Benim günlük tarifem bitti şimdi normal aylık paket ile giriyorum. arada bir bağlantı kopmalar var ama şuan itibarıyla kopma yaşamıyorum... Sanırım düzeldi eğer böyle devam ederse giden TL ler kurman olsun. Tekrar teşekkürler vodafone hade sarılak vodafone yeya artık tl düşmüyor bende de net kopmaya başladı vodafone 2g ile bağlanıyorum sizde de kopma varmı?
>vodafone

Hocam sen diyorsun biz bu hıza da razıyız yeter ki sürekli olsunyuh ya sinir oldum herkes demiş ki 96 kps düşüyor napıyım bunu adı üstünde cepnet cep telefonu için gerçi bende laptobum için 3 g girişinden faydalanmak istiyorum para geçince elime bi vodafone hat alıcam ama adamlar o hız düşürme işlemini yapmassa millet adsl ini kapatır 7.2mpbs hızla dolaşır yani tabiki indiricek hızı

aynen valla ya hız onemli değil yavaş olsn ucuz olsun bizim olsunBenim günlük tarifem bitti şimdi normal aylık paket ile giriyorum. arada bir bağlantı kopmalar var ama şuan itibarıyla kopma yaşamıyorum... Sanırım düzeldi eğer böyle devam ederse giden TL ler kurman olsun. Tekrar teşekkürler vodafone hade sarılak vodafone ye>vodafone
--------------- Ekleme ---------------
Hocam sen diyorsun biz bu hıza da razıyız yeter ki sürekli olsun
Ayda 48 Tl nerde 7.99 Tl nerde. bize hız lazım değil.![]()

yaaa arkadaşlar 6670 kullanıyorum ama pc suite ile nete bağlıyamıyorum pc yi kafayi yiyecemherşey tam ama omıyorbi el atın lütfen
![]()
Hala bağlanamadın mı?yaaa arkadaşlar 6670 kullanıyorum ama pc suite ile nete bağlıyamıyorum pc yi kafayi yiyecemherşey tam ama omıyorbi el atın lütfen
![]()
Bağlanması lazım hem bağlandığımda 10 saniyede hızlıca bağlanıyor. senin sorunu anlayamadım