kthy43
Üye
İnternet çok ucuz ve iş görüyor.Bunlar iyi de ttneti bıraktıracak kadar değil bence.Ucuz olunca biz Türkler sömürürüz ama çok da kullanışlı değil.İnternete çok bağlı kalan kişi için uygun değil çünkü saatlerce veri akışı radyasyon yayıyor.Belli bi zamandan sonra baş ağrısı yapıyor.Uzmanlar bunun çok zararlı olduğunu, ciddi sorunlara neden olduğunu söylüyorlar.Bir de bu yönden bakarsak biraz düşünmek lazım.Sağlık daha önemli.Bunlara rağmen kullanıyorum,kullanıyoruz.Uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum bu hevesimizin.İnşallah daha iyi koşullarda kullanmakta nasip olur
ben telefonumu modem olarak kulandığım için böyle bir sorunuım yok.istersem telefonu diğer odaya koyarım o kadar zararlıysa
Arkadaşlar vodem ya da modem her neyse onu en ucuz şekilde vodafonedn yada başka yerden kaça bulabilirim not benim tel 6670 2g yani hız çok yavaş o yüzden yani simi usb modem e taksm edge hızına ulaşırım dimi o yüzden lazım bi el atınayrıca arkadaşım benzetmen güzeldi
bu sabah net feci yavaş sizdede aynı durum var mı?
--------------- Ekleme ---------------
6kb/s ne bu şimdi şakamı))
bu sabah net feci yavaş sizdede aynı durum var mı?
--------------- Ekleme ---------------
6kb/s ne bu şimdi şakamı))
Orca internet tarayıcısına benzer bir tarayıcı daha var.Ben denedim, bu da gayet hızlı.Bir de bunu deneyin.Alttaki linkten direkt indirebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yokbende yavaş deil ama telefonun yanında aliminyum veya diyer metal birşeyler varsa onları uzaklaştır telefonun yanından... geçende bende de 10kb/s yi geçmiyodu bi baktım folyo vardı aldım folyoyu yanından bir hızlandıki anında ... Bide yoğunlukta önemli...
mrb;forumda cebini pcye bağlayabildiğini yazan ark lar vardı.rica etsem bana da yardım eder misiniz bu konuda?samsung star wifi tel,vodafone hat ve net paketi,usb kablo,samsung cdsi ve bluetooth cihaz ve cdsi var elimde.
ben nette çok araştırdım ama bulamadım yolunu bi türlü.
msnim:nevdar_akkurt@windowslive.com.
ekleyip yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok tşk.
sağol da bana usb modem lazım hem e250 kaç kb hızında download ediyor benim 6670 max 10 bazen 12kb/sn köyde güzel çekiyor istasyon tam karşıda kalıyortelefon var işte al bi ikinci el samsung e250 hem çok seri hemde sağlam.30 a rahat bulursun
O zaman biraz paraya kıyacaksın.sağol da bana usb modem lazım hem e250 kaç kb hızında download ediyor benim 6670 max 10 bazen 12kb/sn köyde güzel çekiyor istasyon tam karşıda kalıyor
başka alternatif sunacak var mi? Ben modem istiyorum yauw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?