kpln04
Üye
Arkadaşım teşekkür ederim güzel paylaşmışsın da benim işletim sistemei vista. Vista da senin gidiş yolundan farklı. Örneğin gelişmiş bir bağlantı kur seçeneği bulunmuyor. Ben bir zamanlar Avea ile bağlanmıştım internete de girdim ama vodafone da bir türlü giremiyorum. telefon ile giriyorum ancak bilgisayara bağlandığımda internete bağlanmışım gibi görünüyor ama internet yok.
Hoş geldin...sırf bu paket için turkcelli bırakıyorumvodafone geçiyorum
Arkdaşlar hep buralara yorumlar yazmışızçbirde vodafone sitesinden teşekkürler vodafone diye mesaj yollasak iyi olur. Allah razı olsun vodafoneden.....
96 kbps hızında msn'e görüntülü ya'da sesli konuşma yapılır mi deneyen varsa bilgilendirsin
Ben sirf bu cepnet icin iki hattımdan birini vodafone geçirdim. Bu arada iki hattımda turkcell di. Suanda cepten cepneti kullanarak yazıyorum
sırf bu paket için turkcelli bırakıyorumvodafone geçiyorum
Allah akır fikir versin size. Arkadaşlar 2-3 MB'dan sonra hızınız 96 Kbps'a düşüyor. Bunun ne demek olduğunu biliyor musunuz? Şu anda TTNet 1 Mbps internet kullanıyorsunuz diyelim. (En yavaşı) TTNet internet ile en yavaş şekilde 10 dakikada indirdiğiniz bir dosya Vodafone ile 100 dakikadan daha uzun bir sürede iner.(Ufak bir hesapla görürsünüz) 100 dakikada inmesi için de sürekli maksinimum verimde veri akışı gerekir. Siz detaylara bakmadan Vodafone'a zıplamışsınız. Teşekkür etmek ne kelime müşteriyi kandırdığı için hakaret etmek gerekiyor. Adamlar Türkiye'ye bizimle dalga geçmeye gelmiş. Mesajlarını alıntı yaptığım arkadaşlar lütfen kusura bakmasın ama bu konularda biraz bilgisizler galiba. 96 Kbps interneti internetsiz birisine versen küfreder. Birisi kamera açmak filan demiş. Sen bu hızla MSN'de oturum açarsan başarı olur. Vodafone yılın kazığını atmıştır.
O limitleri geçmeden internet bağlantısı kurduğunuzda da hızınız öyle çok yüksek olmuyor. Vodafone'da B lisansı var. A lisansı Turkcell'de. Bu demek oluyor ki bilimsel olarak Turkcell'i geçmesi imkansız. Ben bir dağda Turkcell 3G bağlanabiliyorken Vodafone çoğu şehirde 3G hizmeti veremiyor. Turkcell'in upload hızının Vodafone'un download hızından yüksek olduğunu isteyen herkese kanıtlarım. Ben yıllardır bu işlerin içinde olan birisiyim. Vodafone'un oyunlarına gelmeyin.
96 Kbps müşteriyle dalga geçmektir. Vodafone'nun merkezi İngiltere, gitsin orada böyle bir paket çıkartsın adamları ülkeden kovarlar. Ama bizim milletimiz adamlara teşekkür edelim diyor. Yapmayın arkadaşlar yapmayın. İnanmayın..
Arkadaşlar merhaba,
Acaba aylık Cep Net paketini Vodafone mobil modem satın alıp onunla birlikte kullanmamız mümkün müdür? Daha doğrusu bunu engelleyen herhangi bir detay var mı? İllaki cep telefonunu PC'ye bağlayıp mı kullanmak durumundayız?
1.arkadaşım belli ki turkcell çalışanısın ve bu paketler size çok koymuş çünkü önünü bile görmüyorsun.
