Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
angel_eren

angel_eren

Üye
arıyoruz ya hıcbır sey olmuyor, kontorler geri gelmıyor ama ben cok rahat nete gırıyorummm....

atek59

Üye
ya artık tl düşmüyor bende de net kopmaya başladı vodafone 2g ile bağlanıyorum sizde de kopma varmı?

lgkg300

lgkg300

Üye
ya artık tl düşmüyor bende de net kopmaya başladı vodafone 2g ile bağlanıyorum sizde de kopma varmı?
Benim günlük tarifem bitti şimdi normal aylık paket ile giriyorum. arada bir bağlantı kopmalar var ama şuan itibarıyla kopma yaşamıyorum... Sanırım düzeldi eğer böyle devam ederse giden TL ler kurman olsun. Tekrar teşekkürler vodafone hade sarılak vodafone ye :sarıl: >vodafone:op:
:d::d:

--------------- Ekleme ---------------

yuh ya sinir oldum herkes demiş ki 96 kps düşüyor napıyım bunu adı üstünde cepnet cep telefonu için gerçi bende laptobum için 3 g girişinden faydalanmak istiyorum para geçince elime bi vodafone hat alıcam ama adamlar o hız düşürme işlemini yapmassa millet adsl ini kapatır 7.2mpbs hızla dolaşır yani tabiki indiricek hızı
Hocam sen diyorsun biz bu hıza da razıyız yeter ki sürekli olsun :box
Ayda 48 Tl nerde 7.99 Tl nerde. bize hız lazım değil. :naughty:

angel_eren

angel_eren

Üye
Benim günlük tarifem bitti şimdi normal aylık paket ile giriyorum. arada bir bağlantı kopmalar var ama şuan itibarıyla kopma yaşamıyorum... Sanırım düzeldi eğer böyle devam ederse giden TL ler kurman olsun. Tekrar teşekkürler vodafone hade sarılak vodafone ye :sarıl: >vodafone:op:
:d::d:

Hocam sen diyorsun biz bu hıza da razıyız yeter ki sürekli olsun :box
Ayda 48 Tl nerde 7.99 Tl nerde. bize hız lazım değil. :naughty:
aynen valla ya hız onemli değil yavaş olsn ucuz olsun bizim olsun :aha:

cskn53

cskn53

Üye
bu hızı küçümsememek gerek arkadaşlar zira bu hızla bile arşivlerime arşiv ekliyorumm :ehe
teşekkürler vodafone :op:

kupa_xl

Üye
lira dusucek diye yukleme yapmiyorum o sekil nete baglaniyorum durumun duzeldigini nasil anlicaz

ilo53

ilo53

Üye
musteri hizmetlerini aradıysan o senı arıcak gıden tl lerını yukluyecek ondan sonra yukleme yapcaksın.

harock

harock

Üye
yaaa arkadaşlar 6670 kullanıyorum ama pc suite ile nete bağlıyamıyorum pc yi kafayi yiyecemherşey tam ama omıyor :@ bi el atın lütfen :megafon:

lgkg300

lgkg300

Üye
yaaa arkadaşlar 6670 kullanıyorum ama pc suite ile nete bağlıyamıyorum pc yi kafayi yiyecemherşey tam ama omıyor :@ bi el atın lütfen :megafon:
Hala bağlanamadın mı? :ah Bağlanması lazım hem bağlandığımda 10 saniyede hızlıca bağlanıyor. senin sorunu anlayamadım:bilmm

harock

harock

Üye
Ayarı vodafone sitesinden aldım varsayılan ayar da yaptım kullanıcı adı ve şifre doğrulamıyor dio sonra şebekeye bağlamadı diyor ama telde g çıkıyor öyle kalıyor kutu içine girmiyor ışte ya :@ telde 2g ile en fazla 8kb indiriyor:(

ilo53

ilo53

Üye
benımde arada oyle oluyo bastan yapıyorum duzelıyor. ayarlardanda olabılır

angel_eren

angel_eren

Üye
arkadaşlar az once vodafondan mesaj geldi . " 6-7 mayısta yaşanan teknik problemlerden dolayı yaptıgınız gprs bağlantısı ücretlendirilmiştir" diye.sonra kontorumü sorguladım giden tüm tl ler iade edilmiş.teşekkürler vodafon.şimdilik sorunumuz yok . kendilerine yakışan kaliteli hizmeti veriyorlar...:oke:

atek59

Üye
arkadaşlar şimdi bana vodafone den meşaj geli "6-7 mayıs tarihlerinde yasanan teknik problem nedeniyle yaptığınız gprs bağlantıları ücretlendirilmiştir." die ve hattımdan düşen 8.61 tl geri yüklenmiş.
Thank you vodafone

e_r_EN

e_r_EN

Üye
vodafone dan an itibariyle gelen mesaj : ''6,7 mayıs tarihlerinde yaşanan teknik problem nedeniyle yaptığınız gprs bağlantıları ucretlendirilmiştir . '' giden tllerim de yüklenmiş büyük ihtimalle problem çözüldü

anlaşılan düzeldi :D :D :D

kupa_xl

Üye
evet ayni mesaj bana da geldi 0.21 kurus yuklendi onemli olan kuruslar degil yukleme yapinca kontor gitmesin yeter simdilik olay cozuldu galiba

angel_eren

angel_eren

Üye
evet olayı çözdüler. zaten bi dünya devinin bunu gormemezlikten gelmesi mümkün degildi .. onlar da teknik problem yaşabiliyor demekki :naughty:

lgkg300

lgkg300

Üye
harock bağlanabildin mi?:hmmm

sarıoklar

Üye
geri iadeler başladı arkadaşlar.23.40 tl geri iade edildi.aktif kullanım sürem 3 ay uzadı.kontör düşüm problemi dün çözülmüştü zaten.herşey normale döndü.

harock

harock

Üye
Hayır lgkg300 zahmet olmassa resimli anlatım yapabilirmsn ? banada o mesaj geldi ama benim0.41 krs gitti bana 0.1 krs geldi herhalde :s ne iş anlamadım gitti :@

Üst Alt