Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

lgkg300

Üye
vodafone vodem ile daha mı hızlı oluyor? benim hız sabit çok nadiren hızım sn/35kb ye ulaşıyor. sonrasında ise yine 15kb ile 25 kb arasında değişiyor.

arkadaşlar aslında internetinizin hızı 3gnin çektiği yerlerde 7.2 mpbs yani 700kb civarı,tabi elimdeki modemin desteklediği hız 3.6mbps o nedenle 300kb civarı oluyor download,sizin telefonlardaki indirme hızı daha düşük çünkü telefonun kapasitesi o kadarla sınırlandırılmış,ben mesela daha önce n81im ile bağlanıyorudum,sabit 45kb download oluyordu,hsdpalı telefonlar 3.6mbps destekli güya kağıt üzerinde ancak onlar ne kada hızlı indirir bilmiyorum denemedim.

günlük cepnete abone oldum dün.b gün de msj yolladım talebimin işleme konulduğu msjı gelmedi :S şimdi abonelik başladı mı başlamadı mı??my vodafoneda

"
Standart tarife dışında aktif Cepnet paketiniz yoktur. Yeni paket satın almak için "Yeni Paket Satın Al" tuşuna tıklayın." yazıyor

ama internet kullanım detayı kısmında

"

Abonenin GRPS Opsiyonu GUNLUK CEPNET Aboneye Opsiyonun Tanımlandığı Tarih 13.07.2010 00:24:09 Opsiyonun Yenileneceği Tarih
Abonenin Paket içi Ulaştığı Kullanımı
Abonenin Kullanıma Göre Alabileceği Hız"

yazıyor ben talebimi 00:24 saatinde vermiştim kabul oldu mu olmadı mı yardımcı olursanız sevinirim

ishak18

Üye
punisher123 peki teli modem olarak kullanınca hız'ın ne kadardı

oturduğum yerde 45kb ortalama,şehir merkezinde 50 civarı.

harock

Üye
Bizde vodem aksak acaba o hıza ulaşabilirmiyz merak ettim şimdi ama şöyle ucuzundan bir vodem çin mali yan sanayi felan nerede buluruz acaba ya 69tl versek moralim hepten bozulur ya

kthy43

Üye
Bugün bi alış veriş merkezinin broşüründeki ürünlere bakıyordum "SIM ve Çoklu Kart Okuyucu " diye bir ürün var. GreenTech(GT-SC33) markası. Tüm gsm operatorleri ile uyumluymuş ve fiyatı 9,90 TL baya ucuz yani. Bunu alsak cepnet için kullanabilirmiyiz Almak isteyen NT mağazalarında bulabilir. Daha hızlı internete girebilceksek alıcam hem çoklu kart okuyucusu da var. Ürün bilgilerini ve resmini koyayım bi bakın.
Features
· High - Speed USB 2.0 Compliant
· Supports up to 10 different Memory Cards
· Operation LED
· Able to read/edit SIM Card contents
· Sim card reader can read all GSM Sim Card
· High speed transfer rate up to 480Mbps
· Plug and Play - Hot Swapping
· For Windows 98/SE, ME, 2000, XP, Vista users &
SIM Card Editor/CD software must be installed •· For MAC OS, SIM Card reader function can NOT be used •
System Requirement
· Microsoft Windows 98SE, ME, 2000, XP, Vista, Mac OS
Card Support
· SIM
· SD / MMC / RS / MMC / MIC SD
· MS / MS PRO / MS DUO
· CF / CFII / MD
-----------------------------------------------------------
TÜM GSM OPERATÖRLERİ İLE UYUMLUDUR
• 10 Farklı Kart Çeşidini Destekler
• Aynı anda 4 kartı okuyabilme özelliği
• Tak-Çalıştır Kolay Kurulum
• Led Göstergesi

aryscat

Üye
Kardeş orada modem olarak kullanımından bahsetmiyor yalnız. Bu dahaçok kart okuyucu gibi birşey. Yazılanlardan çıkardığım bu. Tabi daha iyi bilen vardır.

kthy43

Üye
Valla denemediğim için bilemiyorum. Bende sim okuyucudan kastın ne olduğunu anlamış değilim.Modem olarak kullanılmıyorsa ne işe yarayacak, SIM i okusan nolur okumasan nolur içine veri atamazsın ancak numaralarını kopyalarsın. Bu sebeple tereddüt yaşadım almadım.480Mbps transfer falan diyince umtlandım ama bende konuyu tam bilmiyorum.69 TL vermek yerine alternatif arıyoruz işte

dostum o alet orda yazdığına göre,sadece simkart üzerindeki verileri okuma ve düzeltme yeteneğine sahip,yani sim rehberini falan düzenliyor,bağlantı kurma gibi bi özelliği yok.

lgkg300

Üye
Bu aleti alıp deneyen var mı? Eğer sim kart okuyorsa modem olarak da kullanılabilir. Nitekim sadece sim kartta ki kartvizitleri yedekleme kopyalama vs işlemler için yapıldıysa çok saçma olur. Denemek gerekir.

modem özeliiği olsa gprs falan yazar.şu sıralar numara taşıma olayı baya bi raabet görüyor. adam kendi sim klartındaki numaraları ve smsleri falan hızlıca yeni geçiş yaptığı operatörün simine kopyalasın diye geliştirilmiş bi usb

Arkadaşlar CEPNET Paketini Kullanmak için gprs ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir yazıyo VODAFONE'nin Sitesinde ben nasıl yapıcam hakkında bilgi edinemedim numara falan da yazmıyo nasıl yapıcağım Hakkında bilgi vericek olan varmı telefonum 2730 classic Bu internet ayarları olmadan kullanamıyoruz sanırım Öle biliyorum
tŞKLER ŞiMDİDEN

aryscat

Üye
Sim kart telefona takılınca zaten internet ayarları otomatik olarak geliyo. Gelmediyse ayarlara gir bağlantı ayarlarına yeni erişim noktası oluştur. Adı internet. Bağlantı noktası internet yaz. Diğer ayarları elleme

mhmt91

Üye

Linke tıkladıktan sonra Bu servisi kullanmak için tıklayın. yazan yere tıklayıp vodafone üyelik giriş yapacaksın. Üyeliğin yoksa yazan yere tıklayıp üye olabilirsin.

Ben seni üye giriş yaptı sayıyorum ve anlatmaya devam ediyorum. Üye girişinden sonra buraya tıkladıktan sonra açılan sayfada var oraya tıklayoruz. Ve ufak bir pencere açılıyor. Oradan Telefon modelini seçiyoruz. Hangi ayarların gönderilmesini istiyorsak onu seçiyoruz. Ve en son olarak Gönder butonuna tıklıyoruz. Sonra telefonumuza ayarlar geliyor. Bu kadar uzun anlattığıma bakma. Çok kısa ben yapamayanlar olur diye detaylı anlattım.

abcd17

Üye
Arkadaşlar Cep Net'in Belirli bir bitiş tarihi varmı..Kulağıma bitecek gibi bazı duyumlar geliyor...

vodafone tarafından böyle bi açıklama yapılmadı,duyumlara inanmamak lazım göya michael jackson yaşıyor,lady gaga erkek

eyup007

Üye
ttnet kotam doldu da taştı daha fazla aşmamak için iyimidir vodofone hattımda yok 35 liraya 20 tl yüklü hat alcam... sınırsız netle aynı paraya gelio ama gelde onu aileye anlat..