2.Bu paketlerde 100mb'a kadar hız 7.2mbps'dir yani 3g hızında.Ve vodafone diyor ki 100mb'ı kullan daha sonra ay sonuna kadar hızını keseyim ama hiç bir ücret almayayım.Söyle bakalım Türkselinde 100mb internetin fiyatı nedir? ve 100mb'ı geçince 1kb ücreti nedir?
3.He dersen ki bana 100mb yetmez o zaman onun paketleri ayrıdır(1gb ve 5gb) ve onlarda kota bitene kadar 7.2mbps yani 3g hızındadır ama acıdan elma ile armutu karıştırmışssın.
4.O kadar bilgisiz olduğun belli ki lisanların kapsama alanı ile alakası olduğunu yazmışsın.Vodafone şehirde yokken turkcell dağda 3g varmış.bu kadar komik birşey görmedim hayatımda.
bak ben sana anlatayım lisanların kapsama veya hızla alakası yoktur sadece kapasite ile alakası vardır.
Söyle o güzel türkseline bıraksın dağda 3g'yi ilk önce şehirde çeksin.
5.yine gerek amatör olarak yapılan testlerde gerekse şirketler tarafından yapılan testlerde en hzılı bağlantının vodafone'da olduğunu kanıtlayabilirim gerçi internette araştır sende bulursun ama dokunursa hiç araştırma.
6.İngiltere falan demişsin bırak ingiliz vodafone bize kalsın ne adı(tükçede turk ve cell diye bir kelime yoktur) ne sahibi bile türk olmayan ve bu güne kadar türk halkını her fırsatta kazaıklayan turkcell senin olsun.
Vodafone'un çıkarttığı bu paket arkadaşa o kadar çok koymuş ki yazdığı mesajda 1 kelime bile doğru değil hepsi uydurmaca.
1.arkadaşım belli ki turkcell çalışanısın ve bu paketler size çok koymuş çünkü önünü bile görmüyorsun.
2.Bu paketlerde 100mb'a kadar hız 7.2mbps'dir yani 3g hızında.Ve vodafone diyor ki 100mb'ı kullan daha sonra ay sonuna kadar hızını keseyim ama hiç bir ücret almayayım.Söyle bakalım Türkselinde 100mb internetin fiyatı nedir? ve 100mb'ı geçince 1kb ücreti nedir?
3.He dersen ki bana 100mb yetmez o zaman onun paketleri ayrıdır(1gb ve 5gb) ve onlarda kota bitene kadar 7.2mbps yani 3g hızındadır ama acıdan elma ile armutu karıştırmışssın.
4.O kadar bilgisiz olduğun belli ki lisanların kapsama alanı ile alakası olduğunu yazmışsın.Vodafone şehirde yokken turkcell dağda 3g varmış.bu kadar komik birşey görmedim hayatımda.
bak ben sana anlatayım lisanların kapsama veya hızla alakası yoktur sadece kapasite ile alakası vardır.
Söyle o güzel türkseline bıraksın dağda 3g'yi ilk önce şehirde çeksin.
5.yine gerek amatör olarak yapılan testlerde gerekse şirketler tarafından yapılan testlerde en hzılı bağlantının vodafone'da olduğunu kanıtlayabilirim gerçi internette araştır sende bulursun ama dokunursa hiç araştırma.
6.İngiltere falan demişsin bırak ingiliz vodafone bize kalsın ne adı(tükçede turk ve cell diye bir kelime yoktur) ne sahibi bile türk olmayan ve bu güne kadar türk halkını her fırsatta kazaıklayan turkcell senin olsun.
Vodafone'un çıkarttığı bu paket arkadaşa o kadar çok koymuş ki yazdığı mesajda 1 kelime bile doğru değil hepsi uydurmaca.
