kpln04
Üye
ara sıra herkes öyle sorunlar yaşıyor.geçici bir durum bu mutlaka düzelir. düzelmezse arayın MH yı bulunduğunuz bölgeyi soruyorlar ve hangi baz istasyonunda sorun yaşadığınızı (baz istasyonunu hücre yayınından girip bakabilirsiniz mrneğin benimkinde şu an MLT54201 yazyor) sorun varsa şayet hallediyorlar.
lira düşümü artık olmuyor evet.zaten vodafon bu cepneti getirdiği ilk ay milleten düşürdüğü liralarla hisselerini 2 ye katlamştır
Yorumun için sağol önceden cepözgüre geçtiğim için 1gb bedava internet paketi kazandım onu kullandım.3 aydı süresi 1ay olmadan tükendi aylık cepnet aldım onda da lira düşümü oluyor.Yani liramı geri alırsam transfer edeceğim birine onda durakoysun.Yoksa uğraş dur.35 TL civarı bi param vardı 8 TL cepnet için verdim,5 TL kendim kullandım gerisi karambole gitti,bi veriyolar bi alıyorlar...En iyisi sıfır konrole girmek gibi
laptop'a bir wap browser gibi bişey kursam cepnet ile bağlanırken daha az gidermi? var mı böyle bir browser
Arkadaşlar bu haberi duydum hemen TTNET'i iptal ettirecem. Yalnız bu uygulma için en uygun hangi Nokia telefon almalıyım? Ben de şu anda Nokia 1661 var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?