Onlar hata alanlar..
Öyle sorun olursa vodafone.com.trden yada 4440542 den itirazda bulunabilirsiniz.
Demeyeceğim bakalım ne olur en kötü ihtimalle birşey değişmez100 mb sonra ücretsiz telaşlanmayın, ayrıca 100 mb sonra tl düşüyorsa müşteri hizmetlerini arayın şuan 4.53 GB kullandım, download hızım bazen 30 kb ye kadar çıkıyor. ama ortalama 20-25 kb. 10 kb den aşağı düşmüyor.
İnternet Hızınızı arttırmak için şu adımları takip edebilirsiniz :
1) "Başlat > çalıştır > gpedit.msc >
bilgisayar yapılandırıcısı > yönetim şablonları > ağ >
QoS paket zamanlayıcısı > ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >
özellikler>etkin > bant genişlik sınırı = 0 > uygula > tamam" yapmanız yeterli
2) Bilgisayarım c: klasörü windows> ordan "Prefetch" klasöründeki dosyaları tamamen silin.

Evet + bu hızı herhangi program veya ayar ile yükseltmek mümkün mu ? Bana gezinme değil indirme hızı lazım en azından 20kb olsa![]()

indirme hızı edge ile 20-25 arası bende ama sendeki baz istasyonuna yakınlık uzaklıkla alakalı yani max. 25 ile dl yaparsın.. Ama eğer sen bluetooth üzerinden bağlanıyorsan bluetooth un kaliteli bişi olmasına da dikkat et yok bluetooth kullanmıyosan ve hızın 8kb/s falansa o zamn demek ki tel ii çekmiyo veya haylar çok yoğun...
--------------- Ekleme ---------------
mesela ben şu anda 26kb/s ile dl yapıyorumm 32 yi de görüyo bazenn![]()
yakında değiştirmem lazım teli 

sonunda vodafone vodeme kavuştum bugun gittim vodafone bayii ne ben ön ödemili vodem alcam dedim yetkili bana ilk aya 1gb hediyeli 99 tl internetsiz 59 tl dedi bende 59 tl internet ediyesiz vodem aldım ve eve geldim sim kartı taktım bağlantıyı kurdum yaklaşık 7 saatir bağlıyım nette iç sorun yok telefonu buleetoth bağlamaktan kurtuldum yaşasın vodafone+cepnet![]()
hızını bi yazarsan sevinirim ...vodem ile cepnet paketlerinin hızında bi farklılık varmı kardeş?hızını bi yazarsan sevinirim ...