Arkadaşım yazdığın iki telefonun da bluetooth hızları yavaş. sana usb kablosunu öneririm. Ben şuan 6233 üzerinden bilgisayardan yazıyorum. Bluetooth ile bağlanıyorum normal internet hızından yavaş ama iş görüyor Bluetooth versiyon 2.0 senin elindekiler 1.2tartışmayı boşuna uzatmayalım.96 kbps az ama nette dolaşmaya yeter bence.bedava gibi olduğu için millet rağbet ediyor.ttnetin hızıyla kıyaslanmaz zaten.önceki sayfada yazdığım soru arada kaynadı,o konuda yorumlarınıza ihtiyacım var. 6600 (veya 6630) için usb den mi yoksa bluetoothdanmı daha hızlı bağlantı olur.
Turkcell'de çalışmıyorum. Gerçekleri gören vatandaşım.
Sen bu paketlerle 7.2 Mbps hızında bağlan bana bunu göster sana laptop hediye edeceğim. Ben de hız kesilmesinden bahsediyorum zaten arkadaşım. Bilişimle aran yok galiba pek. İnternette MSN dışında başka bir şey yapmayanlardansın sanırım. 96 Kbps diyor? Anlamını çözemediniz sanırım. Ben burda Turkcell'de şu kadar Avea'da bu kadar demedim. Ben Vodafone'un koyduğu fiyata da bir şey demedim. Yazımı düzgün okursanız görürsünüz. Ben Vodafone'un insanları bu -sözde- kampanyayla dolandırmasından bahsettim.
Bilgisiz demişsiniz, yanıldığınız gibi okuma sorunlarınız var galiba. Ben lisansların kapsama alanıyla ilgili olduğunu söylemedim. Vodafone'un Turkcell'i hız bakımından geçemeyeceğini söyledim. Başka cümlemde ise Turkcell'in dağda bile çektiğini Vodafone'un bazı şehirlerde bile çekmediğini söyledim. Şimdi tekrar sayfayı yukarı çekin ve bakın ne yazmışım? Vodafone'un B lisansı var her yerde çekmez mi yazmışım? Lütfen bakın..
Ben şu anda dağlık bir alandan yazıyorum. Turkcell 3G tam sinyal çekiyor. Vodafone 2G çekiyor. Sinyal %80-85.. 3G ise kesinlikle yok.
5. Maddenizde bahsettiğniz testleri gösterin görelim. Reklamlarda Vodafone'un "biz en hızlısıyız" demesine mi inanıyorsunuz? Bilimsel olarak daha hızlı olmasının imkansız olduğunu söylemiştim.
Ben ahlak sınırları içinde bir şeyler yazdım ama siz "koymak" gibi terimleri kullanarak seviyenizi belli etmişsiniz. Bir atasözümüz var buna uyan ama kullanmak istemiyorum.
Öncelikle yazdıklarımı doğru okuyun. Benim ne demek istediğimi anlayın. Ben Vodafone'un bu paketini eleştirdim ve buna ek olarak Vodafone 3G'nin az yerde çektiğini söyledim.
Arkadaşım bir hata yapmış Vodafone'dan 3G modem almış. Bilmem kaç ay kontratı imzalatmışlar ama gelin görünki arkadaşın evinde Vodafone 3G yok. Sakarya'nın en merkezi yerlerinden birisi hemde...
Yani bana Vodafone'un ne olduğunu anlatmayın. Siz burda bilgisayar başında insanları (beni) kötüleme çabasındayken ben 3 operatöründe 3G modemleriyle test yapıyordum. Dediğim gibi ben bu işin içindeyim klavye başında sallamıyorum. Siz sanırım bir Vodafone müşterisi olarak bağnazlık yaparak Vodafone'u savunuyorsunuz. Bundan sonraki mesajınızda Turkcell'in paketleri pahalı filan dersiniz sanırım. Orası beni hiç ilgilendirmez. Ben Turkcell'in paketleri ucuzdur pahalıdır demedim. Turkcell babamın firması da değil. Ben bir vatandaş olarak Vodafone'un her saniye televizyonlarda çıkan halkı dolandıran reklamlarına uyuz oldum. Bunu dile getirdim.
Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?