Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
o kadar gerizekalı bir personelle çalışıyolarki anlatamam.ikide bir 96 megapiksel hız diyor.adam megabit le megapiksel arasındaki farkı bilmiyor.en sonunda dayanamadım kardeşim dedim benim telefonomun kamersaıyla ilgili sorunum yok internetimle var dedim.gelki bu adama internet derdini anlatasın.arayıpta derdini anlatabilen biri varmıdır acaba.söyledikleri tek şey ``tamam beyfendi ilgili birimlere aktarılacak sorununuz size en yakın zamanda dönülecek`` bir aydır dönecekler güzel kaliteli bir operatör vodafone fakat bu müşteri hizmetleri tam fiyasko.çok amatör insanlarla çalışıyorlar

İlk muatap olunan çalışanlar genelde teknik konulardan anlamıyorlar. İlgili birime aktardıklarında derdini anlatabiliyorsun. Tabi bu da her zaman mümkün olmuyor. Bir zamanlar bende garip bir sorun vardı. Gprs ile bağlanıyordum fakat hiçbir veri akışı olmuyordu. Bu derdimi anlatana kadar canım çıktı. Her defasında gprs ayarlarını gönderelim yok bilgisayar ayarlarını yapalım vs vs. Yok diyorum herşey tamam ama akış yok diyorum. En sonunda beni bu işin uzmanı bir birimle görüştürdüler. Adamlar leb demeden leblebiyi anlayan cinstendi. Ertesi gün baz istasyonuna bir işlem yapmışlar ve beni tekrar aradılar ve düzeldi. Hatta birazda fazla düzelmişti

seni yine aramışlar. bana mesaj gönderiyorlardı. ek bilgiye ihtiyaç var bizi ara diye ))

lgkg300

Üye
Elbette kazanıyorlar, zararına iş yapmazlar bunlar. ve ne yazık ki dediğin gibi bizi sağmışlar. Dünyada internetin en pahalı olduğu yerlerden biri Türkiye ne yazık ki!!! ve böyle kampanyalar görünce de insan seviniyor haliyle. sanırım ilerleyen günlerde diğer operatörlerde bir şeyler yapacaklar onların kayıtsız olacaklarına inanmıyorum. biliyorsunuz ki 3 operatör arasında müthiş bir rekabet var.
düşünsenize sadece bir operatör olsaydı ömr-ı billah bizi sağacaklardı. neyse ki rekabet var. buna da şükür.
İlk ayım bitti aylık paketim yenilendi 17GB harcamışım, bu ayki hedefim 25 GB

17 gb güzel rakam.bağnaltı kopma sorunu yaşıyormusun?benim mesela rapidden bişi indirirken bağlantım kopuyo ara sıra.

lgkg300

Üye
17 gb güzel rakam.bağnaltı kopma sorunu yaşıyormusun?benim mesela rapidden bişi indirirken bağlantım kopuyo ara sıra.

Evet bazen oluyor, ve zannerdersem download managerleri ile de downloada kalındığı yerden devam edilmiyor.

Telefon modem olarak kullanımdayken aranamıyorsunuz. gelen aramalrı alamıyorsunuz, size ulaşılmıyor. sadece mesaj alabiliyorsunuz. bu da demektir ki yeni bir telefon almak lazım modem için...

evet bağlantıyı kestiğim anda 7542 den geliyor mesajlar şu şu aradı diye.bunada bir çözüm bulsalar bari

harock

Üye
Arkadaşım e250 ile indirme hızın kaç 200 kusur görünüyo imkansız bir hız o

En baştan en sonlara doğru okumaya çalıştım tabi sonları okumadım ben sadece sizin kafanızda ki soru işaretlerini az da olsa aydınlatmayı düşünüyorum.

Benim bildiğim kadarıyla vodafone cepnette ki paketlerde internet kullanımı sınırsız ama buna wap kullanımı dahil değil wap kullanımı dahil olmadığından dolayı her hangi birşey indirme izleme vs gibi durumlarda wap kullanıldığı için ücretlendirme yapılabilinir. Bu yüzden liralarınızda düşüş olabilir.

