paraya kıyamam, ikinci el bir telefon alırım ve modem olarak kullanırım. 6600 lar şun 50-70 tl civarında daha ucuz. sanırım 3100 larda oluyor eski modeller

arkadaşım bende 6670 kullanıyorum ondada edge yok ama telde hız süper 8kb ile max indirme yapabiliyorsn + pc de örneğin facebook 5sn de açılıyor bende6600 da edge yok arkadaşım çok yavaş kalmasın![]()
indirme pc dede aynı 8kb/sn ama edge li bi telefon olsa bu hız 25kb/sn ye kadar çıkabilir
ya ara sıra bağlantı kopuyor neden oluyor bu özellikle pc indirme için bıraktığımda gidiyorum geliyorum bakıyorum bağlantı yok tekrardan bağlan diyorum
100mb tan sonra edge ile bağlandığını görüyorum hemde çekiyor şebekeden ama genede 8kbsn yi geçmiyor 25-30kb yi görenler nasıl görüyor onu çözemedim bi türlü bendeki telefon N78 yani bir fark olmaması lazım bluetooth ile bağlanıyorum ondan diyecem ama onunda bant genişliği 921kb saniye ile bağlandınız şeklinde saatin yanında bir bildirimle bağlanıyor zaten 100mb dolmadan önce gayet seri bir şekilde bağlantı sağlıyorum bt ile ilgili bir sorun değil yani usb ile pc suitten denedim o dahada yavaş 420kb mıydı neydi indirmeside çok yavaş bt ye göre100mb'den sonra 3g ile 15-20kb ile edge ile 25-30kb arası hızlarda indirme yapılabiliyor.
banada oluyo baglantı gıdıyor bılgısayarı yenıden baslatıyorum duzelıyo bırde sebeke mesgul gıbı hata verınce yıne yapıyorum duzelıyor. usb fılan cıkarmadan yapıyorum.
--------------- Ekleme ---------------
bende 3g ıle 10 25 arası oluyor n70 ten gırıyorum
100mb tan sonra edge ile bağlandığını görüyorum hemde çekiyor şebekeden ama genede 8kbsn yi geçmiyor 25-30kb yi görenler nasıl görüyor onu çözemedim bi türlü bendeki telefon N78 yani bir fark olmaması lazım bluetooth ile bağlanıyorum ondan diyecem ama onunda bant genişliği 921kb saniye ile bağlandınız şeklinde saatin yanında bir bildirimle bağlanıyor zaten 100mb dolmadan önce gayet seri bir şekilde bağlantı sağlıyorum bt ile ilgili bir sorun değil yani usb ile pc suitten denedim o dahada yavaş 420kb mıydı neydi indirmeside çok yavaş bt ye göre
toparlayacak olursak 25-30kb edge indirme yapanlar telefonda ya da pc de ne gibi farklı bir ayar yapıyorlar şebekenin vericisi eve çok mu yakın nedir?

Arkadaşım hızı 921kb usb de de yapabiliyorsn ağ bağlantılarmi aç modeme tıkla ayarlar de oradan en alltaki hız i yani 921kb/sn yi seç tamamdiR ben 6670 2g ile 8kb/sn indirebiliyorm pc ve cepte hız aynı değişmiyoR
Aylık en iyisigünlük kullanırken kontur sıfırlanıp internetim kesiliyordu. Bugün aylık aldım. Bakalım ne olacak![]()