bu tarife akıllı telefonlar için birebir. radyo dinleyin yutub mobil sitesinden video izleyin yüz binlerce uygulama arasından istediğinizi indirin silin sınırsız nette online olun sörf yapın acil download gereken bi durum olursa modemnet paketlerinden saatlik 1 tl alın yine yarı yolda bırakmıyor vodafone sizi.aylık en azından 8 gb data kullanıyorsunuz ve 8 tl veriyorsunuz . diğer gsm operatörleri gibi 100 mb 5 tl 200 mb 12 tl demiyorlar yani.
bir süre sonra yavaşlasa da sınırsız olduğunu bilmek bir sınırı olmamak mükemmel bir duygu, hesap tutmuyorsun, cep teleonu için 10 numara. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi busırf bu yüzden yani sınırsız olduğu için vodafone geçtim, 1 yıldır kullanmaktayım. ADSL kesildiği zaman vodafoneden giriyorum.
Vodafone da durmamın tek sebebi şu anda sınırsız internet paketi. SE Vivaz la laptop a bluetooth üzerinden bağlanıyorum. Modem gibi sınırsız interneti 8 tl ye kullanıyorum. Yalnız internet yavaş olduğundan video seyredeniyorum. Yinede süper.
arkadaşlar bir sorum olacak
ben bu aylık cepnet tarifesine 4-5 aydır üyeyim
telefonum samsung corby s3653 GPRS den online video izleyemiyorum fakat wifi den nete girdiğim zaman
izleyebiliyorum bunun nedeni operatörmüdür yoksa telefon mudur?
arkadaşlar bir sorum olacak
ben bu aylık cepnet tarifesine 4-5 aydır üyeyim
telefonum samsung corby s3653 GPRS den online video izleyemiyorum fakat wifi den nete girdiğim zaman
izleyebiliyorum bunun nedeni operatörmüdür yoksa telefon mudur?