Turkcellde de geçmişte sistem bu şekildeydi yaklaşık 5-6ay önce telefonlarda ki sınırsız paketlerde (4gb) gibi kullanım neredeyse imkansız gibi olduğundan dolayı bu paketlere wap kullanımınıda dahil ettiler. Şu anda turkcellde interneti her anlamda kullanabilirsiniz. Bu açıdan turkcell hepsinden önde

bu konuyla ilgili fikir ve düşüncelerimi bir kaç kez vodafone ile paylaştım kendileri bununla ilgili bir kayıt oluşturduklarını ve değerlendireceklerini vs belirtiler bunuda belli bir zamanda vodafonenin böyle birşeye geçeceğini düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Hizmet ve kalite açısından vodafone her geçen gün ciddi anlamda büyüyen ve gelişen bir şirket olduğu için kalite olarak turkcelle gerçekten çok yakın neredeyse aynı denilebilecek bir noktada fiyat olarakta asla hiç bir gsm operatörleriyle kıyaslanamayacak kadar uygun fiyatlarda

Arkadaşım e250 ile indirme hızın kaç 200 kusur görünüyo imkansız bir hız o

saniyede ortalama 30 kb download ediyorum. ordaki 248 saniyede 248 kb diye yanltmasın seni

--------------- Ekleme ---------------

wap falan ne dmek istediğini pekde anlamadım.ama burda ayda 20 gb kadar download edenler var ve hiç bir ek ücret kesilmemiş.tcell böle bi kampanya yapmaya korkuyor.hani en iyisi en güçlüsü en kalitelisi oydu? bence alt yapısına güvenmiyor. vodafone 3 yılda 3 katı büyüdü. dikkat edersen avea yı hiç katmıyorum. neden dersen o böyle bir kampanya sunamaz çünkü türk telekomla zaten şu an 2g sözleşmesi var.

kthy43

Üye
yasaklı sitelere girmek için dnsleri 8.8.8.8/8.8.4.4 veya 4.2.2.1/4.2.2.2 falan yapıyorum internet hızı değişiyor.Yani speedtestte ole görünüyor.Bu dns değişimi olumlumu olumsuzmu etkiler hızı.telefonun net hızının her dakika aynı olmadığını bildiğimden test sonuçları yanıltabiliyor.sizce etkisi nasıl olur?

harock

Üye
dns olabilir yani hızı etkileyebilir

cskn53

Üye

arkadaşım sence e250 hızlımı bende de e250 var usb kablo yok ondan hiç denemedim .. bu arada usb kablo ne kadardır ...

arkadaşım sence e250 hızlımı bende de e250 var usb kablo yok ondan hiç denemedim .. bu arada usb kablo ne kadardır ...

hız testim imzamda var.gayet hızlı. ben bluetootla bağlanıyorum. usb kablosu kulanmadım hiç bi bilgim yok. aklımı karştıran şarj oluomu acaba telefon usbden

cskn53

Üye
hız testim imzamda var.gayet hızlı. ben bluetootla bağlanıyorum. usb kablosu kulanmadım hiç bi bilgim yok. aklımı karştıran şarj oluomu acaba telefon usbden

evet aynı anda sarj oluyo arkadaşımm ...

e250 yi gittim TEMiZ bi 6630+3G ile takas ett,m artık 3g hızında bağlanıyorumm
6630=n73 inanmayan baksın özelliklerinee

Bende bu tip sorunlar çok yaşıyorum.Bendeki şansmıdır bilinmez hangi oparatörden müşteri hizmetlerini arasam (ttnet) de dahil genelde bayan çıkar.Anlatabilirsen derdni aşk ola.Zaten bayanlarla iletişimim genelde çok zayıftır.Birde bilgisiz konuya hakım olmayan biri çıktımı Allah (c.c) yandık ki ne yandık.Bundan sonra karar aldım bayan çıkarsa beni erkek bir personele yonlendirmesini rica edecegım
Ayrıca bunlar neye göre seçiliyor yahu?Bilgileri o kadar kıt ki.Lise mezunu falan mı acaba?.İş bilmez adamlar ne gzer müşteri hizmetlerinde anlamak mümkün değil.Piyasadan bir ton işssiz aşşız gezen Tekniker mühendis teknisyen varken üstelik

bayansan bide güzelsen e bide çevren varsa değil müşteri temsilcisi oraya şef bile olursun burası Türkiye burda işler böyle yürüyor.gerçektende erkek personelle konuşmak derdini anlatmak daha kolay. bayan bir temsilci ile görüştüğünüz zaman çok hazır cümlelerle konuşur.çokmu sıkıştırdın? hiç kendini yormaz ben sorununuzu ilgili birime aktardım der size ualaşacağız der sizi başından def eder bişide diyemezsinneyse adam gibi hizmet versinde vodafon müşteri hizmetleri falan lazım değil bize.kendi başımızın çaresine bakarız biz

ersenk

Üye
arkadaşlar bu cepnete internetten radyo dinlemek de dahil mi