DiscoveryX
Üye
şikayet et o zaman bizimkini iptal etsin bi tek sana versin interneti.sen bilinçli tüketicisin biz değil.
İlk yazdığım mesajımı dikkatli okumuş olsaydın bu hizmeti hepimiz ve uzun süre kullanalım diye aşırıya kaçmamamız gerektiğini anlatmaya çalıştığımıda anlardın. Bilinçli-şikayet-ben-sen ??? ne alakası var dostum ? Vodafonenin ortağı değilim.
Ben ttnetin 50 tl sinden kurtulmuşum o bana yeter.Tek isteğim bu hizmetin devam etmesi. Neticede benim burada yazmam ile birşeylerin değişmeyeceğininde farkındayım. Ancak karınca misali tarafım belli olsun.
ya vodafonun asıl amacı buysa? adam belki ttneti öldürmeye çalışıo.neden bu kadar korkuyorsunki. bırak onlar düşünsün sen değil. sen hizmeti alansın onlar veren. onlarda farkında bu cepnet ayağına milletin vodafone geçiş yaptığının.diyosunki kaldırırlar yakında. bunu göze alabilirmi? çok çok iyileştirmeye gider dahada müşterisini genişletir.
İnşallah dostum, dediğin gibidir stratejileri. Hayatımda ilk defa az paraya çok hizmet aldığımdan olsa gerek doğal olarak yalan yok korkuyorum bitirirler diye.
arkadaşlar vodafone nin turkcell connect gibi bir programı yok mu kota sorgulama ya da
3636 ya ne yazıp göndereyim otoatik dediğin sadece cepten nete girince gelmiyor mu pcden bağlantıyı kestiğimizde de mi geliyorgerek yokki mesaj gönder 3636 ya gelir.gerçi artık onada gerek kalmadı her kullanım sonrası otomatik olarak kulanım bilgilerini gönderiyor şebeke
arkadaşlar merhaba,
bu başlıkta yazılanların hepsini uyguladım. şuan vodafone aylık cepnet ile laptoptan internete giriyorum ama bağlantı rezalet durumda. sayfayı o kadar zor açıyor ki anlatamam.
neyi eksik yapıyorum acaba?
bağlantıyı hızlandırmam için tavsiye edeceğiniz ayarlar nelerdir?
not: opera web browser kullanıyorum. turbo açık...
telefon modeli nokia n73
Web, e-posta gönderme/alma ve dosya indirme/yükleme işlemlerinde 10 kata kadar hız artışı *,
Çevirmeli bağlantılarda 10, GPRSte 8, ADSL ve kabloda 5 kata kadar daha hızlı *,
Devrim yapan patentli teknoloji,
Kurulması ve kullanımı çok kolay,
PC ve MAC için - kablo, uzman ihtiyacı, karmaşa yok,
Dünyanın her yerinde her tür internet bağlantısıyla çalışma *,
1,000,000un üstünde kullanıcı.
3636 ya ne yazıp göndereyim otoatik dediğin sadece cepten nete girince gelmiyor mu pcden bağlantıyı kestiğimizde de mi geliyor
Sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?