Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

kupa_xl

Üye
Kontörü olupda, 100 mb sınırını aşmış ve internete girip kontörü düşmeyen var mı şu an?

Çok fazla kriter oldu =)

cskn53

Üye
anlaşılan dün akşam herkeste aynı sorun yaşanmış arkadaşlar
sanırım bütün dünyada DNS sunucuları ile ilgili yenilemeler yapılıyor ondan olabilir yada vodafone nın yaptığı bir oyun

Sorun çözüldü arkadaşlar. Müşteri hizmetlerini aramayanlar arasın ve sorunu anlatsın. Arıza kaydı oluşturduktan sonra arayacaklar. O zaman giden kuruşları isteyebiliriz.

cskn53

Üye
Arkadaşlar bu sorun için vodafona herkes e-mail yollasın adam gibi çalışsınlar senden 5 benden 5 rsmen soygun yaptılar ... Hakkımızı geri versinler bunun adı resmen hortum

--------------- Ekleme ---------------

bu arada arıza kaydı dediğiniz şey nasıl oluyo biri bilgilendirirse memnun olurum.. teşekkürlerr

arkadaşlar şuan itibariyle aylık paketimle girdim , girdi ve para düşmedi bakalım nasıl devam edecek.şuan vodafon sınırsızdan giriyorum

cskn53

Üye
ARKADAŞLAR HERKES BU LİNKTEN VODAFONA MAİL ATSIN....

kupa_xl

Üye
Evet ben olabilecek en sert mail i yolladım.

harock

Üye
Bende mail attım hadi hayırlısı

cskn53

Üye
bende ana avrat dümdüz gittim

harock

Üye
Arkadaşlar bana bu mesaj geldi
DEGERLI ABONEMIZ, LIRA DUSUMU ILE ILGILI PROBLEMINIZ ILGILI BIRIMIMIZE ILETILMIS OLUP, EN KISA SUREDE INCELENECEKTIR. VODAFONE
beklemedeym lgk300 arkadaşım vodafone internet ayarını nasıl alabilirim

DEGERLI ABONEMIZ, LIRA DUSUMU ILE ILGILI PROBLEMINIZ ILGILI BIRIMIMIZE ILETILMIS OLUP, EN KISA SUREDE INCELENECEKTIR. VODAFONE
aynı mesajı ben dün aldım . bugun saat 18.00 itibariyle girmeyi denedim,girdi ve kontor düşmedi.sanırım düzelttiler ,ama bizim giden tl lerden haber yok şimdilik..

sarp59

Üye
evet benin tl lerde gitti hani sınrsızdı nasıl bi sistem bu ya

ilo53

Üye
Ben 4 te aradım banada öyle mesaj geldi hattimi çıkardım turkcell hattimi taktım 15 dk önce vodafoneyi taktım şimdi mesaj geldi aramışlar vodafonden şimdi bir baktım 1 tl var hattımda hiç kontor yoktu 22 kurus gitmişti internetede giriyor herhangi bir düşüm yok.

kthy43

Üye
Arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayın veya mail atın.Maillerde küfür etmeden bu paketteki hatayı anlatın ve mağdur olduğunuzu söyleyin ve biraz sert konuşun."Vodafone kendi kurallarının dışında çıkıp bi oyun mu yapıyor acaba?TiB'e şikayet edicem" falan diyin.Personelinde çözüm bulamamakla suçlayın.Bu tür bi yaklaşımla ben internet kullanımından fazla alınan kontorü 2 günde geri alıştım.Adamları korkutun biraz

lgkg300

Üye
Pardon birader unutmuşum şöyle alacaksın: My vodafoneden kullanıcı adı ve şifren ile giriş yaparak ordan telefon ayarları ve telefon modelini seçip vodafone internet ayarlarını gönderiyorsun. eğer pc ye bağlandıysan bu mesajı dikkate alma

harock

Üye
Bağlanmadığım için
mesajı kaydetip varsayılan ayar olarak mi belirlecm sanırım bu kadar denerm sağol ilgin için

yuh ya sinir oldum herkes demiş ki 96 kps düşüyor napıyım bunu adı üstünde cepnet cep telefonu için gerçi bende laptobum için 3 g girişinden faydalanmak istiyorum para geçince elime bi vodafone hat alıcam ama adamlar o hız düşürme işlemini yapmassa millet adsl ini kapatır 7.2mpbs hızla dolaşır yani tabiki indiricek hızı