abcd17
Üye
evet başarırsam süper olur yaa,vodem aldım bu hızla hiç çekilmiyor mecburen hızlanmam lazım,vodafonenin çakmaması için zaten eğer başarırsam bile tekniği kendime saklarım
valla ben 384 kbps ile cod4 oynadım,96 kbps ilede hawx ı multipalyer oynadm,tavsiye etmem uçuk pingler yüzünden 1 saniye bi yerdeyken diğer saniye başka yerde olabiliyosunuz
Arkadaşlar 96 kbps Hızla Online Oyun oynanır mı ?
Deneyen Varmı Knight Online,Silkroad,Metin 2 vs
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar N70 İle bu kadar hıza ulaştım sizin bağlantınıza göre düşük mü ?
beyler benm hızım gene arttı eskiye döndü,neden olduğuna dair tahmini olan varmışuan 3mbps de download yapıyorm süper ya inş paketm bitene kadar düşmez geri
sen iyisin hadi benim halim harap saniyede 16 kb download
ya benim netle ilk tanışmam çok geç oldu,tanıştktan bi iki ay sonra 8mbit olayı çıktı fln,o hızlarda download yapan biriydm,adsl kapandıktan sonra bu kampanya çıktı hmn aldm telefondan bağlandm ama hız benm gibi birinde kalp çarpıntısı yapıyordugittim bide vodem aldm şimdi rahatm ya,bu arada aranızda hiç hızı düşmeyen olmuyormu başka ?,bitek bendemi var bu eşek şansı 2 aydr
3g yawaşta olsa mümkün olduğunca hep 3g kullanırım; 3gde hoparlörün yanına gelsende ses çıkartmaz edgede dıt dıt ötüp durur,3g daha stabil edgeye göre,pinglerde 3g çok daha iyi durumda,3gde netteyken telefonda konuşabilirsin msj atabilirsin hiç bir kısıtlama yok daha ne olsun
arkadaşlar ben şu anda telefondan aylık cepnet abonesi olarak faturalı bir kullanıcı olarak bağlanıyorum, laptop umdan fakat bunun bir sınırı yokmu yani sonradan faturada geçirmasyon yapmasınlar bana)
--------------- Ekleme ---------------
hız: 460.8 kbps
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?